SNÄLLA

Snälla rädda mig, jag vill härifrån. Jag orkar inte se dig. Hur kan du få mig att känna mig så värdelös? Nu blir jag tvungen att se dig varje dag i ett år till. Jag orkar verkligen inte. Inte ens mina fina vänner skulle kunna få mig att må bra nu. Nu vill jag att du ska flytta. Snälla bara dra. Jag trodde verkligen det var du och jag. Men du har ljugit under hela tiden. Hur kunde du? Jag litade på dig. Aldrig igen, du är luft. 
 
 
SNÄLLA RÄDDA MIG, EMINEM. 
 

Födelsedag från helvetet?

Jag har inte sovit nånting alls inatt känns det som. Varför inte? Jo för jag har en tyngd i  bröstkorgen känns det som, och den vill inte försvinna hur mycket jag än försöker. Jag har börjat komma på varför jag somnar gråtandes varje kväll, varför jag alltid har ont och varför jag inte är mig själv längre. Det är pga dig J. 
 
Varför kan du inte bara låta det vara som det var förut? Du sa att du var lycklig, du sa att du älskade mig. Nu vill du inte snacka i skolan, inte ens ge mig en puss. Du har inte hört av dig på två veckor nästan. Dagen du hade LOVAT mig att vara med mig hörde du inte av dig, det slutade med att jag fick se på ig att du var ute med dina polare. Jag hade  tyckt det var okej för dig att vara ute om du bara hade hört av dig och sagt det istället för att jag skulle vänta på att du hörde av dig och slutade med att jag var den som blev sårad. 
 

Idag har du sett mig mer än vanligt, vi hade tom en lektion tsm. Du glömde bort att jag fyllde år. Du kommer ihåg att Michelle fyller år, men inte att jag gör det. Hur tror du att det känns? Jag känner mig tom när jag skriver det här. Jag kan inte ens gråta längre, eller jag vill inte gråta. 
 
Jag ringde dig för att säga att jag behövde prata med dig. Du sa att du behövde prata med mig också. Då kom frågan upp i mitt huvud: vill han göra slut eller sa han att han ville prata med mig bara för han tror jag ska göra slut med honom? Han sa att han skulle göra en sak med sin pappa, och att han kunde ses efter det. Jag sa att jag skulle få främmande eftersom jag fyller år idag. Då sa han, juste du fyller ju år idag, grattis. Man bah tack? Skulle inte du ha sagt det till mig dte första du gjorde imorse? Det var iaf det jag gjorde när du fyllde år, för jag alltid har älskat dig Jag är väldigt förvånad att det här kom från dig J, jag trodde du kände mig och vet hur känslig jag är eftersom du om nån vet hur mycket skit jag gått igenom. 
 
Med dig vill jag ha den där sagan. Om jag ska föda någons barn är det dina. Om det är nån jag ska dö med är det dig. Jag är kär, det är därför jag är så rädd att förlora dig och tänker alldeles för mycket på problemen. Jag vill inte ha nånting annat är dig. Du är allt.  Du ska hålla min hand, bara du, ingen annan. Snälla rädda mig nu. 
 
Om inte du gör det kommer någon annan kille göra det. För stunden. Men ingen kommer nånsin vara bättre eller finare än dig, J. 
 

I hate how you act like I'm asking for so much when all I want is for you to show you care about me. 



RSS 2.0