When you'r ex says "you'll never find someone like me" reply with "that's the point".


Hemma!

Äntligen hemma! Den där resan var nog den jobbigaste på läääänge. Har världens huvudvärk för det var så varmt, man blev trött av att bara sitta också. Men ska försöka lägga mej tidigt idag iaf, :) Jag vill verkligen till Nynäs imorn, men har ingen att vara med.. Hör av er om ni vill hitta på någonting! :) Ska la försöka få tag på Egron och sen har jag lovat Alex att snacka lite också. Sen ska jag lätt sova! Puss så länge :*

Tåget!

Nu sitter vi på tåget. Jag älskar att sätta mej ner och sätta i lurarna och läsa :) har ju börjat läsa snabba cash men inte kommit på långt eftersom när vi åkte ner satt jag och prata och skrev på datan den mesta delen av tiden :) men nu ska det läsas! Ska försöka komma med ett till inlägg under resan men har ju världens dåligaste täckning mer än häkta resan. BTW kolla http://ericaheliier.blogg.se så får ni se lite bilder :D puss!

Förlåt! (mobil inlägg)

Blev inget blogg alls igår, och det var inte meningen. Hade väldigt mycket att göra igår bara, men idag ska jag ta det lugnt. Igår morgon väcktes vi runt halv tolv och sen var det bara att klä på sej och åka med Stefan ut till Lerum och fixa husvagn. Sen tog vi bussen in till stan och stannade där tills allting stängde. Ericas kompis Frida kom dit också, vi gick runt och bara chilla. Sen åt vi mat och duscha. Sen sminka vi oss och tog bilder. Tyvärr har jag inga på mobilen som jag kan lägga upp när jag kommer hem. Men ska be Erica lägga upp på fb som jag kan ta hem :) nu ska jag packa det sista och fixa mej, ha det bra så länge så lovar jag att uppdatera senare. Puss!

Mobil inlägg som vanligt

Har knappt tillgång till data här så blir väldigt mycket mobil blogg nu! Dagen har varit hur grym som helst! Vi har åkt allt, jag älskar verkligen Balder :) kålorado e sjukt kul också, men vi blev hur blöta som helst och både jag och Erica hade vit tröja :/ och i spinrock va det tre snygga killar, älskar det! Har kollat killar hela dagen, funderar nästan på att flytta ner. Grrrr ;o nu ska vi kolla film och äta kakor. Pusspusspuss!

Burger king

Nu sitter vi och äter. Vi har verkligen jätte kul. Skriver mer sen <3

Mobil inlägg


Hej sötnosar! Gud va fint väder det e här nere idag. Perfekt Lisebergs väder ;) Jag och Erica vaknade för ungefär fyrtio minuter sen, ändå va vi inte uppe så sent. Men det är bara så skönt att sova! Kommer inte bli bra update alls idag, ska ha så kul jag bara kan medans jag e här :D kommer försöka skriva om hela dagen ikväll, pussen!

Mobil inlägg


Hej sötnosar! Gud va fint väder det e här nere idag. Perfekt Lisebergs väder ;) Jag och Erica vaknade för ungefär fyrtio minuter sen, ändå va vi inte uppe så sent. Men det är bara så skönt att sova! Kommer inte bli bra update alls idag, ska ha så kul jag bara kan medans jag e här :D kommer försöka skriva om hela dagen ikväll, pussen!

Mobil inlägg


Sitter och chilling billing med min Erica på altanen. Duktiga som vi e har vi likadana kläde på oss, ska vara svarta tightS och randig tröja ;) vi ska bara mysa hela kvällen. Men inte alltför länge, vi ska inte sova hela dagen imorn. Sitter och mobil bloggar just nu som resten av dagen så jag kan typ inte ladda upp bilder och så från mobilen. Uppdateringen kommer inte direkt vara bäst resten av sommaren. Har faktiskt massa planerat för en gångs skull, haha :D försöker skriva senare, pusssssss!

Day so far

Just nu sitter vi ute och spelar kort i värmen. Wonderful! Vi har bara tagit det lugnt idag. Gått till affären och Hampus sprang hem och hämta Ericas kort för en kram,haha :* vi ska snart äta, grillat såklart! :D ska vara lite social nu. Puss!

Framme

Nu är vi äntligen framme! Det först jag tänkte när jag klev av tåget var shit vad varmt! :D Hur härligt som helst. Jag och Erica ska sova uppe i Lill stugan, ska bli mys att det bara e vi två :) imorn drar vi till Liseberg på eftermiddagen. Vi lär ju sova lite också ;) skriver mer senare, puss!

Mobil update

Just nu sitter vi på tåget, är hur trött som helst! Känner att jag borde ha gått och lagt mej iaf en timme tidigare ;) men det e ju så grymt att det finns skvaller tidningar, right? Sitter också och lyssnar på grym musik i lurarna :D mer update senare under resan, nu ska jag sjunka ner i min egen värld! Puss

The bed

Ligger nu i sängen och tar hem massa musik till mamma. Hon vill ha lite och lyssna på imorn. För jag kommer troligen sitta vid hennes data och använda hennes spotify ;) Jag har hunnit städa ch färgat håret också, bara det sista kvar att packa sen kan jag gå och lägga mej. Vi ska ju upp vid sex.. Kul, igen liksom. Haha! Ska försöka hinna få upp en bild sen, annars får ni det imorgon! :) Puss!

Mat fix!

Sitter i köket med mamma och har precis skärt lök. Kan inte sluta gråta, men ibland behövs det ;) Fixar sallad som vi ska ha med oss imorn ockå. Kommer bli en riktigt stressig kväll. Ska färga håret också :O Kommer mer update senare. Puss!

M is for Music

Gyptian ft. Mohombi and Nicki minaj-Hold yuh remix
Adele-Turning tables
David Guetta ft. taio Cruz and Ludacris-Little bad girl

Onajs väder eller vad?

Tjena babes! Har precis kommit in, har legat ute i solen en liten stund. Har ju varit så dåligt väder så all färg nästan gått bort? Nu ska jag iaf sätta på mej lite kläder och fixa med allt inför imorn. Vi drar ju till Göteborg, äntligen! Ska träffa min fina vän Erica som jag inte sett på två hela år. Snacka om att jag längtar! :) Måste packa och så, imorn och fredag ska det bli väldigt fint väder säger dom. Får hoppas för jag kommer packa ner mycket sommar kläder, haha ;) Kanske bara ett par jeans och tjockare tröja, för det e ju sommar right? Ska snacka lite med Erica sen om imorn och så, om hon hade tänkt nånting eller så. Vi har ju sååååå sjukt mycket att prata om nu också, två år e en ganska lång tid ;) Ni ska få lite musik tips också på bra musik när man åker ner. Man kan ju inte sitta på ett tåg i flera timmar utan en bra bok och massa musik! Vi ska gå och köpa massa skvaller tidningar sen också, ska försöka övertala mamma att köpa hårfärg till mej också. Jag känner att jag vill bli lite mer brun igen, trivs mer i det och vill ha lite förändring nu. Livet har bara vänt helt plötsligt, känner mej mer positiv än någonsin! :D Puss babes!

Film mys!

Ligger och kollar på Åsa-Nisse med mamma och äter choklad. Efter det så ska jag lägga mej i sängen och läsa med tända ljus! Blir sista inlägget idag, ska verkligen försöka uppdatera lite mer imorgon. Puss och godnatt babes ♥

Love me now or lose me forever.

Har inte blivit någon blogg alls idag, har varit så sjukt stressad och trött. Mamma kom in och väckte mej och Mikkiz vid halv ett. Vi va så sjukt trötta eftersom iaf jag va vaken till kvart i sex imorse (mikkiz sov tre timmar på natten). Låg och snackade med min fina Egron som vanligt. Idag har vi varit i stan och shoppat igen, köpte en magtröja bara. Så sjukt snygg! Den e typ beige/brun. Mamma ar en exakt likadan fast svart, jag va ju så sjukt avundsjuk på henne så jag var tvungen att köpa en också ;) Jag e helt slut nu iaf, inte mycket sömn inatt och för lite vatten idag har gjort så jag mår dåligt. Världens huvudvärk som inte vill försvinna. Ikväll ska jag ändå bara titta på film och läsa ur min bok. Sen sova såklart :D Mamma vill ha lite hjälp med maten nu så det ska jag hjälpa till med. Ska försöka skriva ett inlägg till innan jag sover ikväll iaf. Som ni vet har jag inte min egna data you know! Stay tuned...

Sova

Dags för sängen, orkar inte ta kort på shoppingen asso. Har världens mensvärk. Ska försöka skriva mer imorn, puss och sov gott!

Snabbis

Det blir ett snabbt inlägg nu. Vaknade precis. Jag gick ju liksom upp och åkte hem halv sex? ;) Låg och snackade med min Egron hur länge som helst också! Mamma kom in och väckte mej och jag gick direkt och ringde Mikkiz. Hon kommer upp till stan för att shoppa med mej idag :D Ska försöka hitta en mascara och ett par vanliga hörlurar. Sånt som går åt liksom! ;) Måste fixa mej, mikkiz skulle duscha och så, så jag måste göra mej klar nu. Hon kommer ju om bara nån timme? :D Kommer inte bli så mycket blogg idag, jag har inte min egen data så lånar mamma. Puss!

Några videos från en av mina idoler, sen e det godnatt världen!




Glöm igår, lev för idag, be för imorgon.

Kom hem för ett tag sen, vi va i Trosa och fira min farbror. Skönt att komma hem! Ska gå ner och titta på tv med farmor snart, men först ska jag ta den duschen jag aldrig tog innan maten :) Ska sova ganska snart också, ska upp halv sex imorn! Får skjuts av farmor hem för dom släpper av mej påväg till Arlanda :) Men måååååste duscha nu, kommer förmodligen ett till inlägg innan jag dejtar kudden. Stay tuned!

Chillmode

Helt slut utan att ens ha gjort nånting? Hahah! Kom nyss in, hjälpte farmor med lite ogräs. Vad gör man inte för sin farmor liksom!? ;) Annars har jag bara legat i soffan och tittat på ett av mina favorit program som typ aldrig går på mtv längre. Hur kan man inte älska ''Life of ryan'' liksom? han e så jäklarns snygg! Farmor ska göra mat snart, SALLAD!!! :D Men ska troligen hoppa in i duschen nu innan maten. Ikväll ska jag bara mysa med min farmor och snacka med min Egron. Puss!  :)

Några av dom








Några av dom, lär komma fler! Nu ska jag få tag på min pöjke, puss!


Snabbt inlägg

Blir snabbt nu, jag och Nathalie ska ut och fota. on väckte mej vid elva, vi gick upp och åt. Sen har jag stått och fixat mej sen dess. Nu ska vi ut.  Hoppas verkligen det blir bra bilder! Puss

In till Nathalie

Nu drar jag in på rummet brevid och lånar Nahas data för att kunna snacka med Egron. Blir nog update därifrån. Puss!


Snygging utan smink..


When they stop talking to you, they start talking about you.

Hemma äntligen. Nathalies pojkvän kom och hämtade oss, men sen när vi va precis utanför oss så kom vi på att ingen av oss hade nyckel.. Bra gjort! Nu e vi hemma och typ chillar. Vi ska titta på ''So you think you can dance'' med farmor nu! Sen så ska jag typ sitta och snacka med Egron. Den skiten har äntligen kommit hem från Sports camp! :) Lär väl sitta och snacka med honom på skype halva natten som vanligt. Men nu ska jag äta resten av mina bilar, jag va så duktig och åt inte upp allt igår :D Men har faktiskt choklad också.. Juste, tog lite bilder med Natha idag. Men vi lägger ion allt imorn när vi har vart ute och tagit resten :) Stay tuned!

Drar nu

Har precis fixat klart mej, kommer bilder sen :) Vi ska till Trosa och fira min  lilla kusin som fyller två år idag. Kommer svar på kommentar nu också, puss! :)


Thea :) om Good girls are bad girls that never get caught.:
Den där lilla tjejen är det din faster ? :)
Svar: Ja det är min faster, visst e hon söt? :D


When you love someone, thinking about them is like breathing. You do it without knowing, and you do it all the time.

Gick upp vid elva idag och gick direkt ut och jobba. Sista jobbet idag! Fast farmor kommer ju hitta på ånting som jag kan göra imorn också... Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha kroppen. Blir riktig smutsig av allt bärande, ni ska se mina fötter! Inte bra att jobba i förstora foppa tofflor ;) Sen ska jag ut och fota också, hoppas det blir bra! Stay tuned! :D


Mys

Älskar den här kvällen. Min älskade faster Nathalie har kommit hem! Och vi har bestämt att imorgon kväll ska vi ut och fota, jag ska stå modell :) Ikväll har vi tittat på ''so you think you can dance''. Det e verkligen världens bästa program! Sitter och gråter minst en gång varje program.. Haha! Nu ska jag lägga mej i sängen och vänta på att min osega Egron ska ringa. Han sa att han skulle ringa om en stund och det e mer än en halv timme sen liksom? :O Men ska läsa lite medans jag väntar. Puss!


Never make a girl feel anything less than perfect


Dear enemies, I have so much more for you to be mad about, just be patient.

Shit va jag e trött! Ska bli så gott med mat, har inte vartt så hä hungrig på flera år känns det som...  Sitter och lyssnar på musik just nu. Chillar lite innan maten, efter det ska jag ut och göra det sista för dagen. Ikväll ska jag bara mysa. Nathalie kommer hem då, äntligen! Vill prata med henne just nu, känner mej lite ledsen och så. Men inte nånting jag tänker ta upp i bloggen ;) Farmor har lovat mej massage också, för jag har så rackarns ont i armarna efter att ha grävt rabatt, tagit bort en jävla skit rot och börjat göra en mur vid hennes nya parkering. Snacka om att jag kommer va helt död på måndag morgon när jag kommer hem! Men jag kommer vara 100 kr och ett par Converse rikare liksom, så nice! :D Ska shoppa fett mycket. Och på torsdag morgon drar vi ju till Göteborg! :) Och veckan efter det blir det nog så att min Egron kommer upp, yay! :D :D :D Men nu måste jag äta, stay tuned babes!


Det är bara människor som är missnöjda med sig själva som klagar på andra

Var det bara jag som hörde åskan och det igår? :O Shit vilket väder, och jag som e skit rädd för sånt... Stackars Egron, jag låg ju och grät istället för att prata med honom :( Men det får han leva med! Jag somna sent igår iaf, satte på högsta volym och lurarna fast ändå hörde jag igenom?! Haha, va tvungen att läsa då för att tänka på nånting annat... Juste jag har glömt berätta för er om tjejerna på McDonald's. Haha, små fjortisar i typ femman som sitter och snackar skit om mej så jag hör. Va moget säger jag bara! :) Jag blev inte sur eller så, mest irriterad. Det e därför jag har överskriften också ;) Nu e jag hungrig, så ska gå ner och äta min älskade turkiska yoghurt, sen ska jag ut och jobba :D Puss! ♥


10 sanningar

  1. Jag blir lätt svartsjuk
  2. Jag älskar att sova länge men jag vaknar typ alltid vid sju och kan inte somna om.
  3. Jag har varit kär en gång.
  4. Jag älskar att lyssna på gammal musik.
  5. Utan mina vänner skulle jag bara sitta hemma och gråta.
  6. Jag och mina mamma står varandra jätte nära, hon är som min bästa vän.
  7. Jag tar oftast min mammas kläder för jag tycker mina e fula.
  8. Mina mobiler går alltid sönder av en konstig anledning.
  9. Jag faller alldeles för lätt för killar.
  10. jag säger ofta att jag ska göra saker, men gör det aldrig.

Words

Stå aldrig i skuggan av någon annan, våga ta steget fram, kämpa tills du nått ditt mål, få fram ett leende genom tårarna, tänk på den anledningen som får dig att fortsätta jobba mot målet, gör allt som behövs för det, belöna dig när du nått fram, förverkliga din dröm!



Good girls are bad girls that never get caught.

Jag har absolut inget att skriva, förutom att jag sitter och kollar på tv med farmor :D Har precis ätit jordgubbar också, mums! Kommer en riktigt rolig bild på mej och faster Tindra också. Haha, kisses!


Man ser ju att vi har små fötter iaf



Don’t like me? Have a seat with rest of the bitches wating for me to give a fuck.

Hemma igen nu, skit glad också! :) Jag har äntligen fått mina älskade skor!! Ska sätta på mej dom och gå in dom lite ikväll, ska försöka få tag i min Egron också. Han e lite keff och svarar inte när man ringer eller messar. Jag lovar att hans mobil har dött och han glömde laddaren som vanligt ;) Ska ringa han för att kolla ;) Efter det ska jag läsa, och äta. Sen ikväll blir det bara att ligga framför tvn. Ska ringa min bästa barndoms vän Emilia också, vi bor ju faktiskt grannar när jag e hos farmor! Saknar henne och skulle vara så grymt om vi kunde ha en av våra underbara film kvällar! Stay tuned :*


Fina skor ♥


Vad gör vi? Nu kör vi!

Nu drar vi till Nyköping! :) Ska bli grymt kul att få nya skor, igen :D Kommer upp dagens outfit och bild på skorna sen, puss! :*

Vaken, äntligen!

Jag kunde inte sova inatt, så då fick det bli att jag sov ett tag istället! ;) Idag regnar det (yes) så vi ska till Nyköping senare idag, typ nångång efter ett :D Farmor har redan ringt och kollat så dom har beigea Converse, så nu ska jag få det! :D :D :D E så glad man kan bli just nu! E på toppen humör så har bestämt mej för att gå ner till Tindras rum och dansa. Hon har en stor spegelvägg så det e helt perfekt :) Men det tråkiga e att rummet e ganska litet så jag kan inte göra hoppen ;( Men jag e glad iaf! :D Mer uppdate sen, puss!


Säger bara herre min gud









Hon som har gjort koreografierna heter Jasmine Meakin och kommer från Australien. Hon är min största idol, älskar hennes dansstil. Önskar faktiskt jag bodde i Australien ;)


‎'' Saknar dej sen du försvann, saknar dej känner mej halv ''

Chill kväll, slutade med att jag drack mjölk och fick ont i magen. Dansade lite för farmor förut, skönt det kändes att få svettas bara för att man gör nånting man älskar :D Jag ska kolla massa dans klip på youtube och sen läsa lite. Pallar inget mer ikväll, :) Kommer upp nån video som jag tycker om snart då. Puss!

Smarta tjejer skriver löften med blyerts

Gud va jag e slut! Trodde aldrig att det skulle vara såhär jobbigt att måla hus ;O Kommer definitivt ha tränings värk imorn! Ska gå ner och säga till farmor vad jag vill ha för pizza (fast jag inte tycker om det.. Men smaklökarna kan ju ändras!) och sen lägga mej i soffan och kolla vad det e på tv. Det e ungefär vad jag orkar göra just nu ;) Ska läsa lite senare också, börjar bli riktigt spännande! Lovar att skriva mer sen, puss

Hmm..

Idag är det stekande sol ute, perfekt jobb väder!Så ska dra ut nu, har arbets kläderna på mej redan :) Imorn blir det regn så då ska vi in till Nyköping för att leta efter beigea Converse till mej. Jag vill verkligen ha asso :D Uppdaterar mer under dagen, puss!


Läs dags

Precis kommit upp till rummet igen, när jag gick upp innan snackade jag med min fina Egron i tjugo minuter. Stackarn e på Sports camp och delar rum med massa :( Det e tur att man bor hos farmor, det e ju som hemma nästan. Lyx asso! ;) Har suttit och läst och druckit läsk (inte bra..) i köket. Jag ligger flera kapitell före henne nu, iiiii :D Ska sitta lite vid datan nu och sen lägga mej i sängen och läsa lite till. Helt inne i boken nu, älskar den! kan verkligen rekommendera den för er som gillar att läsa som jag gör ;) Godnatt på er!


Jag och Adde på Mallorca 08!


Ååååh..

Hae skrivit värsta långa inlägget och så bara försvann det :'( Berättar lite snabbt vad som hände nere i Trosa. Vi bestämde oss för att sättaoss och äta på en resturang som heter fyren och ligger i hamnen.  Vi hade beställt och så. Alla hade fått mat utom jag och Isa. När vi får nånting så var det inte ens vårt kött? Dom kom med nån pasta grej.. Så Adde och farmor hade ätit klart när vi fick vårt! När vi satt och vänta på vår mat var jag så tjurig och hungrig så jag satt och åt upp farmors också ;) Efter det gick vi och åt glass, blev melon och jordgubb i en bägare. Standard! Bu ska jag gå och ner och sträckläsa med farmor. Vi läser samma bok och hon måste ju komma ifatt mej nu ;) Puss gullungar!




Finis

Ouf va jobbigt det va att stå och måla, dö varmt! fast skönt när stolen steker på ryggen istället för flera dagars regn! :D Duktig som jag e så hade jag färg nästan överallt när jag va klar, och det som inte går bort från kläderna heller!? Var tvungen att ta kort för att visa er hur fin jag va innan duschen ;) Jag blev riktigt glad när jag märkte att all färg gick bort av bara vatten förutom naglarna dåra. Jag slapp ställa mej och gnugga bort det :D Har preis klätt på mej, ska strax dra till Trosa. Ska ju äta där med fint folk :) Mer uppdate efter, puss!








Från då till nu
















.

Solen skiner utanför och farmor väckte mej för en halvtimme sen. Känner mej helt utvilad och har världens energi :) Skönt att jobba! har preci tvättat ansiktet med min nya ansiktstvätt, min hud e underbar asso :D Nu ska jag ut och skrapa färg! Stay tuned!


Sova

Kan knappt hålla ögonen öppna just nu, så får bli ett snabbt inlägg. Precis tvättat ansiktet med min nya ansiktstvätt. Huden känns riktigt fin just nu?! :D Kommer somna med lurarna i när jag lägger mej i sängen. Somnade förut i soffan när jag höll på att messa med min Egron, opps.. Han förstår nog, han sluta ju svara  för ett tag sen ;) Tror han  också somna! Nu måste jag sova, ska upp tidigt och jobba om det e fint väder på förmiddagen! Puss :*


Hitta världens äldsta bild på mej! Sommaren 08 i Paris, ful jag va. Kommer fler såna bilder nån dag, måste ju bjuda lite på mej själv ;)


Film

Sitter och kollar på en film som heter ''pojken med randig pyjamas'' just nu! Käkar glass också, som vanligt ;) Nån av er som sett filmen? Jag tycker den e as bra iaf! Adde kom nyss, tog en liten paus från filmen och gick ner och snacka om hygien som e en väldigt viktig grej. Köpte ny ansikt kräm idag. Aldrig testat den görut så det ska bli spännande :) Kan berätta vad jag tyckte om den om nån vecka! Idag bestämde vi att jag, min lilla faster och farmor ska ut och äta med Adde och hans tjej imorn :) Vet dock inte vart ;) Men det kommer! Ska försöka äta upp glassen innan den smälter och titta klart på filmen innan jag somnar! Uppdaterar mer innan sängen, puss!


Gästbloggare!

Chacha, längesen jag bloggade här på blogg.se, otroligt längesen faktiskt. Nejmen mitt namn är Nathalie, och jag är Annie's typ faster. Annie orkade inte göra ett inlägg så jag offrade mig, haha, inte för att jag skriver om någonting intressant, anyway.... Nu alledles strax ska vi äta - lax. USCH. Eller jag gillar det inte, men Annie älskar't. Så jag - får fiskpinnar :D *happyface* Annie ligger för tillfället och läser ''Östermalmsmorden'' - boken alltså, ingen tidningsartikel... Men checka gärna min blogg, btw!
www.nattstad.se/nathalieranborn - inte den bästa, men alla historier har sin charm :)
peace & love - Nathalie!

Dåligt väder

Blev dåligt väder precis så kunde inte fortsätta skrapa bort färgen.. Typ första gången idag jag länner att jag orkar nånting och så kan man inte göra det ;) När jag höll på och damma fick jag världens huvudvärk. Bara att ta en ipren och lägga sej i soffan! Det e nog det enda jag gjort idag förutom att göra min sallad. Sallad e det enda jag äter just nu, håller på att försöka sluta med alla kolhydrater :) Ska snart tagga ner till affären och köpa lite grejer. Men först ska jag byta om och lite sånt :D Stay tuned!

Without saying a word, you can light up the dark.

Vakna precis med världens mens värk. Så gick upp och satta mej och snacka lite med Natha. Det blev ändrade planer inatt när Nathalie kom in och vi satt och snacka i en timme. Alltid lika mysigt :) Har precis käkat frukost, och idag ska jag städa hela huset eftersom det inte e världens finaste väder. Men först ska jag lägga mej framör tvn lite :D Puss

Tröttis

Kännermej riktigt trött nu, ska dricka ett glas vatten och sen lägga mej med boken i sängen. Egentligen borde jag väl inte anstränga huvet så jag får mej huvudvärk? Visste ni att jag har huvudvärk varje dag till och från? ;) Så ere iaf, vet inte vad det beror på. Dricker ju måttligt med vatten iaf. Får hoppas det blir bättre tills imorn, jobb på schemat! :) Hugs and kisses!


<3



On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie, oohh

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
'Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared make-up as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, show me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who's countin'
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my fucking mind, without you, I'm out it

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Love the way you lie

Hemma, äntligen!

Grymt skönt att sätta sej i soffan och chilla lite direkt när man kommer från bilen! Man blir verkligen helt slut av att bara sitta ;) Jag har haft så kul med min farbror Adde idag. Han e så mysig! Vi höll på att kissa på oss när vi precis kom till min farbor Tobias gård utanför Jönköping. Min lilla faster Tindra står och kollar på korna samtidigt som hon tuggar tuggummi. Kor tuggar ju också hela tiden. Hon tittar lite snett på dom och sen vänder hon sej till oss och frågar ''har dom också tuggummi!?'' med världens leende på läpparna :D Och en annan grej som vi också skrattade åt var att jag och Adde satt och snacka om typ skolan, förhållanden och kompisar. Vi snackade om att jag ville bli jurist precis då. Han sa nånting med i stil med ''det gick ju ganska bra i skolan''. Två sekunder efter säger han ''vill du ha en tips?''. Åh gud va jag skratta! Jag skratta så jag grät! Fast det var ett väldigt bra tips från nån som hade bra betyg men inte kan snacka ;) Om nån timme ska jag kolla film med farmor. Jag ska kolla på ''Systrar i jeans-andra sommaren''. Har sett första filmen, men inte andra så det ska bli kul :D Ska försöka att gå och lägga mej ganska tidigt. Vet inte när jag ska upp imorn, vet bara att jag ska skrapa bort massa färg och måla :) Kommer nåt mer inlägg innan jag lägger mej ikväll! Stay tuned babes!


Hehe

 Jag har ingen aning om vad jag ska skriva.. Vad ska ni göra idag ? :D Såg ju att det skulle bli fint väder, vilken otur att vi ska sitta i en bil då. :/ Får bli ett bra citat nu och en snygg bild :D Puss!



”Don’t give up. You are strong, and going trough hell is going to make you stronger”


Outfit!

Snart sätter vi oss i bilen mot Jönköping! Jag e riktigt trött, kommer somna direkt jag stoppar in lurarna i öronen ;) I norrköping ska vi käka frukost. Dit tar dte ungefär en timme. Jag kunde ha sovit längre, men gick upp för att hinna skriva här ;) Under dagen kommer jag inte kunna berätta nånting om dagen. Det får jag göra ikväll :D Stay tuned!


Shorts: HM 129:-
Linne: Bikbok 99:-
Kofta: HM 199:-
Skärp: Farmors gamla.
Armband: Fått av Mia!
(jag vet att du kommer läsa det här, vill bara att du ska veta att jag älskar armbendet och jag har på mej det till nästan allting! :D)


Sleeping beauty

Dags att sova nu! Innan jag drar imorn ska jag göra några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen, innan jag drar vid åtta ska jag också lägga upp dagens outfit! Haft skit mys med farmor ikväll, vi har kollat på film och käkat godis och glass :) Alltid lika bäst med min farmor! Men ska ju upp tidigt så måste gå och lägga mej nu. Började på en ny bok igår, Östermalmsmorden. Den verkar faktiskt riktigt bra! :) Ska läsa innan jag lägger mej, och boken ska såklart med. Vi ska ju åka till Jönköping och tillbaka ;) Kisses!

Slapp

Just nu bara chillar vi inne, har målat ett lager rött nagellack. Ska hoppa in i duschen och sen måla ett till! Älskar att vara hos farmor, man vill inte åka här ifrån nånsin för det e så himla mysigt. Jagkanske känner så bara för att farmor har vart som en extra mamma för mej hela livet ;) Vi va och handla förut också, fick min favorit! B&J'S cookie dough, det ska jag sitta och äta hela kvällen :D Stay tuned!


”Let your smile change the world – but don’t let the world change your smile”

Farmor väckte inte mej idag. Hon ville vasnäll och låta mej sova :D Men jag sov inte.. Haha! Igår kväll glömde jag dra ner gardinen så det var liite för ljust i mitt rum när jag vakna :) Har käkat frukost, klätt på mej och sådär nu. Vet inte om jag orkar gå ut och jobba nu eller om jag ska vänta en liten stund.. Har ju fått skit ont i halsen, inte skönt. Får se hur mycket det blir. Imorn ska vi ju bara sitta i en bil! Puss!

Godnatt folket!

Cry as hard as you want to, but just make sure that when you’re finished, you never cry for the same reason again.


Faster

Sitter här med min söta faster Tindra som är 8 år! Hon e ur gullig :D Hon bah, men kan vi inte lyssna på den där låten med en åtta?! Haha, sötnos! Lovade ju er bild, men det får bli ännu senare ;) Snart kommer farmor hem och då ska vi ha mys, vi ska nog titta på The tourist. Men det får ju inte bli för sent, ska ju upp till jobbet imorn ;) Farmor har gått igenom lite vad jag ska göra. Jag ska bära bort lite stenar, skrapa färg, måla och gräva.. Men jag har några dagar på mej! Och jag får ju pengar för det. Vet inte hur mycket jag får ännu, men det bestämmer farmor. Ju bättre jag arbetar desto mer cash :D Juste, jag träffade min barndoms kompis Amanda nere i centrum idag! Gud va kul att se henne! :) Ska dra nu, farmor kom precis! Hoppas ni får en bra kväll så skriver jag mer sen. Puss!


Old pic


Tävling!

Vill bara tipsa er läsare om att en av tjejerna som kollat min blogg har en tävling på sin. Man kan vinna 600 kr som mest! Låter inte det helt sjukt nice? ;) Jag ska absolut va med!

http://idas.myshowroom.se/vinn-presentkort-fran-valfri-butik/
Där e tävling. Gå in och kolla nu!


The day so far!

Kom till farmor för ungefär en halv timme sen, har hållt på att fixa internet till farmors gamla laptop som jag får låna! Direkt när vi kom hem från stan, där vi gick och fika med farmos bv så drog vi till hennes vännina och granne som också  är en fostermamma. Dom har haft en liten tjej i två år nu, så det va vi tvungna att fira! :) Nu håller farmor på och städar, sen ska vi och handla. Det e ju fredags mys idag och jag kräver popcorn! Och på morgonen måste jag ha turkisk yoghurt som jag alltid får här :D Haha! Tar nån ful bildpå mej självikväll och lägger upp, orkar inte hålla på med set nu. Puss!


Drar snart!

Blev en riktigt stressig morgon, jag råkade tydligen stänga av klockan när jag vakna första gången av den? Iaf, jag råkade försova mej.. Fick världens panik och sprang upp och bah varför väckte ni mej inte?! Moas kompis som sov här tror nog att jag har damp eller nåt.. Men nu e jag klar, på bara tjugo minuter! Rekord :D Funderad på att bara vila i sängen ett tag men kom på att jag skulle äta.. Farmor kommer ju snart! Då drar vi till gamla stan till hennes bv affär och sen och käkar där nånstans. Ur mysigt att umgås med dom, alltid lika kul :) Som jag tror jag skrev i ett annat inlägg så kommer det inte bli bra uppdatering. Men stay tuned och puss på er så länge!


Snyggis..

Livet <3

Målar naglarna, chattar med Stefan och lyssnar musik. Gud vad jag älskar livet!
Lägg märke till naglarna!

Words

There are so many people out there who will tell you thatr you can't. What you've got to do is turn around and say,watchme



Trodde insane skulle ramla...

Chill dag på grönan, tog inga bilder för jag tror alla vet hur det ser ut ;o Blåste som fan bara, men va faktiskt kul med lite mamma tid när Moa hängde med sina polare! Har egentligen inget att säga.. Jo juste, jag drar till farmor runt elva imorn. Ska käka med henne och hennes bv inne i stan. Ska va hos farmor i mer än en vecka, kommer nog bara bli ett inlägg om dagen eftersom vi har gemensam data där! Bestämt att vi ska till min älskade farbror på söndag också, längtar! Sen ska jag jobba ihop lite pengar också, ska måla farmors hus ;) YEAH, lätta pengar det där! Ska packa nu, sen duscha för andra gången idag. Måste efter en hel dag på grönan, det e ju inte direkt rent efter alla människor som e där varje dag ;) Kommer nåt mer inlägg innan jag lägger mej inatt! Stay tuned!


Saknar då det va vi varje dag, älskar er!



Du kom tillbaka, men för hennes skull.

Mamma väckte mej för en timme sen, som vanligt... Om jag inte får sova tillräckligt kna man väl dö eller nåt? :O Men hon fråga om jag ville med på grönan. Bara för Moas kompis ska dit säger hon att vi ska gå, men när jag vill gå med mina polare så får jag inte? Blev så jäklarns sur igår. Tycker det e taskigt, har legat och tjurat ett bra tag.. Men kom precis ur duschen och har klätt på mej, ska sminka mej lite idag bara. Orkar inte så mycket... Ska inte bli jätte kul på grönan, vad ska man göra utan polare liksom... ? Ska fortsätta deppa lite till, hejdå.



WHat's the meaning of being lonely?

Äntligen hemma efter en underbar dag med mina fina tjejor! Va med Julia från halv två, vi drog och bada på nixta. Sen gick vi runt och chilla lite i Nynäs. Sen drog vi hem till Julia och sjöng singstar och åt. Kommer bild på vår ''nyttiga'' mat ;o Sen höll vi på och fixa massa, Julia skulle byta om och så. Sen fick vi typ springa och mota Julia och Emma. Dom va liite stressade, för vi var tvungna att hämta ut biljetterna till bion! :) Vi gick och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Kan verkligen rekommendera den. Tyckte den va asgrym! Men jag som e rädd för allt satt hela tiden och bah: Julia, jag e rädd nu. Det e för läskigt för mej! Haha, chicken! ;* Men det var verkligen bra! Slutet ägde :D Kommer några bilder strax! :) FUnderar på att hoppa in i duschen nu, har ju faktiskt badat i havet ;) Får se hur det blir! Sista inlägget innan jag sover tror jag att det e iaf. Hörs imorn. Puss!

Nyttiga maten, nachos och o'boy!




Osuddig..


Bion!

Lägg märke till att jag sitter på en grej, va tvungen. Annars skulle jag inte se nåt..



Onsdag (och nu ere verkligen det!)

Fattar inte att jag e uppe nu, vaknade och kunde inte somna om.. :( Då kanske jag kan få i mej nånting att äta i ganska bra tid? Har fixat en oitfit och sminkat mej. Väntar på att platt tången ska bli varm nu ;) Åh va kul det ska bli att åka till nynäs! Bestämt att jag ska träffa Julia, får se om Thea och Emma också vill hänga med. :D Nu e platt tången varm och jag ska fortsätta med mitt. Om jag inte uppdaterar under dagen blir det senare ikväll! :) Puss!



Fail..

Haha, som ni alla vet skrev jag att det va onsdag förut! Fail.. Jag tror jag e lite trött i huvet? Åh gud va jag skäms just nu! :$ Kommer inte kunna släppa det här nu, men jag vet faktiskt att det e tisdag. Tror jag bara inte tänkte efter ;) Iaf, kollade precis på Black Swan. Den filmen är riktigt äcklig, jag fick ont ihela kroppen av den. Usch! Vi stängde av den inann den ens va slut.. Tror jag ska gå och lägga mej snart. Ska åka till Nynäs vid tolv imorn. Ska träffa min älskade Julia! ♥ Det ska inte bli varmt, men jag ska bada! :D Mu ska jag duscha, igen tror jag.. Eller så ska jag kolla på en till film och försöka sova sen :) Får fundera lite på det! Love /A



Mums!

Har precis ätit jätte god frukt sallad. Vi gick ut och plocka smultron och hallon på baksidan. Vi fick rätt så mycket! Mamma gick in och gjorde på det, ananas och kiwi :D i blanda i det i vanilj youghurt. Mums asso! Nu ska jag titta på film, hejdå :D

Onsdag

Vaknade för en timme sen för alla som vill veta. Hatar att bli väckt när man inte sovit klart.. Satt och snacka med ''A'' ett jävla bra tag, sen ringde Egron och Amar. Men nån av oss hade dålig internet så det bah fucka ur helt totalt, så jag gick och la mej :D Idag e jag för jävla trött, tänker bara ta en seg hemma dag. Jag och mamma ska kolla på skolor. Jag e riktigt sugen på fryshusets skola, där har dom dans, basket, musik eller skate på schemat.. Aa vi får se, finns så grymt bra skolor på Södermalm också.. Ska käka nu också! :D Puss!

Bekräftelse är nånting vi alla söker.

Ska gå och lägga mej nu, kan knappt hålla ögonen öppna.. Haha! Puss och godnatt sötisar!

Lycklig!

Dagen har vart sååå bäst! Drog ju till stan, köpte två grejer, tror jag? Iaf kommer bild på det :D När vi va inne på bikbok fick vi ett sms från min morbror. Jag hade fått en kusin! Hon är världens sötaste, vi åkte och träffade dom idag också. Fattar inte hur en liten skit kan va så söt?! Kommer bild på henne också! Jag e världens stoltaste kusin just nu! :)  Förlåt för det inte blev så mycket blogg idag, men när jag tog fram mobilen och skulle ändra på det hade jag inget internet. Fail... Så det blev inget :D Nu ska jag iaf kolla på nån film med min älskade moder och lillasyster. Och vet ni?! Vi ska äta chips tills vi spyr :D :D :D Uppdaterar mer sen! Love /A



Världens sötaste skitunge! ♥


30 kr at HM


50 kr at HM

Hehe..

Blev ganska sen igår, men med dom där killarna e det så grymt kul! :) Farmor ringde och väckte mej vi elva, hon ville säga att på söndag ska i och hälsa på min farbror! Jag harinte träffat honom på flera år, e så rackarns glad just nu! :D :D :D Han har ju fått barn också, måste ju träffa lillskiten ;) Näe men när farmor väckt mej gick jag och la mej i min lillasysters säng. Typ låg där ch halv sov, drömde ganska fina drömmar. Typ massa rosa kommer jag ihåg :O Haha! Jag ska fixa mej nu, sen ska vi dra in till stan och kolla lite i affärer (som vanligt). Jga skulle vilja visa mamma massa grejer på bikbok :) Men måste skynda mej nu, mamma e stressad. Love u all!

Kul liv?

Sitter och lyssnar när Egron och Amar spelar fifa. Dom har typ damp, fan va kul man kan ha, natthumor.. Haha, baar så ni vet xD Puss!

Teeext.

Det vackraste jag nånsin hört. Din röst, den som inte blivit lika mörk som alla andras.  Den som jag skulle känna igen på flera mils avstånd. Den rösten som gör mej lycklig, den jag vill höra varje dag resten av mitt liv. Men du och din röst  försvann. Det sista jag hörde av den rösten var att det var slut. Jag skulle göra allt för att höra den rösten säga ''jag älskar dej'' och mena det.


Street festivalen

Va riktigt kul på street festivalen. Var väldigt mycket framtädanden. Lägger upp en video snart också. Det va typ en marknad där också, men köpte ingenting :) Vi käka på max också, sen kolla vi lite till på dom som uppträdde. Sen köpte vi glass på McDonalds. Tjockisar ;) Finns typ inget mer att skriva just nu. Haha, hare bra! Skriver mer sen, ska försöka fortsätta på några av mina dikter. Puss!


Grym!

Stan

Drar in till stan med min käre mor och lillasyster. Ska till Kungsträdgården och kolla på street festivalen och bara chilla. Ska försöka ta lite bilder! Puss!

Jag som tänkte gå upp tidigt..

Blev liiite sent igår, tre rättare sagt.. Jag va sjukt trött. Kunde knappt hålla upp ögonen så jag gick och la mej. Vid tolv kom mamma och väckte mej, och igen vid ett.. Jag ville verkligen inte gå upp :P Idag tänker jag vila, lägga mej ute i solen med min bok kanske? SKriver mer! :) Love /A

M IS FOR MUSIC

Lighters-Bruno Mars & Eminen
Dirty dancer-Enrique Iglesias, Usher & Lil Wayne
Come N Go-Pitbull & Enrique Iglesias
International Love-Chris Brown & Pitbull

Mamma och Annie dag ♥

Gud vad jag älskar mitt liv! Jag har världens bästa mamma och världens bästa vänner! :D Idag har det ju vart en av min och mammas ovanliga ''Mamma och Annie dag''. Det e verkligen super kul när det händer. Först gick vi till Däng. Fattar inte vad hon gjorde som jag skrev i förra inlägget. Efter som att jag alltid mår dåligt tycker hon jag ska sluta äta vissa grejer. T.ex. bröd, pasta och potatis. Jag får la försöka så gott det går ;) Efter va vart hos Däng gick vi till ett fik och köpte med oss fika. Vi gick till mammas jobb och fixa lite, sen satte vi oss i parken och käka våa goda bullar. Haha, fast hon sagt åt mej att hålla mej ifrån sånt. Busigt ;) Efter det drog vi in till stan och kolla lite, köpte ett par trosor och ett halsband. Blev 90 kr samanlagt. Ska man shoppa så ska man shoppa smart! :) Och efter det (nu blire mycket och efter det..) så drog jag och möte upp killarna. Vi bestämde imorse att vi skulle se super 8. Den va inte så jätte bra, men det var inte min typ av film. Den va lite för läskig, haha ;) Efter filmen mötte jag mamma, vi gick och handla. När vi kom hem gjorde vi en riktigt somrig sallad! :D Och efter det gick vi ner och kolla film. Vi kolla på the other woman. Sen börja vi kolla på the american. Men jag höll på att somna så jag gick in på mitt rum, för jag kom på att jag var tvungen att skriva här. Allt för er! ;) Men nu ska jag lägga mej i sängen, kolla på nånting och samtidigt snacka med Egron. Får hoppas att jag inte somnar ;* Love /A


Tog inga bilder under dagen, så får bli den här!

Sorry

Orkade inte skriva nånting imorse innan jag drog. Var riktigt trött, satt uppe till fem och titta på film och chilla. Just nu e jag hos däng. Har precis fått min "massage" så nu e det mammas tur ;) på mej höll hon på att trycka på massa punkter. Och det funkar typ. Hon bad mej säga vad jag ville vara bäst på. Jag svarade så klart dans! :) hon höll på och trycka på massa grejer sen fick jag ställa mej upp och hoppa, haha :D svårt att förklara vad hon gjorde faktiskt! Nu ska kolla när mamma får "massage". Däng va snällare mot mej, mamma typ skriker. ;) puss så länge!

<3!

Just nu ligger jag och kollar på film med killarna igen. Tredje gången gillt eller vad ere? ;) va ute och sprang förut, bra som man e gjorde jag illa foten.. Kan knappt stödja på den nu :( mamma har fixat så jag ska få gå till Däng imorn. Hon e en kind of kinesisk doktor, hon e typ specialist på kroppen. Så hon ska försöka på den huvudvärken jag alltid har. Hoppas verkligen det fungerar! :) ska försöka va den här filmen handlar om nu. Har nån av er sett hot rod? :) puss!

Ovarmt..

Va nyss ute och gick runt kvarteret med Miguel. Riktigt skönt. Det eskönare ute än inne, ute blåser det iaf lite ;) Innan det kollade jag på film med Jonte och Miguel. Vi kollade på Eichmann. Den e grymt bra! Handlar om en gubbe som va med på anda världs kriget och blir åtalad. Men han erkänner inget. Kan verkligen rekommendera den filmen! Ikväll skulle jag, Miguel, Jonte och Viktor ha filmkväll tror jag. Annars blir det bara jag och Miguel. Imorn drar vi och kollar bio också. Jag har ingen aning om vad vi ska se, haha! Alla vill se olika typ :D Men ska försöka hitta på nånting nu. Riktigt rastlös just nu.. Haha! Love /A



Yäääh

Har precis gjort klart jobbet som mamma bad mej att göra. Jag skulle skriva in 5 sidor på hennes mail och skicka till hennes chef. Det gick på en kvart. Nu har jag ingenting att göra igen, och mitt internet e ap segt.. Jag försöker lyssna på musik på spotify men det funkar inte.. -.- Damp snart. Men jag e ändå glad. :D Ska läda lite tror jag, har bara nåt kapitell kvar i boken! ;) Love /A



Nyvaken

Det e inte skönt och ha en känsla av att man vill sova längre. Och när man försöker somna om går det inte? Tycker det e väldigt jobbigt faktiskt.. Nu e jag iaf vaken, sitter och lyssnar på ushers nya ''Dirty dancer''. Den e faktiskt helt okej. Jag älskar ju Enrigue Iglesias, och han e ju med och sjunger litegrann ;) Näe, ska man äta frukost nu? Aa , det tycker jag!Efter frukosten ska jag fixa mej. Sen vid fem drar jag in till stan och möter mami :D Love /A

Sleeptime

Kom nyss ur duschen. Tänkte gå och lägga mej tidigt idag, dvs nu. Kommer nog inte somna direkt, tänkte läsa och lyssna musik lite! Haha! Sov gott sötnosar ♥ Love /A


Fini..

Latmask

Har legat i mammas säng och tittat på tv och messat hela dagen. Precis ätit quinoa sallad (stavning?!). Va riktigt gott iaf. Min gulliga mamma stekte lite kyckling korv till mej också! För er som inte redan visste det tycker jag inte om vanlig korv ;) Sitter och kollar på random saker på youtube just nu. Kul liv, not.. Chattar mede Egrons polare på fb också. Saknar mitt ACM! :'( Haha, humörsvängningar.. Men iaf, ska tagga in till mammas rum nu! Fast först ska ni få se en grej. Jag dör av garv! xD Love /A



Jag har lärt mej att mina kompisar också har kompisar..

SHooo, haha. Jag vakna för 1,5 timme sen.. Jobbigt att vakna av att vissa låter för mycket hemma.. Seriöst, lite hänsyn kan man väl visa ? -.- Men iaf, låg kvar i sängen och läste och lyssna på musik, sen kolla jag på lite barnprogram ( som vanligt). Just nu städar jag, kommer inte orka göra så mycket idag. Mår inte så bra. Hostar hela tiden, tror jag börjar bli sjuk igen :/ Jag har kommit på att jag typ alltid e sjuk, alltid nåt virus :O Haha, ska dammsuga och skit nu! Love /A


Fin bild, eeeh ?

Vega baren!

Idag har jag varit på Vega baren för första gången i mitt liv! :O Haha, men jag åt inget. Va så mätt efter maten hemma, satt bara och kolla på fotbollen. Bra jobbat Sverige! Nu sitter jag och snackar med grabbarna på skype igen. Ska va social! Love /A



Mums!

Har precis ätit pasta sallad! Som flera andra dagar varje vecka :D Lika gott varje gång! Tror jag aldrig kommer tröttna på den maten :s Gott som fan ere iaf! Känner mej mer lycklig nu än förut, sjukt :O E riktigt glad idag.. Kanske för jag somnade när jag skratta eller vem vet ;) Grabbarna ringde inatt, va inne på existenz.se samtidigt. Vilken rackarns natthumor man har! Jag bara satt och skratta! Sen chatta jag med Egron på fb också, han var fan sjuk. Han höll på att skrämma livet ur mej, fast jag satt och bah whaaaat så kunde jag inte sluta skratta. Så härligt! :D Jag ska nog umgås med min familj lite nu. Eller titta på Pål Plutt? Det programmet e grymt :O hahah! Love /A


Va tvungen att göra bilden lite svart vit, såg ut som ett mongolid barn! ;)



Har inte varit såhär glad på jag vet inte hur länge!

Gud va glad jag e! Statistken ökar varje dag! :D Åh, känner att allt börjare lösa sig. Känner inte att jag längtar efter honom längre, jag börjar äntligen komma över det, det går bättre för bloggen än nånsin, och det börjar bli bättre hemma! :) Bråkar inte lika mycket med min lillasyster längre. Har blivit ganska mycket för det skiljer ju några år, för att vara exakt fem ;) Vädret börjar bli bättre också, då blir det automatiskt att man skiner som en sol och att man alltid har ett stort leende på läpparna :D har precis käkat frukost, när jag låg där ute så börja min mage kurra. Då var jag tvungen att gå in och äta lite flingor :P Nu ska jag ut i solen igen! Love ♥ /A




Solen skiner, kan knappast bli bättre just nu

Vaknade för några minuter sen. Solen skiner, ska ut och lägga med mej ute med en bok och min mobil. Kommer säkert ligga där ute några timmar. Skriver mer när jag kommer in. Puss!

Lycklig chey

Har hittat världens bästa dans! Den ligger lite utanför Stockholm men ändå, kollat runt som fan och fastnade direkt för den här :D Bliss dance academy, nån som hört talas om den? :D Haha, e iaf skit glad! SNodde mammas iPhone och tog massa bilder också. No life jag har ;) Men iaf, blev några fina! Nu ska jag ta bort mitt smink och troligen ringa Egron. Jag undrar om han e vaken, han har ju helt vänt på dygnet asso :O Hahah! Puss!








'Tis one thing to be tempted, another thing to fall.
-William Shakespeare

Åhhh..

Sitter och kollar danser i Stockholm. Men jag hittar typ ingenting?! Asso den enda jag e intresserad av just nu e the voice streetdance school. Men det e ju typ också den dyraste man kan hitta? :S Åh, villl verkligen fortsätta dansa. Det e som terapi! Men iaf, ska fortsätta leta!

Tröttis..

Jag undrar varför jag e så trött, sov ju ganska länge och somna vid halv två? :S Haha, jag funderar iaf på att lägga mej i sängen och inte göra nånting. Kanske läsa lite :D Mamma kom hem med nån gammal bok som handlade om en ungdoms kille och hans osäkerhet. Skit bra verkar den! Har läst några kapitel redan, hehe ;) Bjuder på en dålig cam bild också! Puss baby's! :*



<3

ÅÅååååh, vad jag älskar låten! Texten berör. Hela grejen börjar efter 36 sekunder typ. Bara att spola fram om man inte orkar lyssna på det. Jag brukar göra det. Hehe ;)

King

Godmorgon! Riktigt skönt att ha sommarlov och att kunna sova hur länge man vill. Vaknade för en halvtimme sen. Satte mej och kollade klart på supersize vs superskinny på tv3play. Tycker det e jäkligt fascinerande att vissa kan tröstäta för dom mår dåligt och vissa kan svälta sig själva. Helt sjukt tycker jag! Jag har mått dåligt, jag typ åt lite. Men när jag åt så var det onyttigt. Så när jag flyttade från pappa så började jag rasa i vikt. På två år har jag gått ner 15 kilo troligen. Och jag mår bättre än nånsin! :D Jag måste nog äta frukost snart, jag e ovanligt hungrig... Har vart inne på we♥it också! Jag e helt inne på natur bilder asso ;) Så det kommer ni få mycket av! Idag sk jag chilla hemma. Inte göra något speciellt. Sitta vid tvn och bara vara allmänt lat! Haha :D Puss!



Iiiii

Har äntligen fixat ny header! :D Har inte funkat att ladda upp bilder och skit. Jag fick damp utbrott. Gick och la mej. När jag försökte efter det funka det! IIiiiiii :D Haha, jag e trött som fan, ska sova. Eller kolla på barn program.. Hahah! I drömmarns trädgård e så jävla bra, jag älskar pontepinerna asso :O Barnslig man känner sej... Lägger upp en riktigt fin som jag hitta på we♥it. Finns skit fina bilder där. Älskar citatet som jag redigera in också ;) Sleeptight, puss!



Yäääääh

Sitter och bara chillar framför datan just nu. Känner att jag inte vill vara ensam, jag vill ha nån nära. Vill att min familj ska komma hem nu. Idag har jag typ inte gjort nånting. Gick och lämnade filmerna. Sen gick jag hem och fixa mej och tog massa bilder. Blev inte direkt nöjd idag.. Känner mej ful, hatar mej själv. Visste ni att jag har väldigt mycket problem med mitt självförtroende? Iaf, så har jag alltid haft det. Jag tycker att jag e den fulaset männsikan i världen, och inte kan göra nånting alls bra :) Där fick ni lära känna mej lite till ;) Har precis redigerat bilder på Picasa. Nu ska jag lägga mej i mammas säng och titta på mtv och vänta på dom. Ni får en bild också! Skriver mer efter jag käkat och så. Juuuuste, jag baka cheesecake igår kväll. Så vi ska äta den efter maten! Mums! :D Puss!

Nehe, det går inte att ladda upp bilder på blogg.se just nu... Får bli sen rå!



Ojobbigt?

Det va inte jobbigt alls att springa. Fast jo... Känner att jag måste jobba upp konditionen lite.. Haha! Nu blire en dusch, sen frukost. Har lovat mamma att gå tillbaka med två filmer vi hyrde igår också! Puss



Film

Ååååh, jag saknar mikkiz redan. Och det var bara några timmar sen hon drog :'( Jag kommer tvinga hit henne och Cicci när hon kommer hem, that's it.. Efter jag lämnat Mikkiz i Älvsjö drog jag hem och städa. Sen chilla jag lite framför datan, sen fråga mamma mej om jag ville med och handla. Och såklart göljde jag med :D Vi hyrde två filmer, trassel och stay cool. Jag har redan sett trassel så när jag satt i sakosäcken så somna jag, skit skönt. Kunde knappt sova inatt, Mikkiz tog sängen. Jag sov med halva kroppen på en stol liksom? :s Kom precis ur duschen och tänkte lägga mej i sängen och kolla på den andra filmen. Stod att den var en succé i Usa och en riktig komedi. Jag verkligen älskar komedier! Hoppas på det bästa! ♥ Jag har redan bestämt att direkt när jag går upp imorn ska jag ut och springa, ska försöka få till en snygg kropp nu asso ;) Puss!



BILDBOMB!!!

Haha, no life vi har. Vi kunde ha gått upp senare än tjugo i elva. Fan va trött  jag e just nu.. Lilla Mikkiz tog upp nästan hela sängen. Jag sov med benen på en stol liksom?! Haha, kan nog inte säga att jag sov lika skönt som henne ;) Iaf, vi e trötta. Och igår var vi pigga. Så vi tog massa bilder. Så nu tänker jag lägga upp en bildbomb! :D Hehe, ska dra med Mikkiz till Älvsjö vid ett också. Hon vill att jag ska lämna av henne vid tåget, sötnosen :* Hon håller på att fixa sej, det ska jag göra strax iaf.  örst lite bilder ju, puss!
























Gud vad jag älskar min Michaela Eriksson! ♥

.

Tja sötnosar! Vilken dag asso, kunde inte ha blivit bättre. Jag, mamma och syster drog till hornstull och spela minigolf. Sen messa Mikkiz, då blev det bestämt att hon skulle sova hos mej! :D Jag mötte henne på tc och sen gick vi lite på stan, hade inga pengar så köpte ingenting ;) Sen drog vi hem, och åt. Sen var vi tvungna att dra och bada, fy fan va varmt det vart idag! Vi bada ett tag. Lekte lite, haha fattar inte att kull i vattnet med familjen kan vara så kul!? Min lillasyster var hela tiden när jag, hon och Mikkiz körde så då fick mamma komma i och va på hennes sida för hon blev så rackarns trött ;) Och efter vi badat drog vi till Coop och köpte godis. Sen hem och kolla Titanic med alla. Jag och Mikkiz satt och grät lite.. Nu vet jag inte vad vi ska göra. Men Mikkiz säger att det e fest hos Annie! :D Vi ska festa lite nurå, puss! ♥


Snygga vi e! Btw, om man kollar min axel ser man lite av min rand från linnet idag!




<3

Blev precis bestämt att Mikkiz kommer till mej och sover kvar! Gud vad jag saknat henne! Påväg att möta henne i stan nu, hon skulle köpa en shortsdress. Sen drar vi och hämtar badkläder för att sen åka och bada. Hoppas ni har en lika bra dag som jag. Puss!

Ut

Drar till söder med mamma och syster. Vi ska fika och bara ta det lugnt. Puss så länge?

Älskar livet!

Gud vad jag älskar mitt liv! Jag har världens finaste vänner som alltid ställer upp och hjälper mej. Idag av det dansuppvisning. Det gick skit bra! Mamma filma allt, så ska kolla sen ;) Och idag på koreografi träningen gjorde vi nästan ingenting förutom att dansa några gånger och sen köra dans stopp. Med dom där ''unga människorna'' (som vår danslärare säger att vi ska säga..) kan man verkligen ha kul och larva sej! Underbart, älskart! Och sen när i käka mellis blev det såklart vatten krig igen. Börja med att lilla Nelly börja kasta vatten på mej så vi höll på ett tag. Sen vände jag ryggen åt Clara och då ska hon såklart hälla halva sin flaska över mej, hahah :D Jag blev skiiit sur, men kul var det! Glömde jag säga att vår grupp vann koreografi tävlingen?! Jag e så oerhört stolt, vi ägde dansgolvet! Jag har ont i hela kroppen nu, men det e det värt! Ska käka och sen duscha. Puss!



RSS 2.0