.

I gotta leave, I gotta go,
there’s nothing here for me no more
I gotta be free, I gotta be
somewhere that I can just be me.
and I run run runaway, run run runaway,
run run runaway, I runaway.

Härlig dag!

Tänkte dra igenom min dag lite snabbt, vi hade ute dag på lövet. Jag va med världens bästa grupp. Vi gick skit segt och hann ändå runt på alla 16 stationer med marginal. Vi samlade ihop 69 p totalt. Fan vad vi känner oss bra! :D Måste bara berätta vad som hände vid andra banan. Det va typ ett rör som man skulle täppa igen hål på och hälla vatten i, och vi e ju så grymt bra så dom flesta var dyng blöta när vi kom därifrån. Jävla Manne som inte kunde hålla för hålet ovanför mitt huvud så jag vart skiit blöt verkligen! Men riktigt kul var det. Men jobbigt att gå så mycket med mina korta ben ;( Btw nu ska ni få höra dagens bästa grej :D ;
Annie: Gud va jobbigt att gå med korta ben!
Thea: Köp nya då.
Frida: Dom finns på coop, för 99,50! :D
Hahadet va nog en av dom roliga grejerna idag ;D Men iaf så har jag precis ätit och nu tänkte jag lägga mej i sängen och kolla på film för att kunna sova tidigt imorn. E riktigt trött! Lägger upp lite bilder nu också!
Puss!


Snygga Simon!

Grymt vackra Frida som helst inte vill vara med på bild! ;)
Skit snygga Julia!

Manne mobboffer! :D

Jag vet fan inte vad dom gjorde där uppe, men aa.. ;)

Älskar bilden!

<3

Hej allihopa. Nu e jag hemma och har gjort allt jag var tvungen att göra. T.ex som att fixa mat till imorn, ta fram kläder osv.. :) Nu sitter jag bara och chillar och chattar med polare! Härligt värre! Ska börja dra mej till sängen, måste ju ha energi för att springa runt i skogen hela dagen! ;) E grymt taggad till Camp Gröndal asso, komemr bli grymt med mitt lag. Vi kommer vinna hela skiten( fast näe..)! Nu ska jag tagga vidare med min mobil i sängen och en huvud värks tablett! Försöker skriva igen innan jag drar imorn, annars blir det mobil blogg imorn från lövhagen! Puss!



Snygg bild har jag hört?

Hej!

Dagen har varit asgrym! Helt sjukt underbart väder och kort dag. Just nu ligger jag ute med mikkiz och cicci och solar och spelar kort. Ska försöka få lite färg till skolavslutningen. Funderar på att ta om 20 minutare imorn kanske :) nu ska jag vara lite social. Skriver mer när jag kommit hem. Puss!

.

Ångra aldrig nånting som en gång fått dej att le.
Hata aldrig nån som du en gång älskat!

Förlåt igen!

Förlåt igen för jag inte bloggat! Jaqg har fortfarande inte hunnit... IGår när jag kom hem satte jag på datan men då snacka jag med Pontus på skype, dunka musik och städa.. Sen snacka jag med Diddeh till tolv, sen kunde jag inte va vaken längre :/ Men nu tänkte jag slänga upp ett snabbt inlägg! Idag vakna jag vid elva, direkt när jag vakna gick jag in till mamma och dom. Vi bestämde att vi skulle ställa min fula byrå md kläder i klädkammaren så jag får mer saker till mina andra grejer, skit skönt! :D Sen drog vi ut till garaget och hämta en ny data stol, wiiiiie! Äntligen slipper jag min gröna trästolm mohahahah :D Men nu ska jag hoppa in i duschen. Efter det ska jag fixa naglarna. Kisses!








Förlåt!

Hej och förlåt för jag inte har bloggat. Jag har haft fullt upp. Igår var det en helt ok skol dag. Gick ovanligt snabbt faktiskt. Sista lektionen kollade vi slutet på Titanic. Jag kan säga att nästan alla tjejer grät. Efter lektionen stod jag och Andrea och grät lite till när vi vänta på tåget. Haha, normala tjejer ;) igår när jag kom hem sminka jag min syster som skulle på disco. Mötte upp mamma inne i stan, åt och kolla i affärer :) just nu e vi på ikea, vi sitter här och fikar och ska strax gå vidare. Vi tog en runda förbi skärholmen förut också. Köpte en jätte skön tröja. Men nu ska jag vara lite social mot mami. ;) Jag lovar att skriva mer sen. Puss!

Skolaaaaa

Just nu har jag hål timme. Står och snackar med Elin och Thea. Andrea och Julia står och dansar som vanligt ;) vi har precis kommit från idrotten där vi stått och fixat oss ungefär 45 minuter :) men vi börjar strax, ska leta upp min lärare för jag glömt nycklarna hemma :p puss!

Tjeeena

Dagen har varit riktigt nice faktiskt! Fick allt som jag vill göra gjort. Wiiiie! Skit nöjd så ikväll blir det bara att hoppa in i duschen och tända doft ljus som jag fått av Jonas. Sen blir det kudden och den ysiga filten jag också fått av honom! Strax kommer mamma hem och gör min favorit mat också. pasta sallad och en kött bit. MumS! Men nu ska jag göra nånting extremt viktigt, fast näe.. Puss!


Bjuder på en bild på mej och adam från sidan!

Schoooool

Just nu sitter jag i skolan och skriver på vårt grupp arbete. Killarna e så jääääävla jobbiga.. Men nu ska jag försätta skriva om hur stjärnor föds. Puss!


.

Det bästa jag vet är du
Dina läppar, ditt sätt och din hud mot min hud
Men nu är du ett minne blott
Men fortfarande ett ögonkast bort
Varför gör du det så svårt?

Tisdag

Dagen har faktiskt varit jävligt bra idag. Bara att jag hade migrän och mensvärk samtidigt.. Idag var tågen försenade (inte ovanligt) mot Vh. Så kom såklart en halvtimme för sent.. Jag fatta ingenting vad vi jobba med! Vi håller på med nån inlämnings grej om klimat? :s Men iaf nu så har jag pluggat franska och ska börja skriva lite på NO:n. Måste bli klart tills imorn. Fuck it.. Om bara fyrtio minuter börjar Desperate housewives och dte måste jag  verkligen se! Efter det tänkte jag gå och lägga mej. Är så jävla trött! Ni får hare bäst. Puss!


Godmorgon

Hinner med ett snabbt inlägg. Måste strax dra t bussen som går om tjugo minuter... Men iaf så var kvällen igår ganska lugn. KOm in i nån deppmode skit så gjorde inte så mycket. Satt mest och glodde? Vad gjorde ni igår kväll? Nu måste jag verkligen fixa dte sista. Kanske hinner uppdatera lite från skolan? PUSS!

.

The only people that you need in your life are the ones that need yu in theres




Dagen

,Hej sötnosar, hur har eran dag varit? :) Min har iaf varit riktigt chill för att vara måndag! Men känns som jag gått runt som en zombie pga av att jag gått runt i min egen lilla värld och deppat hela dan ;) Men hela dan börja med NO lektion i datasalen. Satt och flumma loss med Erik, bästa Felicia och Stefan. Hihi, har nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst! :D På svenskan idga kollade vi på film, skönt att bara sitta och glo! Sen var dte ju idrott... Vi va inne idag pga vädret, YES! ;) Alla brudar utom jag, Cicci och Ebba dansa. Vi va så klart med grabbarna och körde bandy! Haha, gud va jag e kass. Helt seriöst! Jag tror dom i mitt lag hade lust att be mej att hänga mej nånstans ;) Så Felix orka inte stå i mål för jag va så kass, så då fick jag göra det. Och helt plötsligt va jag ännu dåligare än förut? :O Haha, jag suger verkligen på sport! Men i dom där dräkterna man har när man kör bandy svettas man som en gris, hela mitt hår var blött! Bara att slänga av sej alla kläder och springa in i duschen och gå runt med lockigt hår resten av dagen.. Sen va dte lunch världens äckligaste mat.. Satt och pilla ut varenda liten böna ur min mat. Bra chey har jag hört? Sen flöt dagen bara på, engelska, franska och matte. Efter det drog jag självmant till läxläsningen bara för att ligga före alla andra. SJUKT! Nu e jag hemma igen, tänkte hoppa in i duschen nu. Efter det tänkte jag kanske äta något och titta film. Mys när man redan gjort allt plugg. Uppdaterar mer sen. PUSS!



-

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of girl would I be
If I was to leave when you need me most



Wiihooo.

Nu känner jag att jag har varit gyymt dålig på att uppdatera i helgen. Hra ju varit med Cicci hos min pappa i Eskilstuna och vi har haft fullt upp! Egentligen har vi bara chillat och tagit det soft. Vi har pratat och skrattat väldigt mycket. Igår var vi och shoppade. Jag köpte en vit tre kvart ärmad tröja från gina. Jag tyckte den va riktigt snygg! Cicci köpte ett leopard mönstrat linnefrån H&M! Igår drog vi t Sveaplan och köpte ben&jerry's och smällde i oss medans vi tittade på film. Vi hittade The Notebook på pappas dator. Jag rekommenderar dne verkligen! JUst nu håller vi på och gör oss iordning. Vi vaknade vid elva idag... Cicci var tydligen uppe till halv två när jag däcka strax efter tolv. Jag fattar inte hur jag kunde vara så slut i kroppen :O Men iaf vi ska fortsätta lyssna på musik och fixa! oss för idag drar vi hem! Wiihooo! Och imorn e det skola.. Men e faktiskt lite taggad om jag ska erkänna ;) Men tråkigt är det att Mikkiz dissar oss för Kreta..... Slänger in en snygg bild på mej och Cicci också!
PUUUUSS!


Bra uppdatering?

Förlåt för att jag inte skrivit någonting sen igår, hat bara vart så seg i huvet och har inte orkat! Jag somnade ganska sent igår, så klart.. Alltid när man säger att man ska sova tidigt gör man inte det... Men iaf hur har ni sovit ? Min natt har vart ganska lugn faktiskt ;) Har precis klätt på mej och sminkat mej, nu ska jag dra upp och äta. ka försöka skriva lite i helgen, blir nog inte så mycket för jag drar t pappa vid tre idag typ!
Ciao!


Bild på mej och min nälskade Michaela. Btw, hon drar t Kreta imorn och lämnar mej kvar :'(

Godmorgon eller nåt typ?

Vilken bra uppdatering eller hur? ;) Näe men igår blev det skit sent hem efter öppet hus. Var så trött så det enda jag orkade var att gå och lägga mej. Igår kväll kände jag mej inte bra heller, så jag stannade hemma idag. Känenr mej faktiskt mycket bättre efter all sömn. Men nu ska jag ställa mej och föna håret sen lägga mej och mysa framför teven!
Puss

Godmorgon

Sovit gott baby's? Jag har iaf gjort det. Det var skönt att krypa ner i sängen igår kväll. Det här är nog det enda inlägget jag hinner göra idag. Vi har öppet hus idag i skolan från 18-20. Det betyder att jag kommer hem vid halv tio.. :( Men jag kommer ju iaf hem! Nu ska jag upp och äta fruskost sen är dte bara att ge sej av till skolan! ♥

The diffrence between me and her?
I can make him smile with my pants on.
Nu ska jag sova. Hörs imorn!

.

Nu ska jag kolla desperate housewives! Skriver ett inlägg innan jag lägger mej i sängen och myser! Kisses ♥

Gal1

Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på techno musik. Har precis städat det sista i mitt rum, dvs nästan allt.. Jag orkade inte gör så mycket igår ;). Iaf, min dag har varit gal1 nice! Började med att jag fick sov morgon till kl 8 (ganska mycket för mej faktiskt!). Tog dte riktigt chill, fixade mej, satt lite vid datan osv. Sen tio minuter tidigare kom jag på att jag va tvungen att fixa min matsäck. Shit vad bråttom jag fick då! Haha, sen typ halv sprang jag till tuben för jag hade tänkt springa in på pressan och köpa en dricka :D Det hann jag också! Sen åkte jag in t t-c och mötte upp klassen. Sen var det ju skansen.. Gud va kul, noooot.. Men det var inte så kallt som jag trott iaf, hade tagit med mej extra kläder tom ;) Skansen var chill, gick runt med en helt gäng. Efter Skansen drog jag till Riksdagen. Träffade pappas kusin Anna Wallén, skit mysigt! Vi satt där och fikade en stund och vi pratade väldigt mycket! Sen gick vi runt och kollade lite, vi kunde tycärr inte gå in i kammaren för det var debatt :/ Hur har eran dag varit baby's ? Puss ♥
Sötaste Andrea, Colin och Erik!
Bästa vännerna Michaela och Cecilia!
Haha, snygg or what?
Jag tyckte helt seriöst den här björnen var söt!
Lite bilder från Skansen. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Godmorgon!

Godmoron babes! Har ni sovit gott? Hinner inte blogga nåt mer nu. Ska in till Stockholm och möta klassen för vi ska till Skansen. Efter det drar jag till riksdagen och fikar med en släkting. Mys! Uppdtarerar mer sen. Puss!

Sötnosar

Jag tänker lägga mej i sängen och bara koppla av nu. Ska kolla på skönheten och odjuret. Jag älskar verkligen den filmen! Hoppas jag somnar, skulle vara skönt att kunna somna tidigt för en gångs skull. Puss!

.

Nu ska jag käka äpple och städa. Puss!

Awesome

Hej alla! Idag har det varit en riktigt bra dag i mina ögon! Det började med en chill no lektion där vi fick reda på att vi ska ha grupparbete. Wiiho! Sen var det ju svenska. Vi hade världens sämsta vikarie. Anna-Noemi ( stavning ?? ) är dum i huvet tycker jag, inte direkt lyckad lektion det där :D Sen var det idrott. Vi var nere i Svandamsparken och körde lite bränn boll. Riktigt mysigt med världens bästa klass! ♥ Sen var det lunch. Köttbullar med potatis mos. Men vilken otur att jag inte äter potatismos ;) Då blev det två stooora tallrikar med köttbullar istället! Sen var det engelska, där satt jag och Erik mest och flumma oss igenom lektionen. Sen på franskan skulle vi översätta ett kapitel. Tror jag skrev fyra meningar eller nåt sånt? Men världens bästa Thea skrev hur mycket som helst istället för att tramsa. Den tjejen är nog bäst i Sverige! Efter franskan var dte bara matte kvar. Den lektionen rullade på helt ok! Efter skolan drog jag hem till Albin och vi snacka och bara tog det lugnt. Kollade på how i met your mother också. Sjukt kul! Ingen av oss kunde hålla oss för skratt ;) Hur har eran dag varit baby's? Nu tänker jag städa lite i mitt rum tror jag. Uppdaterar er senare. Kisses! ♥
Jag och underbart vackra Thea i lördags!

Hihi

Tänkte lägga in en liten sån här innan jag lägger mej!
DAGENS VILL HA: Pengar, iphone!
DAGENS KLÄDSEL: Svarta jeans, ljus grön tröja med knappar fram
DAGENS FRISYR: Slarvigt uppsatt
DAGENS LÅT: Coconut tree - Mohombi
DAGENS PLANER: Hade inga, bara att dra från landet :)
DAGENS SAKNAD: Michaela Eriksson, Cecilia Chatelain och Jonas Strandberg.. 
DAGENS DUMMASTE: Mamma, hon kan inte sluta vinna när vi spelar kort -.-
DAGENS MISSLYCKANDE: Spillde vatten i hela min säng x)
DAGENS DROG: Coconut tree!
DAGENS KÖP: Ramlösa med melon smak, mums!
DAGENS GODIS: Marabou choklad med mango :*
DAGENS HUMÖR: Lite upp och ner
DAGENS CITAT: Jag tar avundsjuka som en komplimang. 
DAGENS ROLIGASTE: Min lillasyster gick in i en glas dörr, lyckat! :D
Kisses / Annieh

Baby's!

Hej baby's! Hur har eran kväll varit? Min har varit riktigt skön, har bara legat i sängen och kollat film och ätit choklad. Min älskade mamma kom hem med marabou med mango smak precis innan middag. Mums! Jag har kollat film och ätit den. Kolalde på Peter Pan ( otecknad ). Men nu ska jag sova. Skola imorn.. Wihoo..!  Sov gott sötnosar. Puss! <3

Hej sötnosar!

Nu har jag äntligen skaffat blogg igen! Ska försöka blogga så mycket som möjligt :).
Jag har precis kommit ut ur duschen iaf, tänkte lägga mej och kolla på film och messa lite i sängen. Är helt slut sen dansen igår! Har varit en riktigt bra termin. Tack brudar! :*
Vad har ni gjort idag baby's?
Puss <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0