Filmkväll med bästa

Är nu i Aneby/Tranås, wihoooo! Yesyesyes, så kul. Har as kul. Orkar inte skriva allt. Har filmkväll med Antonia och hennes lillebror Alex just nu. Allt skulle va underbart om bara Jonas kunde va här och mysa han med..


Så no life

http://fuldans.se/?v=maxcrnqhte
ALLA KOLLAR

Onsdag, wheeey

Idag har jag vart med min fina prins, Sara och Anna en stund. Började med att jag och Jonas skulle va, men sen kom Sara och Anna :) Jag, Jonas och Sara gick då hem till mej och kolla på film. Finns inget mer att säga om dagen faktiskt, har gjort så mycket, och sagt så mycket men om jag skulle skriva ner allt skulle det bli föör långt, ingen skulle orka läsa, haha.

Imorn åker jag, äntligen! Saknar Antonia som jag vet inte vad! Ska bli så kul att träffa henne, har sett fram emot det här riktigt länge. Men det värsta är att jag ska åka tåg i tre och en halv timme?! Jag lär ha avlidit innan jag kommer fram. Men ska ladda hem ny musik nu som jag kan lyssna på, och massa nya spel till mobilen. Hihi. Och har fått en ny bok också, Tomas Tranströmers bok, han är grym verkligen! Tänk om man kunde skriva som honom, jag skulle döda för att få hans talang. Jag fick dålig betyg i svenska bara för jag inte är bra på att skriva, skit svenska tycker jag.. Enligt mej förtjänar jag ett högre betyg hihi ;)

Men nu ska jag som sagt fixa, har packat klart och allt så sen är det bara att sova. Vet inte när nästa update kommer, ni år helt enkelt kika in och kolla :D Love y'all, puss!




If you can dream it, you can do it.

Tumblr_lwvmjg06hq1r54fodo1_1280_large

M is for Music

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings.
Britney Spears - Stronger

Back on track!

Nu ska jag försöka ta tag i bloggen igen. Den ska bli bra. Ska fixa ny design och massa. Jag ska ha förändringar 2012. Jag planerar verkligen att förändra allt. Har precis färgat håret blont, det var första grejen. Skaffa mej en ny garderob är den andra, tredje är att jag ska vara en bättre dotter, syster, vän och flickvän, vill kunna vara bra för alla. Jag ska också börja spara pengar, och få en viss summa i månaden som jag kan köpa ''mina'' grejer för. Ja, nu vet ni lite!

Idag har jag iaf vart inne i stan med Sara och Anna. Hittade faktiskt en del på rean, min äääälskade halsduk som jag velat ha ett bra tag fanns på rean. Glad tjej? JA. Fick också med mej ett par nya jeans, hårfärg, foundation, blusher och två julklappar till min syster. Väldigt nöjd. Och mer nöjd är jag med att jag har 150 kr kvar! Wiho, har lite till Tranås också :D Åker ju som sagt på torsdag, ska sitta på ett tåg i över tre timmar?! Kommer ju vara halvt död när jag äntligen kommer fram, men vad gör man inte för sin bästa kompis? Ni som har mitt nummer kan ju alltid smsa och vara lite sociala, så jag får nånting att göra :)

Men nu ska jag försöka sova I  think? Måste vara pigg imorn, för då kommer min fina prins hem. Äntligen typ. Känner mej som en zombie utan honom. Godnatt!



Funderar...

Funderar på att ta bort bloggen helt och hållet. Har absolut ingen blogglust just nu. Men har kommit fram till att ta en bloggpaus nu några dar, eller vecka. Får se hur lång tid det blir. Ni får ha det bäst sålänge, ni vet att jag älskar er fina bloggläsare. Puss!


Julaftonsmorgon!

Sovit gott? Jag har haft en drömlös natt, skööönt. Nu sitter jag och kollar på julkalendern och har öppnat lite paket, fick ett jätte fint halsband och en bok som verkar grym? Öppnar ni presenter på morgonen? God Jul!

En kvart kvar, wiiiie

Om en kvart är det julafton igen, sååå taggad. Men nu måste jag sova, är trött. Ska upp as tidigt. Redan vid åtta, för vid nio åker vi till farmor :) Miss her like crazy! Ska bli mysigt, men vem orkar gå upp åtta? Kommer inte sova lite i bilen dit och hem. Men den här julen kommer jag inte få dte jag önskar mej, det är ju att Jonas skulle ha vart med, men nänä, han skulle till Finland.. Men han kommer hem om fyra dar, iiii. Men helt seriöst nu, godnatt!

Och god jul! Hinner inte blogga på dagen eller så, mer update på söndag efter kyrkan. Love y'all!



Världens bästa texter!

An ex should stay an ex. They are simply an EXample of the wrong,
but an EXplination for why you deserve better.

Sometimes the best way to get someone's attention
is to stop giving them yours.

When you're important to another person, that person will always
find a way to make time for you. No excuses, and no lies.

We may love the wrong person and cry for no reason, but one thing is for sure,
misstakes help us find the right person.

Apologizing doesn't mean you're wrong, it means you value your
relationship more than your ego.

We all say this beautiful, inspiring and hopeful words to build other people
up, yet we can't find the right words to make ourselves feel better.

It takes a strong heart to cry, but it takes a stronger heart to say why.

Tröttmössor

Jag och Cicci  ligger i ett mörkt rum, med godis, och kollar på film. Vi orkar typ ingenting, båda är helt jävla slut. Vi var i Liljeholmen, jag hitta det jag sökte. Men tror inte Cicci gjorde det.. ;) Det enda jag har kvar nu är julklapp till Jonas. Jag har ingen aning på vad jag ska köpa till honom, och han vill inte säga vad han vill ha helelr.. Cp :( Men nu ska jag va lite social, kommer somna, som vanligt... Peace

Dan före dan.

Förlåt bloggen för ingen uppdatering igår. Fullt upp, var med Cicci och hade det bäst, snacka lite med Jonas, sen somnade både han och jag, lyckat! Men nu är iaf jag och Cicci pigga och glada! Vi har bestämt oss för att åka till Liljeholmen och handla lite. Fick reda på igår att vi skulle ha julklapps spel, panik som uppstod var INTE kul! Va liksom på väg t heron, hade inga pengar kvar till det. Men det har löst sej ganska bra iaf. Har några ideer. Alla ska ju kunna ha det, och vi är från 9 år till typ 65 år.. Jaja, dags att fixa oss och sen dra. Jag ser dock ut som en zombie idag, fast jag somnade as tidigt? Men iikväll ska jag sova, för på lördag då blir det en hel dag med massa mys, och åka fram och tillbaka till olika ställen.
JJag drar ju till pappa u eftermiddag, så förvänta er inte världens bästa uppdatering ;) Hos pappa är man alltid så seg, och ett av problemen är ju att datan OCH tvn är på tv skärmen.. Hihi
PEACE!

Sovmorgon, idag igen!

Oskönt med sovmorgon igen va? Börjar  kvart över tio, så sjukt skönt! Har fixat mej segt idag, inget stress. Det gör mycket för kroppen, jag som ALLTID brukar stressa exakt överallt? Känner mej snygg idag, amazing. Men helt ärligt är det gulligt med en liten rosett i håret (Marlene tvingar oss att ha nåt rött på huvet..).

Efter skolan ska jag skynda mej till Älvsjö och möta Cicci, för vi ska t Heron, iii. Twilight♥♥♥

Dagens outfit nu också!


Mobb bild, kommer bättre sen.
Har iaf min nya skjorta, och gråa jeans.

The boys who


Hoppsan..

Har glömt bort bloggen idag... Woups :$ Men har firat jul med min kåmpizar. Men det va konstigt utan både Jonas och Antonia i skolan... Men aa, fått fina julklappar av mina vänner. Kommer bild imorn! Imorn kommer också Cicci,vi har estämt oss för att se Breaking dawn del 1, igen. Men den är såååå bra, man tröttnar aldrig! :D
Julavslutning imorn då, taggad? Till 100%! Ska bli skönt med en paus. Men aa, dags att beställa biljett ner till Tranås vid nyår, fixa håret, naglarna, packa ner Antonia present osv. Ska ha den fiiina tröjan jag fick av Anna imorn, den är så snygg! Den jag önskade mej också :D



I mina lurar

Rihanna-Where have you been
Mohombi-In your head
Mohombi-Coconut tree en francais

SOVMORGON!

Nån mer än jag som äääälskar sovmorgon? Så skönt! Har iaf det till nio, är redan klar.. Ställde nog klockan lite tidigt tror jag ;) Men nu har jag tid att inte stressa, ska äta en seeeg frukost ochh titta på julkalendern på datorn, eftersom jag sov när det va nyss :( Frukost vare ja, PEACE OUT!



Nu...

..ska jag vara social mot min pojkvän och kolla julkalendern. Jag missade att den va på tv nyss, fan! Sista inlägget idag. Ska fixa i rummet massa, för Cicci kommer hit på torsdag, untzuntz. Jaja, mycket att göra. Peace

Haha, så bra, men ändå så dålig..

Tumblr_lpvhfom4i31qbu6t1o1_1280_large

On my mind

Hej bloggen, hur är det? SJälv är jag heeelt slut! Kaos i skolan? Dra mej bakom galler va jobbig klass jag kan ha ibland. Men på många sätt, har den här dagen varit en bra dag. Jag har fått reda på mitt betyg i idrott, och jag är sååå nöjd! Imorn ska vi snacka ännu mer betyg, det går bra nu! :D Har också bytt julklappar med Sara idag, fick ett par jätte fina pyjamas short som jag önskat mej (!!!!) och ett skit gint nagellack. Har kollat på nagellacket jätte länge, men aldrig vågat köpa det ;) Imorn ska Anna och Moa få sina, och på torsdag, samma dag som vi slutar, ska Antonia få sin och ska vara med henne efter skolan. Ska också kolla med Cicci om hon vill komma upp och sova här, för länge sen jag träffade henne. Jaja, men ska måla mina naglar nu, hihi.
Juste, mååste fråga. Nån som har tips om vad man ska köpa till sin pojkvän i julklapp? Har hjärnsläpp, kommer inte p nånting. Killarna snackar om parfym, kläder, bio och middag osv.. Jag har ingen aning. Snäääälla hjälp :*
Peace and Love!



Whoopa

Kom på att vi bara har en riktig dag kvar i skolan, wiiie! Eller skrev jag det i förra inlägget...? Jag kanske gjorde det, jag kommer inte ihåg.. Jag har precis haft en livlig disskusion med mej själv om kärlek och mej själv. Jag har världens bästa pojkvän (!) kom jag på. Haha, alla tänker ju typ ''han är för bra för mej, jag förtjänar inte hono'' osv. Men vet ni vad? Ja är jätte nöjd med ALLT, skulle inte vilja förändra nånting. Jag är precis där jag vill vara just nu. Jag förtjänar allt, jag förtjänar att må bra, jag förtjänar att få känna mej vacker, jag fötjänar det bästa! Varför hålla på pch larva sej och tycka att man är mindre värd än andra? Jag försöker alltid få alla andra att må bra och va glada, glömmer nästan bort att göra mej själv glad i vissa tillfällen. Men vet ni, man mår bra av att se ens nära och kära må bra. Finns inget som får en att känna sej bättre, ingenting. En underbar känsla, som inget slår.

Before I die

Tumblr_lu3sa43oue1r5y67do1_500_large
Tumblr_lvftr6nj1w1r5y67do1_500_large
378618_2873483875758_1219752268_3415070_366284170_n_large
299115_212550302145501_106732722727260_490206_825222864_n_large

SNÖ!

Hej bloggen, äntligen är det vitt ute, någon mer än jag som längtat arslet av mej? Hihi. Har haft en helt ok dag, men har gått runt och deppat ungefär hela tiden också.. Jonas åker idag, hur sjutton ska jag klara mej är frågan?! Usch, känns tomt redan nu, fast han fortfarande är i Sverige.. Men ja, tänk va mysigt vi kommer ha det när båda är hemma igen? :D fast det dröjer, typ två veckor, hahaha! Men aa, en riktig dag kvar i skolan, dra mej bakom galler vad skönt!
Just nu är jag lite orolig för mina betyg också. Fast alltså.. Ändå, första betyget, nya betygs kriterier osvosv. Det är ju ganska coolt :D Men ja, har fått reda på några stycken. Och är inte helt onöjd :) Ganska nöjd faktiskt!

Men jaa, nu ska jag träna på ''mer jul'', en skit låt som vi ska sjunga inför hela skolan. Ska hitta på en dans till tredje versen. MOBB typ haha. Men ja som sagt, måste öva.

Peace!



Shit

Finns folk som reagerat på förra inlägget.. Haha det är min blogg, jag skriver vad fan jag vill? Men iaf, jag är mega trött, lite svårt att hålla känslorna inne. Jag orkar inte mer heller. Jag hatar doktorer, jag hatar när folk tar i mej, jag hatar det mesta näs jag är trött. Jag ser inget positivt i nånting. Just nu är ett sånt moment. Tänker ta det lugnt ikväll, ta en dusch och sova tidigt. Kommer tillbaka imorgon, då ska ni få en glad Annie! Puss på er ♥
image description

Det är lättare att le istället för att berätta varför man mår dåligt.


Hiss/diss

Hissar:
-gulliga pojkvänner, vem vill inte ha en söt kille som
får en att känna sej som en prinsessa?
-att skolan snart är slut, vi är redo för ett lov nu.
So just bring it on!
-julen, hur mysigt är det inte att få umgås med den
underbara familjen samtidigt som man får presenter och äter god mat?
-vinter modet, älskar att gå runt i stora halsdukar och stickade tröjor!
Dissar:
-regn på vintern, man har växt upp med en vit vinter men nu är
det bara grått och regningt? USCH.
-sjukhus, hatar verkligen sjukhus. Jag skulle göra ALLT
för att slippa åka dit igen. Någonsin.
-böcker som tar slut för snabbt. Jag är en riktig läslus,
och ingen gillar väl när en jjhbjhg bra bok tar slut? Jag får ångest iaf,

Liiite jag känner igen mej...?

Tumblr_lwcssyhpjw1qiaqpmo1_500_large

Åh, vilken tråkig humor!


Du frågar vad jag ser i honom, jag frågar om du har sett honom i mina ögon


4e advent

Godmorgon haha! Skit_trött_tjej_97 här! Kan knappt hålla ögonen öppna. Har haft så kul! Skulle kunna sova flera dygn! Haha, vi had een riktig p12 fest på slutet alltså. Vi körde liksom vinken, hela havets stormar och dansstop? Haha pch sara fyllde 14 ;) Juste, blindbock körde vi också, så sjukt kul! :D Sen orkade ingen av oss va i lokalen, så vi gick och sjöng singstar hemma hos Sara. Sen va vi tvungna att va tysta... Tror ni att det gick att få tyst på sex trötta tjejer? NEJ! Vi la oss och skrev ''jag har aldrig'' lappar. Det va inte direkt en kul grej... Jag och Mickis drack på varenda grej, lite jag behövde gå på toa sen.. Har typ sprungit upp och ner hela natten :P Men vaknade iaf när jag fick mess av världens bästa, lite lycklig man blir av att vakna på det sättet..! :D Men är trött, ska hoppa in i duschn nu och sen bara lägga mej och kolla på en film eller nåt. Ska nog träffa Jonas senare, eller han får ta och komma hit. Jag orkar ine gå ut ;) Hihi, snäll :$

PEACE LOVE AND UNDERSTANDING!



Snabb update

Nu blir det ett snabbt inlägg! Facelook och s. Har precis packat klart och ska gå om några minuter. Jag är så sjukt taggad! Kommer bli en grym kväll, men saknar min pojke... :( Vi träffades igår kväll, men iaf? Nu måste jag gå. Mer update senare ikväll. PUSS!

En vecka till julafton!

Känns grymt skönt med helg, har fått sova ut, äntligen! Och vaknar upp med världens smile på läpparna, så grymt! :D Det ska sitta där hela dagen också, för idag fyller min bestiz Sara Vacker år! ♥ Dra mej bakom galler vilken kväll hon ska få. Vi ska göra den här dagen till en hon aldrig glömmer ;)

Ja, nu sitter jag iaf här, i min säng, och fryser. Jonas undrar om jag är knäpp, haha. Nejdå,. bara lite :D Ska snart gå upp och äta en riktigt stadig frukost med mami. Inte ofta det händer att vi är själva utan lillan :))
Jaja, måste nog sätta lite fart nu, börjar känna mej trött igen, vill verkligen INTE somna om igen. Ska vara hos Sara vid fyra och hjälpa henne med allt, och fixa oss. Eller iaf håret. Det blir helt fucked up när man går ut i fukten :O

Dags att gå upp och fånga dagen, puss!




Hahaha

Me-when-i-was-a-kid-_large

Mums

Sitter och äter det  bästa jag vet, sallad! Jag verkligen älskar det, min favvis mat, hihi. Efter det här ska jag in och duscha, Sara har ju en liten tjejkväll imorn, för hon fyller äntligen år! :D Ska ju duscha, fixa naglarna, håret, osvosv, så man ser lite snygg ut imorn iaf! Har fixat outfit till imorgon också, kommer bild nu! :D Facelook kommer innan jag drar imorn :D

A relationship isn't a test, so why cheat?


Tröttnar aldrig! ♥


Friday baby

Goddag, haha. Sitter just nu i sängen och kollar på O.C. KUL FREDAG.. fast näe, finns inget att göra, alla mina kompisar är liksom upptagna, och jag menar verkligen ALLA. Forever alone typ. Nä, men ska ha en ''ta hand om mej själv kväll''. Ska duscha, ha hårinpackning, manikyr, pedikyr och bara ta det allmänt lugnt. Skönt! Ska göra en god sallad också, mumisgt. Jaja, men har inget att säga, vad finns det att säga? Peace


Älskling ♥ ♥ ♥


No life..?

1. Hur gammal är du om fem år? 19, wiiiie

2. Vem var den sista du träffade? Mammi

3. Hur lång är du? 154, 155 typ? Vet inte riktigt... 

4. Vilken var den senaste film du sett? Remember me 

5. Vem ringde du senast? Hmmm, mamma eller Antonia, orkar inte kolla

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Haha ;) <3 till Jonas. 

7. Var är dagens planer? Jag ska sova, det är ju för sjutton kväll. Haha 

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag hatar att snacka i telefon.. Känns bara fel :s Så sms!

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? För en halvtimme sen.

11. Vilken ögonfärg har du? Blå/Grön

12. När vaknade du idag? Halv  fyra inatt, sen runt halv tio tror jag 

13. Har du någon gång hittat en katt? Nej? :P

14. Vilken är din favoritplats? Hos min farmor!

15. Vilken plats föredrar du minst? Hmmm, svårt!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag har ingen aning.. Men mina planer just nu är att jag ska plugga, LÄNGE. Jag vill verkligen lyckas i livet.

17. Vad skrämde dig som barn? Tekniskt sett är jag ju ett barn? Men jag är verkligen livrädd för zombies

18. Vem fick dig att skratta senast? Jonas, han är bäst.

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Enligt mej, ja

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover i världens skönaste t-shirt, haha, snygg är den inte!

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två

23. Hur många landskap har du bott i? Eh, tre, tror jag? :O

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, för jag dricker inte :P

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, lätt

26. Är du social? Ja, älskar att prata och är väldigt utåtriktad enligt andra. Men jag kan också älska att vara själv och bara bry mej om mej själv, så det är lite både och

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry's cookie dough!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Åka med mina närmaste till Thailland eller nåt sånt och bara skämma bort dom

29. Tycker du om Kinamat? Nja, finns mycket godare! :)

30. Tycker du om kaffe? Ärligt så gillar jag bara latte

31. Vad dricker du till frukost? Mjölk eller typ ingenting.. ?

32. Sover du på någon särskild sida? Jag är TJOCK så jag tar över hela sängen, mohahah!

33. Kan du spela poker? Nej,. jag är as dålig på sånt. Förlorar ALLTID.

34. Tycker du om att mysa? Haha ja, om det är att ligga i soffan halvtdöd och bara glo så älskar jag det!

35. Är du en beroendemänniska? Fattar inte ens frågan, men det är jag säkert

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nja, hon är död nu, men hon fyllde samma dag förut :D

37. Vill du ha barn? Ingen aning, får se vart livet bär

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, liiite franska och verkligen försöker lära mej finska. Det går ju inte direkt bra, men jag kan säga, smör och jag älskar dej! :D

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men sjuktransport (taxi från ett sjukhus t ett annat)

40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, så mycket skönare.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, utan tvekan

42. Äger du dyra smycken? Några stycken

43. Har du någon gång testat narkotika? Alla människor som tar droger är helt cp, hatar droger! Det säger ju hela svaret. 

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Jag är keff så just nu sitter jag och suger på mitt halsband, misstolka inte!

45. Vem är den roligaste människan du känner? Sara kanske, hon är så konstigt underbar och gör helt sjuka saker! Fast alla mina vänner är as roliga, alla får mej att skratta som en galning

46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har ett i pannan

47. Vad har du för ringsignal? Jag vet inte? Har aldrig ljudet på, bara vibration

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Har jag säkert

49. Flirtar du mycket? Nja, fråga dom som vet. Jag gör inget medvetet iaf

50. Vart togs din profilbild för din blogg? I min mammas rum, haha

51. Kan du byta olja på bilen? Never!

52. Har du fått fortkörningsböter? Har aldrig kört en bil, svårt att få böter då

53. Vilken var den senaste bok du läste? Kort kjol, nån jag börja med idag.

54. Läser du dagstidningen? Nope

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope

56. Dansar du i bilen? Nope, sitter mest och deppar med lurar i öronen när jag åker bil

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hmm, nåt citat i min skrivbok

59. När var du i kyrkan senast? I söndags

60. Vilka personer utmanar du? No one :D


Before you assume, learn the facts. Before you judge, understand why.


DÖR!


So true


Never give up on something you can't go a day without thinking about

Hungrig tjej här! Försår ni? JAG ÄR HUNGRIG! Haha, vilken skillnad.. Har vart vaken en stund, vaknade av min mobil för nån timme sen ;) Ja, ska till läkaren snart. Måste börja fixa mej, är såå seg, känns som att allt kommer ta några timmar. Jaja, mer update senare. Kyss!

Before I die


WORDS


Don't make permanent decisions on temporary feelings.


Mina favorit bloggar, som jag inte får nog av!

Antonia Gren Muskat, en av mina allra bästa vänner.
Jag verkligen älskar henne, massor.
http://shakeit.bloggplatsen.se/
Amanda Molander, en helt sjukt härlig tjej.
Hon är så underbar snäll, söt osv. Listan är oändlig!
http://amandamolander.blogg.se/
Michelle Holmström, hon är kompis med massa av mina kompisar.
En as cool tjej med en grym blogg, 100% läsvärd!
http://michellehh.blogg.se/
Amanda Ryberg, en tjej som man alltid kan prata med.
Vi har verkligen snackat om MASSOR. Finns så mycket som
bara vi förstår!
http://rybeerghh.blogg.se/
Anna Björck-Åkerlund, en av mina närmsta kompisar.
Som jag ÄLSKAR väldigt mycket. Dock uppdaterar hon inte så ofta..
http://annajosefiiin.blogg.se/
Min bestiz festiz Sara Vacker, ja, hon heter vacker i efternamn.
Hon är min bestiz, fast hon uppdaterar bajs dåligt. Men läs iaf!
Btw, jag älskar henne kjcnjshb mycket!
http://saravacker.webblogg.se/


Ja, det är dem jag oftast läser! Fast dock är det ju Kissie, Paow och dom också, men alla vet ju vem dom är.. Men nu kanske mina vänner får några nya läsare? :D Hihi

Sjuk, IGEN.

Hej bloggen. Har hänt så himla mycket idag, vet inte ens vart jag ska börja.. Imorse vaknade jag med hur ont i magen som helst. Blev bara värre under dagen.. På matten var det värstm bara grät, visste inte vart jag skulle ta vägen! Mamma va tvungen att komma och hämta mej, så ont gjorde det.. Men det hann bli lite bättre när jag låg hos sklsyster med Anna och Sara. Dom försökte verkligen få mej att sluta gråta osv, gulliga kompisar man har! ♥

Har inte kunnat äta normalt på flera dagar heller, har iaf börjat dricka både juice och blåbärs soppa, tom fått i mej två mackor?! Mamma höll på att slippa, hon blir alltid så glad när jag äntligen äter? ;o Men aa, har fått i mej mindre än hälften av det jag behöver, men det känns verkligen som jag ska spy? Usch på livet ibland. En bra sak är att imorn ska vi till vårdcentralen och prata, dom måste ju göra en riktig utredning på det här, jag kan ju inte gå runt och ha ont? Det orkar jag inte längre.

Haha, den här bloggen börjar typ bli en deppblogg.. I nästa inlägg ska vi va mer positiva, I promise! :)



Hahahaha


Nån mer än jag som verkligen fastnat för låten?


Jonisboii

Jo, nu är det så att min lilla kille här har gått och skaffat sej en blogg. Läs och länka vidare!
Klicka på bilden för att komma till bloggen!



Hihi :))

Tjenis mikropenis. Ligger i sängen nu och pratar med Sara på skype. Som om ni bryr er? Försökte göra ett snabbt inlägg förut, men det verkar inte som att blogg.se appen funkar. Inte för mamma iaf..
Har vart en helt vanlig dag, as tråkig. Elevens val i Fruängens skola är verkligen bajs haha. Har haft kjfbndjhndzmsl.bjvxczk ont hela dagen också, det har  hjälpt mycket, eller?

Har inget att skriva om just nu. Vad tycker ni är intressant att läsa om? Jätte glad för svar!

pEACE!''



Första och sista inlägget idag.

Ska man säga chacha bloggen eller? Nä har inget lust, har as ont. Överallt. Mest i magen, har försökt stå ut. Blir så trött av att behöva gå runt och ha ont 24/7, nu vill jag bara sova. Har iaf haft as kul med bra vänner efter skolan, har alltid lika kul alltså.
Men som sagt är trött, som ett as. Måste försöka sova nu. Upp sju imorn, blää. Men ska försöka träna imorn, om jag orkar. Annars kanske jag tvingar hit J eller nåt? ;) Haha!
Peace Love And Understanding.



Till alla tjejer som påstår att "alla killar är likadana", vem bad er testa allihopa?


Min finaste vän, jag älskar dej


Go Annie!

Känner mej så grym för jag tränat, har bränt MASSA kalorier. Hihi :) Nu måste jag föna och platta håret, får längre sovmorgon imorn då :D Imorgon ska jag va med J också, så det kommer inte vara världens bästa updatering! :D
Peace Love And Understanding


Faith is taking the first step even though you can't see the whole staircase.

Har vart hemma ett tag, haha några timmar men aa.. Konfan va faktiskt kul :D Men kan säga att jag verkligen INTE vill gå på några fler gudstjänster, meen måste gå under juletiden, så har bestämt mej för att göra det på juldagen :) Tror det är en högmässa i Eskilstunas kyrka då?

Har precis ätit och snart kommer Sara och hämtar mej, vi ska ha ett riktigt köttigt gympass. Shit vad jag ska bränna kalorier alltså! Imorn kommer jag inte kunna gå, sån tur att vi har elevens val, hihi. SSovmorgon och sluta två timmar tidigare! ♥
Mer update senare, ska börja fixa mej för strax kommer dom! :D



3e advent, wiiie

Wiho, sovit gott bloggen? Ja, själv somna man som en stock igår, var AS trött, förstår inte vad jag gjort. Städat och slagit in paket? Haha, sånt tar på krafterna ni vet ;)
Vet ni, haha, hade världens konstigaste dröm inatt?! Jag drömde att jag och Antonia blev typ zombies, men jag visste inte att jag var en, men Antonia visste att hon va en. Hon lukta på mej och typ börja skrika att jag också va en zombie. Det konstiga var att ALLT utspelade sig i en bastu? Haha, vaknade av att jag skrattade :D
Men snart ska jag bege mej ut i den kalla världen, ska till kyrkan. Orkar egentligen inte, är ap trött? (?) men nu är det ju så att konfirmationen börjar idag och vi har bara vå möten innan vi drar iväg på lägret :/
Ja, men det blir nog bra. Får ju vara med fina vänner samtidigt ♥




Herregud, vilken idiot?!


Wiho!

Haha, det är ju inte direkt godmorgon nu så måste la säga goddag! :D Min dag har vart grym hittills, hur har eran varit?
Blev väckt av att J smsade mej, haha den sötisen är morgonpigg.. :( Kände mej tvungen att svara då, vem dissar honom liksom? ;) Jag gick upp duschade, åt frukost osv.. Sen var det den här städning som jag lovat mej själv att göra.. För er som inte vet det så HATAR jag verkligen att städa, men jag lyckas alltid få det att se ut som kaos i mitt rum på en dag? Men nu har jag iaf storstädat, rensat garderoben och alla små lådor i rummet, dammsugit, dammat, och verkligen slängt massor. Känns bra nu! :)

Idag fyller världens bästa syster år också! Grattis Moa! ♥ Hon har bjudit hit några kompisar ikväll som ska sova över, funderar på att kanske gå ut lite senare, bara för att låta dom vara ifred, kanske träffa Antonia? Ska snacka med några :)

Men nu ska jag försöka skriva ett litet cv för prao, har massa ideer om det! Ska också fixa mej, wihoo.

Peace Love And Understanding!






You're beautiful, remember that, and bring it with you forever


Åh dör lite varje sekund, världens bästa!


Think about it.

When a girl thinks about her future with her boyfriend, it's normal. But when a boy thinks about his future with his girlfriend, he's serious.


Sorry for no blogging

Tjenis penis bloggen, ja nu har det ju blivit så att det blivit dålig updatering. Men ja, skyller på att jag har ett liv här i Stockholm ;) Har haft fullt upp, mycket att göra nu! Men är iaf klar med alla julklappar nu, wheey! Känns skönt att vara ute i god tid, nöjdast är jag nog med presenten till min pappas sambo, hittade en jättefin sak som jag tror hon verkligen kommer gilla! :D
Vad ska man säga om dagen då? Jag är super glad, inget kan förstöra mitt humör nu :D Jag har vart med världens bästa kompisar, världens bästa kille, och kollat på världens bästa dans! Sen var det ju skola, men det var och helt awesome :D Ja, nu vet ni!

Ska fortsätta kolla på idol, vem tror ni vinner? :) Puss på er!

Bilden har min snygga kompis Amanda tagit, visst är den grym! All creeds to you girl!


På två sekunder..?

På två sekunder ändrades hela min kväll. Hur kan en person såra någon så mycket? Det är en oförlåtlig sak, sluta snacka massa bullshit och låt mej få min tid istället. Blir SÅ arg och ledsen..!

A friend is someone who's there for you when he'd rather be anywhere else.


Dra mej bakom galler!

Har haft världens underbaraste dagen på många sätt och vis, kan inte sluta le! Tack till er som gjorde den, och mest till J!
Idga fyller en av mina kompisar Amanda år, hon är verkligen en supersnäll och söt tjej som betyder väldigt mycket för mej. Hon gör mej alltid glad, och hon finns alltid där. Hon vet att jag också alltid finns där för henne också, elelr hoppas jag iaf..? Men iaf, idag fyller hon straffmyndig och byxmyndig, grattis till henne! Klicka här för att komma till hennes blogg! Måste tillägga att hon är en dansare, precis som jag. Och hon är sjuk när hon är on the dancefloor!

Nu måste jag nog plugga lite, hehe.. Dans redovisning imorn, taggataggatagga! Och vet ni vad det bästa är? Jag får träffa honom, och franska förhöret är upskjutet till tisdag nästa vecka :D

Just beacuse I'm here for you all the time doesn't mean you can take me for granted.


I'm just an ordinary girl, just like everyone else.


WORDS

868931_460s_large

Dra mej bakom galler va kul, hahaha

166826_130471143686077_128943437172181_216956_6576116_n_large
378539_229774310426991_180048538732902_568169_444538820_n_large
18824_large

If a man whistles at you, do not respond. You are a lady, not a dog.

Åh otrött b-rud_97 här! SKolan var seg, ännu segare när man har ont, orkar inte ha ont. Kan det inte bara gå över? Kan inte nån ta bort det som gör ont? För det är nog verkligen det jag önskar mej i jul, att det här helvetet ska sluta..
Ja, men kom iaf precis ur duschen. Har dansat hela dagen  med Anna, så va lite lagom äcklig när jag kom hem, hehe... Var iaf as skönt, som sagt, tänker bäst  när jag är i duschen, därför duschar jag ALLTID när jag behöver tänka. Det är liksom som terapi på nåt sätt.

Skitsamma, nu mååååste jag plugga, skit matte. Hatar matte, hatar algebra, hatar onsdagar, den dagen imorn haha, men den är sååå seg! Önskar man kunde hoppa över onsdagar, bara få sova lite? :D Men nu, matte.. Och franska.. Men vet ni, en riktigt positiv sak, Ilmars har skjutit upp provet till nästa vecka, så vi har inte så mycket att göra, kan va med min favorit heeeela torsdagen ist för att stressa hem för att plugga, YES!

Undra hur många som egentligen läser allt, kan ni inte kommentera lite? Blir så himla glad när ni gör det! Om inga läser kanske jag ska sluta blogga, eller vad tycker ni? ;)



GÖR OM, GÖR RÄTT.


Hahahahhahahahah


Varje gång jag blundar är det dej jag ser


Ny tillfällig header


WORDS


OMG

Jag och mamma satt och grät floder när vi såg den första videon, och dagen efter får jag se den andra?! Jag blir lack, men han försöker nog förmedla nånting, som tex att mobbning är helt fel. 

Open books, not legs. Blow minds, not guys.

Dra mej bakom galler bloggen, jag älskar den här måndagen! Hihihi, mina kompisar vet varför, men kan inte ta upp det på bloggen, än :D Kan bara säga untz untz! Hur har eran dag varit? Min har varit awesome, eller iaf i slutet.. ;)
Ja, men annars är allt som vanligt, är skoltrött som sjutton. Men efter den är veckan är det två veckor kvar tills skolan slutar, tills jag åker till pappa och firar århundrates bästa jul, och myser sönder med min Antonia på nyår!

Jaja, men nu måste  jag plugga. Har massor att göra den här veckan!
Måndag: Plugga engelska, maila allt till Anna.
Tisdag: Plugga franska, matte och engelska, baka med mamma och syster.
Onsdag: Rå plugga franska och engelska.
Torsdag: Åka in med Antonia och handla julklappar i stan, plugga so.
Fredag: Va med Anna och Sara, titta på Annas dans.
Lördag: Fira min lillasyster som fyller 9 år! ♥
Söndag: Gå upp tidigt för att åka på konfirmation...... Öhhhhh
Mitt schema inför hela veckan, puss!





2a advent

Pain makes you stronger, Tears makes you braver, Heartbreak makes you wiser... So thank the past for a better future.

Andra advent idag, ganska chill dag. Är helt slut, har ont, och det tar en hel del på krafterna ;) Men har iaf åkt hem igen, skööööönt. Ska sova tidigt idag och så. Skola imorn, vill eentligen inte, känner att jag knappt har någon kraft till nåt, hur skulle jag orka skolan då?





When a girl says ''you don't have to worry'', you fucking need to!

Shit vilken seg/busy dag, vaknade tidigt, usch! Mår dåligt, ahr ont i magen nu... Usch på det! Men har haft världens mysigaste första julfirande med familjen. Druckit glögg, ätit första julmiddagen, hemma gjorda pepparkakor pch spelat alfapet, så himla mysigt vi har, hela tiden! Och min doktor har skrivit ut mirakel medicin till mej också, så slapp bli lika sjuk som förut, wihoo! För er som inte vet är jag hyper alergisk mot pälsdjur :)

Men aa, har precis bråkat med en av mina bästavänner, mår bajs och känner verkligen hur trött jag är. Godnatt!

Hahahahahah, kan man ha roligare? OMG


Jag skrattar så jag får ont i magen!

383950_2333942546858_1198641648_32122645_725487158_n_large

Fredagen den andra december.

Chacha bloggn, sitter här lite och aa chillar.
Näe, nu ska vi va seriösa! Jag är lycklig idag, jag har världens bästa vänner som försöker pusha på mej när jag inte vågar. Jag tycker det är as pinsamt, men det är så skönt att dom alltid gör så, gud va dom är bäääst!
Nu är det bara 22 dagar kvar till julafton, jag längtar jääätte mycket! Och om två veckor fyller Sara 14, fiest liksom. Och om två och en halv vecka ska jag byta julklappar med brudarna, och en vecka efter jul åker jag till Tranås, whoooop!

Men imorgon är första julfirandet i Eskilstuna, bara tre kvar efter det ;)
Idag drar jag till pappa, ska på bio också. Nån som sett spykids 4d?

The first of december

Tjenixen! Sitter just nu här och chillar lite med mina kåmpisar Anna och Sara och äter iskalla bullar. Fast det är Saras mamma som bakat, så dom är grymma! Mumsigt, hehe.
Idag har jag dansuppvisning, lite nervös fast. Sara säger att hon inte ens kan danserna, vilken tur att hon har mej ;) Hihi. Jag är ganska säker på allt, men det ska bli skönt att sluta på den där skit dansen, hatar läraren! Nästa år tänker jag gymma. Aa, nu vet ni.

Anna tvingar mej att skriva om singapores geografi till engelskan imorn, TRÅKIGT. Ciao

Btwm knackiga Antonia och jag är på hk va? Kycklingpanna med champinjoner med champinjoner och krosstade tommater, mums!




RSS 2.0