Favorit citat!

A confident girl doesn't show off her body naked, a confident girl shows off her face naked.

You learn more in failure than you ever will in success.

The girls with beautiful personalities will always be the prettiest ones.

Even when it feels like it can't get any better , keep your head up and smile. Don't let them break you.

En krigare slåss inte för han hatar de framför han, utan för han älskar de bakom sej.

A wise man can see more from the bottom of a well, than a fool can from a mountain top.

Sådär lite mysigt

*Hej kompisar!*

Just nu sitt ligger jag i min säng och bara är allmänt trött. Funderar verkligen på att gå och lägga mej nu. Jag har ändå inget att göra? Har pluggat (fast jag inte skulle..), valt morgondagens outfit, plattat och flätat håret och tvättat ansiktet. Vad ska jag göra nu liksom? Det bästa är att gå och lägga mej, men tänk om jag inte orkar ställa mej upp? Tänk om jag sitter här hela natten för jag inte pallar? Hahah! Men ligger och bara har det mysigt, med en tjoock och varm filt och massa ljus tända. Jag fryser som en gris, det är ju piss kallt ute! När man äntligen hade hoppats på lite värme..


I want summer!


M is for Music

Grym cover på Mange bjuder! Trodde inte det var möjligt att göra en cover på den, men det kan man tydligen, och den är såååå bra! Nya favorit låten alltså!



Tisdag eftermiddag

Har ingen aning om hur jag ska börja mina inlägg med, hej bloggen är ju liksom varje dag?

Ja, dagen har lekt på som vanligt. Jag har vart as trött, så har gått runt och skrattat hela tiden. A kul

As chill att sluta tidigt på tisdagar. Har hunnit duscha och plugga lite, och äta mellis. Mer orkar jag typ inte idag, jag är trött med huvudvärk. Låg vaken inatt med ont i magen, man bah kan det inte gå över? Så skönt att jag ska till läkaren den 10de.

Nu ska jag chilla lite mer, är trött ju. Kanske ska sätta  på tvn? Äh, vi får se. En värktablett ska jag ta iaf!




Godmorgon!

Känner på mej att det här kommer bli en bra dag. Dock är det väldigt kallt ute, men spela roll? Det är tisdag, och en dag närmare lördag, då jag har första träningen för iår!

Är trött som en apa, gick upp 20 minuter tidigare idag för jag inte skulle stressa som vanligt, och jag bara känner hur min kropp älskar det! No more stress, ever! Dags att börja klä på sej för att gå och möta Sara! ♥


Smått panik

Bara jag som har lite smått panik över alla hjärtans dag och hela den grejen? Vad ska man göra för sin pojkvän/flickvän? För mej är ju det värsta att två dagar efter alla hjärtans dag fyller Jonas år, och två dagar efter det har vi vart tsm i två månader.. Och pricken över i är att jag har träning alla dom dagarna, tisdag, torsdag och lördag.. Grymt. Haha.

Mys dag!

Hej bloggen!

Jag älskar den här dagen, den har vart grym! Tom lektionerna var chill? Haha, idag har ni en glad tjej! Kan dock vara lite pga mina fina vänner..?

Var inne med Sara och Anna i stan idag. Jag letade inte efter någonting speciellt, jag hittade MASSOR jag vill ha, men pengar är ett problem som ungdom har jag märkt, haha! Jag tycker vårmodet är as nice iår, nästan allt är min stil. Sara och Anna skulle dra runt fyra, så jag gick runt på stan själv en timme ungefär. Jag tycker faktiskt det är riktigt skönt, gå runt i sin egen lilla värld, kolla igenom affärerna i sin egen takt liksom.

Idag har jag också hunnit städa undan massa saker i rummet, duschat och gjort ansiktsmask. Ska snart lägga mej i sängen med datorn och kolla på nån film. Tända ljus ska jag också, just nu tycker jag det är det mysigaste som finns!



Frukost

Sitter just nu uppe i köket och äter. Idag var jag riktigt hungrig (!), skulle ha kunnat äta 20 mackor ist för en, men nej, om jag gör det vet jag att jag kommer må illa resten av dagen.. Men skulle gärna ha fått influensan och ligga med 40 graders feber, flr idag har vi elevens val. Vill verkligen inte! Såååå tråkigt, man kan ju inte direkt kalla det elevens val heller, för man får ju inte välja ett piss? Dom  har satt in oss i grupper (jag har bara en jag känner av typ, vadå 15?), och vi ska gå runt till olika klassrum och jobba om jämlikheten.. Men efter skolan drar jag med Sara in till stan, jag har beslutsångest.. Ska jag köpa en lkjhbvj snygg tröja eller ett par dans strumpor som jag behöver?

Måste kila, har inte fixat klart mej än! Love ♥



Old but so good

Westlife-You Raise Me Up
Enrique Iglesisas-Hero
Backstreet Boys-I Want It That Way

Nu har jag..

..städat HELA mitt rum, igen, bäddat rent i sängen, tvättat mina lakan och mörk tvätt, ätit och duschat. Jag har också vart på konfan från 11 till 15. Idag har jag världens energi, så skönt! Känner mej som superwomen idag.
Nu sitter jag i mitt nya städade, superfräscha rum. Är faktiskt nöjd med mitt rum nu, kan inte bli så mycket bättre än vad det är. Det bästa är ny tvättade lakan, åh så skönt! Ska fixa några tisinställda inlägg till ikväll, orkar inte sitta vid datorn mer. Har ju en mobil om det skulle va så också ;) Love ♥

Gummi bibel, gummi psamlbok och frälsarkrans, wihoo!





Flum hemma hos Anna, bara så ni vet är det 100% driv


Annie Maria Dina Östlingsson


At Annas

Är hemma hos Anna och vi bara tar dte lugnt just nu. Hon sitter och fixar mitt hår medans jag jag sitter och kollar Victoria secret. När jag får min månadspeng ska jag köpa minst två as snygga bhar!

Ja, men vad händer ikväll? Vi ska bara sitta hemma, koll gladiatorerna och sova tidigt. Jag är riktigt trött!

28/11-12

Hej bloggen!

Åh va lycklig jag är att jag har så fina vänner! Finns inga bättre. Men jag kom nyss hem iaf, åkte in en snabbis med Cicci till stan. Hittade sjuuukt mycket jag vill ha! Men det är bara att vänta på nästa månadspeng.. Den här månaden är jag fattig, har bara 100 kr över efter jag betalat min dans :(. Men dom hundra krnorna ska jag lägga på ett par strumpor, till danse, haha!

Shit, kollade precis på klockan och jag måste verkligen börja packa! Ska åka till Anna vid kvart över tre. Slyndaskyndaskynda! Hade tänkt att duscha och hinna fixa hårt lite också, men neej..


Skriver mer sen. Love ♥

DRIVISAR


Glada cheyer

Har suttit och redigerat bilder ett tag nu. Hur kan man ha så kul med ett redigerings program frågar vi oss själva? Vi båda två skrattar så vi får ont i magen, hehe.

Vad har vi gjort då? Pratat MASSOR, det går knappt att få oss knipa (?), lagat mat, pratat ännu mer, spelat kort, har tom hunnit titta på film och äta massa onyttigt! Dock var det chips, grönsaker och dipp, menmen.. Jag börjar känna mej ganska trött, ska höra med Cicci hur hon känner när hon kommer från dasset!


VI är så snygga så vi bjuder på den, tänk att det redan har gått ett halvår.
Och hur mycket vi båda två förändrats på den korta tiden!


Gotta love fridays

Hejsan svejsan!

Jag har läst min blogg lite, och den håller på att bli kaos.. Jag framstår som mer deppig än jag är, haha. Men ska ändra på allt, det är ju ett nytt år! 2012 ska bli ett bra år, det började bra, och det ska bli så. Jag vill ha förändring också, mest förändringar som har med mej själv att göra, jag ska sluta se allt negativt, och börja se allt positivt!

Dagen har varit oerhört bra. Riktigt chill fredag, sådär som man önskar alla dagar var. Har mest suttit och lyssnat, och busig som jag är har jag faktiskt suttit och spelat på lektionerna också.. Förlåt.. Jag gillar att vara i skolan, det är som en trygg plats, tänk va tråkigt det skulle va att bara sitta hemma hela tiden? Skulle ju vara hemskt! Men vet ni, nu måste jag dammsuga, gjorde aldrg det igår, orkade inte! Men nu måste jag, ärligt, fast jag inte vill, för Cicci kommer snart, iii! Borde byta lakan också, men då måste jag tvätta, jaja, slut på tjat!

Orkar folk ens läsa det här lååånga inlägget? Puss.

Godnatt

Är sjukt arg, ledsen, besviken, irriterad, ja typ allt. Hela jävla dagen förstörd. Jag funderar på att aldrig lämna min säng igen. Men tänker iaf stänga in mej i mitt rum nu, skiter i om jag somnar, vill bara bort. Orkar inte med skiten, JAG HATAR MITT LIV, helt ärligt alltså. Jag önskar jag var nån annan, jag är så himla misslyckad.

Fake smiling?
I'm a professional at that.

image description

Förlåt för värsta depp inlägget, men jag är verkligen på gränsen just nu.
Jag vill dö, helt ärligt. Jag har nått gränsen.

Får damp

Har vart en helt underbar dag tills för några sekunder sen, det är alltid så att nån/nånting ska förtsöra ALLT bra. Ååååååh vad jag blir sur! Sen så har min mobil lackat också, jag åker till pappa om en vecka, och först då kan vi lämna in den på lagning..

Måste få ut min ilska på nånting så nu tänker jag tvätta, dammsuga, damma och byta lakan. Ciao.

mobil blogg

Ligger just nu i sängen och pluggar franska, har tänt ljus och bara myser. Efter det ska jag ligga och kolla på film, jag är fett pro har lyckats ladda ner film och sen lagt över på mobilen. Snacka om glad! Det bästa är att jag har hd skärm också, hihi. Säger godnatt nu, för jag kommer knappt orka hålla mej vaken till 9 känns det som.. love y'all!

Don't worry.

If ''plan A'' didn't work , the alphabethas 25 more letters, so stay cool.

If you treat me like a joke, I leave you like it's funny.

Hejsan svejsan bloggen!

Hur har er dag varit? Min har vart riktigt seg.. Jag mår dåligt, fysiskt och psykiskt. I don't get it, varför inte vara nöjd, och varför är jag ALLTID sjuk? Huvudvärk, halsont, öronont och febrig. Nice, huh? Är as trött på det, skulle ha städat idag, men vet ni? Jag orkar inte.

Vill ni veta vad jag hatar också? Allmänt jobbiga personer som trycker ner folk som är bättre än dem. Varför inte vara nöjd med sej själv? Hur mår man bättre själv genom att få andra att må dåligt? Far och fläng med er säger jag bara!



Då kör vi!

Hej bloggen. Vet ni hur sugen jag är på att dansa just nu? Typ mer än nånsin! Jag ska dansa tre gånger i veckan. Kan ni tänka er vad nice? Tänk er dansuppvisningen sen också, wihooo!
Men nu till verkligheten just nu.. Jag har stooort prov i so imorn, på franska och amerikanska revolutionen, det tråkigaste som finns i ämnet historia! Fattar nada, vem är napoleoon liksom? Känner att jag MÅSTE plugga arslet av mej, helst för flera timmar sen. Men jag var med Sara, och vi ''pluggar'', idag satt vi och åt godis och bulle, och facerapeade varandra.. Mogna cheyer! En till grej, jag är super glad, JAG FICK ALLA RÄTT PÅ ENGELSKAN! Snacka om elit, jag var den enda i klassen också :D



Life is like a dance, when you make a mistake you just continue


GLAD ANNIE!

Min helg har varit fantastisk! Och vill ni veta en sak? JAG SKA BÖRJA DANSA PÅ MALINS DANSSTUDIO IGEN, OCH ÄNNU BÄTTRE, JAG SKA TÄVLA I DANS!!!! Vet ni hur hjbmdcfnbjs glad jag är eller?! Jag är så taggad! Dock så måste jag pendla till Nynäs varje tisdag och lördag, men who the fuck cares?

the boys who #2

Tumblr_lwkmymodr91qm6smro1_500_large
381887_178959968857630_103453126408315_385805_190366091_n_large
316667_178959552191005_103453126408315_385793_293606389_n_large
388202_178959395524354_103453126408315_385790_327323746_n_large

the boys who #1

1014515-10-1326652356491_large
Tumblr_lxsx3wyvk21r5rgkso1_500_large
Tumblr_lxbl8q0yvj1qdv8eyo1_500_large
Tumblr_lwunadz8681r7b4bpo1_500_large

Kass update

Jag  vet, jag vet.. Men igår var jag ju med Jonas, åkte till farmor och klistrade etiktter på 2000 påsar.. Att klista ettiketter är nog det värst jag gjort i hela mitt liv, fy sjutton alltså! Det värsta är att jag är så klantig och slog mej överallt igår, typ som slog fingret i en sked (AJ), handleden i bordet, benet i diskmaskinen osv...
Jag undrar vad den här dagen har att bjuda, vet iaf att jag ska till Nynäs, Cicci och hennes familj hämtar mej efter tre, wihoo :D Kommer bli sämst updatering idag med, så ni får kolla när det kommer upp nånting. Om nån kanske vill träffa mej och Cicci senare kan ni messa! Love u all, puss!



Tjurig, irriterad och arg

Behöver jag säga mer än vad rubriken säger? Just nu har jag nån sorts pms, jag lovar. Stackars människor som tvingas vara i närheten av mej just nu. Orkar inte tänka, skriver mer imorn. Då lovar jag att vara på bättre humör, slutar vid lunch, ska va med Jonas och och åka till farmor. Jaja, ska sova om en halvtimme, så godnatt!

Haha sämst humor


KLOCKREN

381492_200447270039765_180815252002967_439822_1018189285_n_large

Helt slut.

Hej sötisar! Förlåt för jag inte skrev nånting igår, men ALLT var kaos.. Hade också riktigt mycket plugg. Men kändes som jag inte hade någon ork igår, ni vet ju, jag är också mänsklig ;)

Men vet ni en sak? Idag har allt varit myyycket bättre! Just idag mår jag bra. Just nu ligger jag och kollar på ''Jag saknar dig'' med min lillasyster. Den är verkligen grym hittills! Nu vet ni. Måste bara säga en sak till också, jag HATAR folk som ALLTID ska säga vad dom tycker, fast det är en elak sak. Man borde ju hålla det inom sej, kan man inte tänka  på att någon kan bli sårad? Alltså jag har bara lust att strypa såna personer.

Men en glad sak igen, idag har jag och min fina älskling vart tillsammans i en månad. Det är den lyckligaste månaden i mitt liv. ♥ Hans polare har börjat fråga när vi ska gifta oss och skaffa barn... Hahaha, ojobbiga typ!

377688_262724017109750_173850439330442_742647_1220183534_n_large



Inte ens klar..

Klockan är halv nio och jag är inte klar med läxan? Lyckat Annie, lyckat... Jaja, imorn får det bli en riktig plugg dag. Har dock väääldigt mycket att göra imorn.. Ska va med Sara och Anna också, ska tvinga dom att plugga med mej!
Jag är så himla trött nu också, usch och fy. Måste sova tidigt imorn, har jojo test på idrotten också, känner att jag måste va pigg då, annars kommer jag inte orka nånting.. Man bah kul. Men nu ska jag fixa mej för sängen, kommer ju ändå ligga med mobilen iflera timmar.. Jag har också en tendens att alltid bli pigg när jag ska sova också? FML. Nu ska jag iaf försöka sova. Btw, saknar Jonas jätte mycket just nu, önskar han var här.. Vi kan inte ens snacka, för nån p12 snodde hans mobil idag.. Jag vet att han kommer läsa det här, så slänger in ett JAG ÄLSKAR DEJ JONAS!

Things I've done

Tumblr_lxuxj4b2bo1rntokao1_500_large
399044_254003878000216_134935183240420_661204_1174868147_n_large
X_5c1bab47_large
381274_155827624515430_100002645815582_259091_1272709751_n_large
Tumblr_lwsf4mcf3m1r29t5yo1_500_large

Wtf?

Hur i världen tror skolan att man ska orka gå till halv fyra på en MÅNDAG?! Jag är helt slut, och måste också plugga skit svenska. Åh får damp. Är skit seg, har ont i huvet, är mega irriterad osv. Skulle slå nån om den var i närheten, därför jag stängt in mej i rummet för att tjura. Nån som vet varför man nästan alltid blir ledsen och bara gråter när allt har vart helt underbart i flera veckor? Jag fattar inte, men kan bero på mina extrema humörsvängningar kanske? Skolan ha iaf vart bra, helt ärligt så mår jag bäst när jag är i skolan, och hos farmor såklart. Men framförallt när jag är med mina fina vänner och min älskade pojkvän. Med dom kan jag vara mej själv till 110%! Nu vet ni iaf. Måste plugga. Kommer ju orka svara på typ hundra frågor, och man måste läsa mellan raderna?! Efter det tänker jag lägga mej i sängen och bara dö. Puss.

Dagens outfit

Dålig bild meeeen..
Nya lite mörkgrå jeans.
Vit nya tröja med en riktigt snygg urringning där bak.
Nya halsbandet.
Nya armbanden.
Ute hade jag tänkt ha en skinnjacka med pälsväst över och ett par kängor eller boots eller va man nu kallar det! :)

M is for Music


Shopping ♥

Kom nyss hem från pappa och stan! Åkte direkt från pappa in till centralen för att möta upp mami! Blev att vi köpte ganska mycket när vi egentligen bara skulle titta lite.. Fick med mej ett par jeans, två tröjor, ett halsband, två armband och en väska med mej hem! Och allt från bikbok! Skit nöjd. Det jag behöver nu är ett skal och skärmskydd till min lilla bebis, min nya fiiiina telefon! Sen är jag nöjd!
Just nu halv ligger jag i min säng, är helt slut. Har världens huvudvärk också, kan bero på att jag sover väldigt dåligt men vi ska också boka tid hos en optiker. Ska ta mej nånting att äta och kolla på ''remember me'' tror jag. Måste bli lite piggare, jag hade ju tänkt städa!



WORDS

Do hugs, not drugs.
Spread love, not legs.
Respect, don't judge.
Listen more, talk less.
Understand, don't assume.
Forgive and forget.

 

 


Sorry for no blogging

Jag har så kul så jag inte haft tid att blogga, men det är väl en bra sak? Idag har jag vart och åkt skridskor med familjen Östlingsson/Gärd.  Började bra men slutade inte lika bra. Fick in en rejäl vurpa och tog emot hela mej på handen så jag gjorde illa muskeln, nice! Fattar inte varför det altid är jag? Haha. Men sen drog vi och köpte godis så då blev allt mycket bättre!

Resten av dagen har jag bara suttit hemma, duschat, spöat Jonas i wordfeud, gjort en ansiktsmask osv.. Bara myst helt enkelt! Är helt slut i kroppen, har världens huvudvärk och skit. Imorn åker jag hem till stan igen iaf, jag vill inte. Jag vill stanna här för en gångskull.. Mina närmaste vänner vet vad allt handlar, alltså jag bara orkar inte vara ''hemma''. Är jätte tacksam för att jag får komma bort lite iaf. Nu orkar jag inte skriva mer, känslorna svämmar över. Godnatt!



wihooo


vet ni? Jag har fått en ny mobil, wohoo! Äntligen! Jag fick en HTC desire hd, den är grym. Sitter just nu hos pappa och försöker tvinga Sammy att komma med och åka skridskor imorn. Som att det är möjligt... Men man kan alltid försöka ;) blir såååå grymt glad för alla fina kommentarer ni skriver, ni fåt mej att inte lägga av! Love you all <3 BTW, nån som haft otur idag? ;) haha, den enda oturen jag haft idag var när jag ramla ner för trappan från dörren till trottoaren imorse... Börjar tro att all den här paniken över fredagen den trettonde bara är massa skrock :o

Fredagen den trettonde

Tjenis mikropenis, läget rååå? Jo, det är ganska bra, eller faktiskt, riktigt bra. Sista dagen i skolan, nu är det helg, wohooo! Är just nu med Jonas, vi sitter och spelar wordfeud, sociala gänget eller? Fast nä. Vi har inget att göra.. Men vi kommer nog på nåt! Kom precis på att jag måste packa det sista, för idag åker jag till pappa :D Nu vet ni. Orkar inte skriva något mer nu. Puss.
No lifers på hööög nivå

Rumors. Well at least you're spreading something else besides your legs.


Förlååt!

Sorry for no blogging guys, men har verkligen inte haft tid. Jag har haft en heeel del att göra. Så mycket plugg och det är första veckan? Fyfan.. Har iaf pluggat stenhårt den här veckan, eller nä, fast satsade på fullpott på franskan, och såklart var man bäst och fick det! Dock är vi bara två stycken i hela åttan som har franska, men ändå! Satsar också på fullpott på engelskan imorn, tror jag grejjar det!


Nån mer än jag som är orolig för fredagen den trettonde imorn? Jag va med Sara och Anna igår, vi körde anden i glaset, jag frågade några om några saker skulle hända imorn, hade helt glömt bort den trettonde! Åh, jag är sjukt nervös nu.. Usch! Det kanske går dåligt på engelska då också? Får typ paniiiik. Men ska va med Jonas efter skolan, kommer må bäst då iaf, som vanligt..

Kom hem för inte länge sen, va med Anna och Sara idag igen. Det är sjukt hur mycket jag kan va mej själv och inte skämmas med dom. Skön känsla. Känner att det här blir ett väldigt långt inlägg. Ska fortsätta messa med mina fina vänner, Jonas har träning den muppen.. Och jag måååååste städa mitt rum, jag vet inte om vi ska hem till Jonas eller mej imorn. Ser ut som ett riktigt bombnedslag alltså.. Åker också till pappa imorn, så uppdateringen kommer inte bli den bästa! Puss ♥





Retar mamma, busigt

Chacha bloggen, när men tjenis penis. Kom hem för en timme sen typ, har ju vart i Skärholmen med Saris. Hittade det jag sökte, och Sara också tror jag! :) Dock var det väldigt jobbigt att gå runt i några timmar. Vi hade idrott i skolan, och då väger väskan tio kilo, tja ont i ryggen imorgon!
Har hunnit duscha också när jag kommit hem. Sitter inne i mammas rum, och retar mamma. Haha, hon är typ likadan som jag, nästan exakt, sååå coolt, haaha. Men mamma tjatar på om läxor..
Jag har svenska till imorn, franska till torsdag och engelska till fredag. Och vi har bara gått i två dagar? Shit.. Är redan trött på att gå upp tidigt, ska bli så skönt med helg! Men ändå inte, mår som bästa när jag är i skolan. Får träffa mina fina vänner, och min underbara pojkvän. Fast, på fredag ska jag va med Jonas! :D
Juste, svenska läxa vare.. Puss!

Näääää!

Gjorde ett jätte kul videoinlägg till er, ni skulle ha skrattat så ni grät.. Jag kan bjuda såå mycket ibland ;) Men min dator fucka ur helt totalt så det blev inget inlägg. Fixar det nån annan dag eller senare, pussar!

Hurting them with a truth is better than killing them with a lie.


Home from school

Äntligen hemma! Jag är skoltrött redan, eller trött efter skolan.. Har gått väldigt segt, men har haft riktigt kul, jo faktiskt, ovanligt kul! Har skrattat hela dagen, förutom sista lektionen, den var seg.. Men har muppat mej med Anna och Antonia, och Jonas haha. Han och hans kompisar tycker nog vi är dumma i huvudet ;) Och juste, Antonia har gått runt och frågat alla om dom är psykologer, för hon tycker jag behöver hjälp.. Man bah snällt :( Ja, men hon är min bästa kompis, som jag älskar väldigt väldigt mycket! ♥ Ska inte säga att jag bara  älskar en, jag älskar alla mina vänner ;)

Men just nu ligger jag i sängen iaf. Har lagt mej med en myyysig filt, en kopp te och en choklad kaka, frukt och mandel, mumsigt! Har också satt på en ljudbok som jag började lyssna på igår. Den är as bra faktiskt. Dock väldigt hemsk, låg och grät igår för man mår dåligt av att höra sånt.. HAndlar om en liten 8åring som haft det hemskt hemma, och har flyttat runt till massa olika familjehem. Hon mår super dåligt. Det värsta är att det är en sann historia.. Usch! Man hör på hon som skrivit (hennes fostermamma) att hon mår dåligt.

Nu till en glad sak, imorn ska jag till Liljeholmen med Sara. Ska käka galna glassen och köpa en fiiin tröja som jag hittat på hm, ska kolla om den finns i Liljeholmen, dom har ju dock inte divided där :/ Men ja, ni får se imorn! Ska käka lite choklad och dricka te, och lyssna på boken. Haha, glömde ju att jag messar med Jonis också, haha fail..



Dagens outfit

Blåa jeans.
Svart linne.
Vitt linne med tryck.
Svart kofta.
Och ett halsband som inte är med på bilden.

Tips från mej

Tänk va tråkigt man kan ha ibland. Vad kan man göra en dag när man inte har någon fantasi? Här kommer
några tips från mej.
*Ha en riktigt ta hand om mej själv dag. Gör ansikts mask, ta ett bad/dusch.
*Ha en träningsdag. Om du har massa energi men inte vet vart du ska göra av den
så gå ut och gå, jogga eller träna hemma.
*Baka nånting riktigt mumsigt!
*Sätt på dej mys kläder och kryp ner under täcket och kolla på en bra film.



Life has no remote, get up and change it for yourself.


Det är jag.

Kan folk bara sluta klaga på den personen jag är? Jag är den jag är. Får flipp på att folk snackar bakom ryggen, tittar snett eller trycker ner en när man pratar. Kan ni inte se bristerna och acceptera dom kan ni väl bara skita i det? Kolla på er själva också, ni är inte perfekta. Ingen är perfekt. Vad betyder ens perfekt? Ingen vet, för ingen är det. Om ni ska kommentera nånting, kommentera nånting snällt. TACK.



SNAAART!

Snart åker jag hem, skööönt. Har precis fixat klart allt och mej själv, haha.
Nu kommer Adde och dom har fixat bilen, stoppat in min nya säng :D Stay tuned! <3
Tumblr_lx6fuw1nfp1qazj2jo1_1280_large

Seg chey

Är jätte seg idag, inte kul! Men har iaf fått umgås med dom bästa så det är ok. Vi åkte ju in till Nyköping och kollade på ''the girl with the dragon tattoo''. Inget slår den svenska så ger den en 3/10.
Nu sitter jag och kollar på ''mitt stora feta grekiska bröllop''. Efter det ska jag gå och lägga mej, upp tidigt och åka hem imorn :D



Sorry for no blogging!

Har inte orkat eller haft tid. Igår var jag ju hos min faster, när vi kom hem kollade vi bara på tv och chilla. Var ju MIssion impossible tre på tv, som jag aldrig sett. Den var grym ju :O Hihi.


Måste snart börja fixa mej, är sjukt seg idag. Farmor kom och väckte mej vid tio och jag som alltid är så glad på morgonen fräste att jag skulle sova en timme till, haha. Man är ju väldigt snäll på morgonen, inte seg alls eller tjurig alls? Mitt hår liknar ett helvete idag, samma sak med mitt ansikte. Allt är bara blöööö. Jonas kan inte snacka heller, sad face :(  Men vet ni, PÅ MÅNDAG FÅR JAG TRÄFFA ALLA MINA VÄNNER OCH MINA POJKVÄN, WIHOO! Och ni kommer få en riktig surprise på måndag i skolan av mej å Antonia också ;) Näe, ska försöka få mej att se bra ut. Addisen mååååste hjälpa mej med outfit! PUss ♥





Mobilinlägg

Sitter just nu hos min faster, vi ska äta här :D tacos kväll here I come! Är riktigt hungrig, skulle kunna äta en häst! Mer update när jag kommit hem. Puss! <3

Nyvaken och grejer

Chacha bloggen, vad händer rå? Jo jag vakna nyss, eller för en timme sen.. Men mitt huvud har inte hängt med riktigt, så den har precis vaknat. Jag har druckit en latte med kanel, mumsigt. Aå nu är jag lite vaken iaf! Måste börja fixa mej  också, lär ta flera timmar. Har ingen aning vad jag ska ha på mej, vad jag ska göra med håret osvosv. Men vi ska ju bara till min faster på middag, men ändå ;) Bäst att sätta igågn då! Stay tuned babaes, puss
Så jävla snygga skoooor addisen har

Duuuusch

God eftermiddag! Nån mer än jag som sett att det snöar ute? Min första tanke var inte igen, ingen mer snö nu tack! Vi vill ha varmt, och vår :D

Adde åkte för ett tag sen, han skulle och träna, men vi är ju så bäst här så vi har suttit och umgåtts allihop istället ;) Har precis duschat också, skööönt. Haha, man mår alltid så mycket efter. Farmor har satt på någon rolig film, ska kolla klart på den sen äta lite också. hon har gjort cream brylle (stavningen kanske inte är den bästa..) till efter maten också, mums! :D


Tumblr_lwg85yyfch1qgqv8wo1_400_large

Träna

Hej bloggen, just nu håller jag på och tränar arslet av mej. Dansar som aldrig förr, svetten bara rinner haha. Jag ska få bort fem kile innan sommaren, det är mitt nyårs löfte. Haha, jag känner mej så fet just nu.. Ja, men nu ska jag stretcha, puss!



I somras på danslägret, jag vill tillbaka!

Some people are like clouds, when they're gone it's a brighter day

.

Before I die

Tumblr_lwtnzynugl1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwsge9wg8y1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwsf1vrdbk1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwsef8a8aa1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwsarpsese1r29t5yo1_500_large
395799_317712214930326_224388840929331_1113421_1736539797_n_large

Knas

Sorry for no blogging idag. Vaknade sjukt sent och hade ingen ork.. Jag och Antonia vaknade runt 1-2. Sen kollade vi på sunes jul, jag älskar verkligen sunes jul haha. Slut om det. Nu är jag i Vagnhärad igen iaf, skööönt. Har saknat farmor nånting enormt. Men när man är med någon man verkligen saknat en tid börjar man sakna alla andra extra mycket? För just nu saknar jag ihjäl mej efter Jonas. Ska kolla om jag kan ¨åka hem tidigt på söndag så vi kanske hinner träffas :D Men nu ska vi fortsätta kolla på ''the voice sverige''. Love u guys!



All this way

I'M HOME!!!!!!!!!!!!! Dra mej bakom galler vad skönt :D Antonia och jag har iaf haft det bäst idag, vi har det alltid det bäst. Men idag var det en riktigt bra dag, iaf på tåget, hahahah! Så sjukt flum? Vi ska lägga upp alla videor på bloggen så ni kommer få se ;) Ni vill nog egentligen inte se.. Fyfan.. Hahahaah!


Men nu ska jag och Antonia byta om och kolla på någon film, eller nåt. Ska dock fixa oss inför natten först. Ska bli skönt att ta bort sminket. Funderar på att sluta sminka mej helt på vardagar. Tänk va mycket tid man skulle ha över? Och vilken rejäl sovmorgon man skulle få! :D Hmm, ska fundera vidare på det där. Godnatt fina läsare!



Shulululu

Jag har absolut ingenting att skriva om just nu.. Jag gör inget här nere än att sova och va inne typ? Haha, det coolaste jag gjort idag är att orka duscha.. HAHA! Fast, jag har städat också, ha, och packat. För imorgon åker jag hem :D Både jag och Antonia längtar hem, hihi. Jag saknar faktiskt mamma, vi kan ha det riktigt trevligt när jag inte är sur, ska inte ens snacka om det.. Ja, jag har plattat håret för första gången sen i torsdags också, det känns helt konstigt att se sej självv i platt hår igen när man gått runt med afro flera dagar? :O Har valt ut morgondagesn outfit och så också, det är all jag gjort idag, förutom att sova, eller att sova halvt.. Nu ska vi ta någonting att äta, hihi. Efter det kommer jag somna på två sekunder, är sjukt trött, undra hur jag kan va trött egentligen..? Godnat på er iaf! Love you
DEAD SERIOUS, VI HAR OCKSÅ BSTÄMT OSS FÖR ATT VI INTE PASSAR SOM EMO....

No life!

Visste du…

att jag vill ha min pojkvän här NU

att min senaste kyss var helt jnkjjnk underbar
att jag lyssnar mest på spotify
att jag pratar för mycket.
att jag inte gillar när folk säger åt mej hur jag ska göra
att jag avskyr när folk är allmänt störande

att kärlek är underbart, men kan ändå va ett riktigt helvete 
att jag älskar att sova
att jag alltid kommer att ha svårt att berätta hur jag känner, gråter hellre
att jag är hemligt förälskad i min pojkvän
att sist jag grät var onsdags
att min mobiltelefon är ite är min?
att när jag vaknar på morgonen får jag panik och tror jag har försovit mej
att innan jag går och lägger mig brukar jag tänka FÖR mycket
att idag har jag sovit ungefär 75% av dagen
att jag just nu tänker på Jonas och den här konstiga skriv grejen
att i kväll ska jag sova
att i morgon kommer jag duscha säkert, städa lite kanske
att jag hoppas att min farmor ALDRIG dör

Har du…

Någon som förstår dig? Har några, men inte många. 
Någon som du saknar? För mycket

Någon som du hatar? JA
Vem kramade dig senast? Antonia
Vem pussade dig senast? Jonas
Vem ringde dig senast? Mamma

Vem ringde du senast? Farmor

Vem var hemma hos dig senast? Jonas och Sara
Vem var du hemma hos senast? Antonia
Har du några kärleksproblem? Inga jag vet om iaf? 
Har du pratat med någon idag? Jupp
Har du gråtit idag? Hihi nej :))
Har du skrattat idag? Hahaha, skrattar ungefär hela tiden jag är vaken 

Jag…

Är singel? Nej
Svär ofta? För ofta

Sjunger i duschen? Haha, ja!
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Ska det, den 9 januari med Antonia  ;)
Skrattar åt dina egna skämt? Jag är den enda som tycker dom är bra.

Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Maybe baby

Har du…

piercingar? 3 i öronen

syskon? Aa, en lillasyster
jobb? Nope
för många vänner? Kan aldrig få för många
rymt hemifrån? Ja.
färgat håret? Ja.
bra självförtroende? In your dreams?
sagt "jag älskar dig" till någon? Ja.
varit kär? Ja, och är. 
gjort något olagligt? Ja, haha. 
somnat i skolan? För mycket. 
tappat bort dig i din hemstad? Haha, ja!
sett en fallande stjärna och önskat? Ja.
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? All the time. 
smugit ut utan lov? Nope. 
en hemlighet som ingen annan vet? Typ inte. 
sovit en hel dag? Ja. 
somnat gråtande? Ja. 
hånglat med två personer eller mer på en kväll? Kaaaanske.

blivit generad inför folk? Knappt.
varit kär i någon utan att säga det till personen? Njaaa. 
ätit musslor? Tror jag prövade det i frankrike?
varit på en festival? Nope
haft ett förhållande i under en månad? Hah, ja
blivit kallad player? Förut

färgat ditt hår svart? Aldrig


Vad…

längtar du till mest just nu? Att åka t farmor

ska du göra i helgen? Vara hos farmor

har du för kläder på dig? Min fina pyjamas

gjorde du igår? Sov, va sjuk, fira nyår
ska du göra i sommar? Bli brun. 
åt du senast? Chips
har du för mobil? Samsung nånting


Mitt 2011 i bilder

image description image description

2012

Sorry för ingen uppdatering, jag har verkligen ingen lust, oh igår kände jag mej verkligen sjuk? Men who the hell cares? DET ÄR 2012! Jag känner på mej att det hr året kommer bli bra, man brukar ju säga att så året börjar kommer det förtsätta va, sån tur att mitt börja bäst! :D
Jaja, idag har vi sovit, suttit vid datorn, sovit lite till, tittat på tv, sovit, tit, tittat på tv. Ja, ungefär så. Men vi är as sega, jag har tränings värk i magen, för jag hostat... Lyckat! Så här kul har man i lilla Aneby, det är en riktig bondhåla...


RSS 2.0