Gästbloggar

Halloj, Sara här! Haha, men Annie är på konfaläger och kan då inte blogga så gör det åt henne! Haha, vad gör ni då? Själv ligger jag i sängen och bloggar. Imorn drar jag till Nyköping och träffar Julia från Hofors, vi ska bara umgås. Typ 2 år sen jag träffade henne, ska bli riktigt kul! Snart ska jag gå och fixa mig och packa. Kolla gärna in min blogg: www.smellkaramel.blogg.se

Nu kör vi

Om 20 minuter åker jag till Fruängen, wihooo! Tagga till hundra! Mamma ska bara bli klar, mitt busskort har gått ut, så kommer ingenstans utan henne  :(

Jag funderar just nu på om jag ska ta med mej en kudde eller inte, jag har jätte svårt att sova utan den. Men vi skulle till ett femstjärnigt hotell, är det värt det? Hmmm, svårt val.



Godmorgon världen

Ligger kvar i sängen, är helt slut.. Hur kan jag vara trött av att sova? Jag är det iaf. Jag funderar på vad jag ska göra nu. Kanske packa det sista? Typ som schampo, parfym, pyjamas osv. Är sjukt taggad, idag drar vi! Ska bli skönt att komma iväg för att samla tankarna, har mer att tänka på än vad jag egentigen orkar.



Mys med mami

Sitter och käkar massa onyttigt med mamma. Jag vet att jag kommer få ångest imorn, men who the hell cares! I'm young. Chips, dipp och feeeta havrebollar står på menyn. Alltså mums! Vi skrattar som aldrig förr, det är kul när det bara är jag och mamma, det är inte ofta det händer, men det är vädefullt när det händer! ♥
Jag och mamma 2010

Me, myself and I.

Jonas gick precis... Känner mej riktigt forever alone, han skulle liksom dra till gården ist för att va här :( Diss, och vi kommer inte träffas på över en vecka, kommer få damp.. Men ja, vad gör ni? Vet att ingen kommer svara på det, för ni är sjukt dåliga på att kommentera! Måste få i mej nånting att äta snart, och sen kolla på en dokumentär om Hitler tror jag, mamma och Moa är inte hemma så är unne mer forever alone..

Imorn drar jag på konfirmations läger, så kommer bli usel uppdatering i en vecka, för tror inte jag kommer ha tillgång till någon dator när jag är i Vadstena! Kommer nog inte ens ha tid, tror det kommer bli riktigt kul och intressant faktiskt.

Jag har helt sjukt ont i magen just nu, jag vet inte vad det beror på. Jag var ju hos läkaren förra veckan och dem tror att det kan vara nånting psykiskt som gör så jag har så ont. Det skulle inte förvåna mej alls, jag har sjukt mycket att tänka på. Jag är så osäker jag kan bli, på verkligen allt, jag vet inte vad jag vill. Jag är stressad och drömmer mardrömmar. Snackade med skolsyster om det idag, inte bra, inte bra.





Med Jonas

Sitter i min säng med Jonas just nu, vi kom hem för inte så länge sen. Vi har vart inne i stan och kollat lite, eller jag har kollat, han har gått efter och vart uttråkad. Ja, vad gör vi nu? Jag tittar bloggar, och Jonas är uttråkad. Kul vi har! Men vi ska snart dra till östertälje och lämna min lillasyster. Inget mer att skriva just nu, ciao!



Sitter och skrattar så jag gråter floder


Nån rik som vill gifta sej?


Våren kommer!

Nån mer än jag som älskar vädret ute? Så mysigt! Älskar våren, älskar att få byta den stora vinterjacka och uggsen mot en snygg skinnjacka och converse. Hihi, och imorn ska jag shoppa, tja nya snygga kläder i Annies garderob!

Idag har varit en riktigt seg dag, har ont överallt. Haha jag går som en snigel, har sååå ont i knät. Ser roligast ut i trappor, stackars kompisar som har fått vänta hela tiden!

Nu undrar ni kanske varför jag sitter och bloggar på en torsdag, men har inte hon dans?! Nope, kan inte dansa.. Har ont i halsen och knät så skippar den idag :( Blöö, hatar att missa träning, missar den på lördag också ju, skiit!



Godnatt

Hostar så jag nästan spyr och fryser om inte mer.. Om jag ska orka gå i skolan och dansa imorn så måste jag sova nu. Godnatt!

<3

264t9qd_large

Så bra!


AJ

Hur lyckas jag alltid skada mej? Gjorde 4 rejäla vurpor, det räckte tydligen.. Haha, folk trodde nog att det var nåt fel på mej? Gjorde iaf illa högra knät, högra vaden och högra tummen, lite komiskt att allt var på höger sida? Men life goes on, har haft as kul hela dagen, speciellt på slutet! Tog inga bilder eftersom jag inte kunde ha min mobil i min ficka efter min vurpa, men ska tvinga Antonia att lägga upp bilderna på oss på fb!


Lycklig Annie

Sitter  och gråter glädjetårar, just nu känns livet så jkbkjhg bra! ÄLSKAR ALLT!

Så där liiiite trött nu

Gick upp vid fem, gissa omjag är liite trött nu... Plus träning, maj gad ungefär. Haha, och ont  i halsen. Hur ska jag orka att åka skidor imorn? Funderade nyss på om jag skulle skolka imorn, men näe.. Kom just på en lösning med det här med att jag inte har ute byxor. Farmor hade ju gömt komma hit med Pernillas.. Såjag ska åka extra tidigt med mamma till hennes jobb och få låna hennes. Jag måste gå upp vid sex när jag hade kunnat sova till halv nio, man bah faaaan. Men så äre, ska upp vid sex, och bära skidor fram och tillbaka, nice! Men nu ska jag inte klaga mer!

Ser faktiskt fram emot imorn, vem vill inte åka skidor och bara mysa med ens kompisar? Jag tycker det är kul att göra saker tillsammans. Men nu ska jag kolla på Glee, som vanligt, och deppa lite för tankafetast har lagt ner, så nu kan jag inte ladda ner mer Glee avsnitt :'(

Juste, jag saknar honom bara lite just nu... It hurts!




Bedtimes

Nu är det så att jag tänker gå och lägga mej. Ni bah va, vid halv nio? Ja, jag har on i halsen och ska upp tidigt, haha.
Fick nåt ryck nyss om att jag vill sommarjobba så har sökt en hel del nu! Men nu börjar min röst försvinna helt. Måste sluta prata så mycket.. Love!



Home

Måste bara säga att jag har tyckt den här dagen har gått sjuukt segt, är det bara jag? Mår inte så bra, kan vara därför.. Sov knappt nånting inatt, hade ont i magen. var nära på att åka in igen, och börja om hela processen igen, jag hade riktigt ont, och i mellangärdet.. Blööö. Men just nu har jag bara ''ont'' i halsen, det gör inte helt ont, men det är tjockt och jag kan knappt svälja. Pricken över i är att min näsa och mina ögon rinner. Lite jag klagar just nu!

Vet ni hur taggad jag är inför imorn? Jag ska nämligen till Nynäs och va i gröndal heela dagen, och efter skolan kanske jag skulle träffa wille, och dansa! Känns dock lite surt att jag ska upp halv sex på en studie dag.. Men jaja, saknar min kompisar i nynäs, very mutch! Ska möta Andrea på tåget, och Cicci utanför skolan tror jag vi sa!

Till det här med klädval.. Jag ska dra med Jonas till stan på fredag för jag måste införskaffa mej lite nya kläder innan jag åker på konfirmations läger på lördag.. Men vad skajag köpa! Jag har beslutsångest när det gäller det också, blööö på kläder, tycker alla borde gå nakna så man slapp välja kläder varje dag. Det är ett av de svåraste vardags problem jag har, efter att gå och lägga mej och somna.



Come to mama

Vet inte vilka av dem jag ska köpa, får panik.. Beslutsångest på höööög nivå. Måste bestämma mej innan imorn, för då klickar jag hem dom! Haha, palla tappa bort sej i stockholm när man kan online shoppa?
img img

Ha!

Det är som jag tagit en sorts blogg paus utan att meddela er? Det har jag, sort of. Men jag har ingen tid, hur mycket jag än vill :( Men vet ni, jag ska försöka så mycket blogga så mycket jag kan! Men vem orkar sätta sej framför datorn när man kan vara med fina vänner istället?

Helgen har rullat på, helt okej faktiskt. Hade dans igår, gick bra. Vi har kommit långt nu.  Eller aa, ''långt''. Haha, vad kan man kalla det? Medel. Ska försöka göra massa den här veckan och skicka i en video till Clara för jag ska ju inte vara med på lördag :( Åker ju då.. Alltså på konfirmations läger. Har verkligen ångrat mej nu. Jag vill inte åka! Kommer dö lite när jag måste åka från mamma en heeel vecka, jag vet att jag låter as tönting men jag får lite smått panik när jag åker bort utan nån i min familj.. fast det har ändå blivit bättre, när jag var liten grät jag mej till sömns varje natt!

Vad gör jag just nu? Jag sitter och är så äckligt mätt på lasagne och väntar på att Jonas ska höra av sej. Vi skulle ha träffats idag, men vet inte om jag orkar. Lite sent nu, och vill gå och lägga mej tidigt, så jag orkar att gå till skolan på måndag.. Jag har börjat drömma mardrömmar igen, mycket sömn jag får när jag vaknar av att jag är livrädd. Imorse ville jag titta om det fans nåt under sängen, men så kom jag på att jag inte har några ben på min säng -.-

Ska ta fram lite kläder tills imorn, så jag kan ägna mer tid åt att äta, som jag oftast inte hinner för jag ligger kvr i sängen liite länge. Vet ni hur lång tid det tar för mej att välja kläder? Minst en timme. Jag har ingen aning om vad jag vill ha på mej, så det slutar alltid med att jag tycker jag är ful, alltså så ful så jag nästan slår sönder spegeln. Haha!



Jag dör vad söt!


Tell me how I'm supposed to breathe with no air.

Uppdateringen ligger på topp just nu, lauring.  Jag har liksom fullt upp, heeela tiden. Idag är typ den enda dagen på två veckor jag inte ska göra någonting efter skolan? Sjukt va stressad jag är.

Ja, idag var jag hos läkaren, igen.. Börjar bli lite trött på det! Dom ha börja fundera på om det kan vara någonting psykiskt som ligger bakom allt med magen. Så vi ska gå vidare med utredningen och så. Dom sa runt 10000 saker till men jag hade sån huvudvärk då, så jag visste inte vad jag skulle göra..

Annars har dagen vart bra, helt okej sådär. Är bara sjukt trött idag, att gå till läkaren tar verkligen på krafterna! Men har läxor, och orkar verkligen inte göra dme imorn, har ju dans nere i nynäs imorn. Så drar nästan direkt efter skolan! Men nu, dags för svenska plugg! Puss



Så äckligt mätt

Min mage gör ont, jag mår så dåligt av att äta just nu. Haha man bah bra Annie. Men näe, min kropp typ stöter bort mat eller vad ska man kalla det? Inte bra, inte bra. Ska till läkaren på måndag, får berätta allting då.
Bild från när jag låg inne, pga magen.
image description

Nu ni!

Nu drar jag och syster och äter på donken, chill att man har gångavstånd dit liksom? Tjockisar, det är det vi är!

Kåmpizar <3


!!!


Jag klarar det inte längre!

Okej, jag höll ut i nästan två dar, men nu klarar jag det inte längre. Bloggen är som en drog, vad skulle jag göra utan den? Sitta och glo in i en vägg typ? Haha. Jaja, jag har inget liv utan bloggen.. Nu har jag erkänt det!

Fast den här helgen har jag ganska mycket att göra. Drar till farmor idag, imorn ska vi dra och bada i Nyköping, och på söndag ska vi åka skidor i trosa. Så har fullt upp! Men ska absolut fixa tid för bloggen. Btw, jag måååååste fixa ny design. Jag är så trött på min :(



Sorry

Nu tar jag en fet bloggpaus, pga allt typ.. Har för mycket att tänka på, och bloggen får mej att känna lite ångest :/ Den kan vara hur länge som helst, måste bara ta tag i mitt  liv. Förlåt, puss ♥

Gästbloggar lite dåra..

Hej på er, jag har fått en uppgift av Annie att gästblogga eftersom hon är på dansen och inte kan fixa tidsinställda inlägg. Idag har jag varit med Anna och vi va i Sture-p, Anna fixade sin prao. Idag hade vi sovmorgon och vikare på so:n så det va skönt. Nu ska jag vara social mot min kompis, checka in min blogg: www.smellkaramel.blogg.se
// Sara

Skit

Sitter och försöker göra tidsinställda inlägg till er, men det funkar inte! Får ju typ PMS på den här datorn ju... Men på nåt sätt ska jag få det att funka! Jag kommer hem runt nio ikväll, skönt att man kan plugga på tåget iaf.

Sitter just nu och käkar ''frukost''. Eller, en banan.. Jag har ont i mageb idag, måste ta min medicin, innan jag får mega ont.. Jaja, jag måste fixa klart mej. Ser ut som en zombie idag igen, sååå trött. Hade kunnat sova heeela dagen!



Länkbyte

Kör på ett länkbyte innan jag sover!
Ida Lindahl är en as söt tjej som är kompis med min bästa kompis Sara.
Har träffat henne en gång, på Saras födelsedag, och hon är riktigt söt och trevlig!
Rolig är hon också, jag kommer ihåg att jag höll på att skratta ihjäl mej när vi träffades!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Puss.



Trött? JA!

Jag är såå trött just nu, har ont i huvudet också. Men en liten stund till pallar jag nog! Har ju ens timmes sovmorgon imorn, lite skönt? Behöver det nu, känner mej som en zombie också, borde börja äta ordentligt också... Men har bestämt mej att titta på Glee, så det tankas hem nu. Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll, puss ♥
Imorgon bebis!

.

Tog bort det förra inlägget, jag ska inte skriva, prata eller ens tänka när jag är sur. Jag gör massa saker som jag inte skulle gjort annars. Men jag är fortfarande arg, ska duscha för att lugna ner mej. Min ork är liksom slut just nu, så ska samla mer krafter. ♥

Snabbis

Ska klä om mej om tre minuter redan. Nån som vet hur kallt det är ute? Kör på min fula vinter jacka.. Haha, lite jag vill ha sommar just nu! Värsta istiden utomhus. Usch, när man äntligen börjat hoppas på värme så bir det smäll kallt ist.

Men vet ni? Nu är det dags att gå! Efter skolan ska jag och Sara till praoen och fixa alla papper, och efter det ska vi göra en helt annan sak. Som är en hemlis! Puss

Fiesta

Kom precis på att jag är riktigt sugen på att mysa er mej i sängen och kolla på film, så håller på och tankar ner breaking dawn som sen ska in på mobilen. Har ju HD skärm, så slipper ligga och kolla på en tjock tv, har ju en liten och bra mobil!

Miley Cyrus

When I look at you.
Who owns my heart.

Teenager posts

Tumblr_lyuqt4cbwy1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyvl3kddcn1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lytr02qz1u1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyqnaye3bj1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyp75vkr0j1qiaqpmo1_500_large

Nödvändigt

Fick nyss ett samtal från anonym som sa att jag var ful, att min blogg sög och att hon tyckte jag borde lägga ner bloggen för jag är så äcklig och ful. Är det nödvändigt att ens ringa och säga en sån sak? Att slösa pengar på att få mej att känna mej sämre? Ni kan slösa hur mycket pengar ni vill, men vet ni? Jag kommer inte sluta, ni får mej att vilja fortsätta. Haters gonna hate liksom.

Varför all denna drama? Varför leka drama queen? Visst, jag kan vara en riktig bitch, men det är inte så att jag går runt och leker för att få uppmärksamhet. Varför inte bara le och skratta, och framförallt, vara glad för andra människors framgång? Men nej, inte här inte.
Jag kommer inte sluta, bara så ni vet. Ni kan inte få mej att ändra mej, jag blir bara starkare när ni håller på.



Söndag

Har inte bloggat sen i fredags, haha fail. Nej men, jag har vart med Cicci, tränat arslet av mej, åkt till pappa, umgåtts och så där.

Idag känner jag mej som en riktig zombie. Trött som sjutton och har en hejdundrande träningsvärk. Bara jag som inte visste att man kunde ha träningsvärk i armhålan? Haha, jag har lyckats iaf! Jag måste göra nånting så jag blir lite pigg, kan ju inte sova nu, kommer ju vakna vid fyra inatt och va pigg som en mört. Haha. Jag har ingen bok att läsa just nu heller. Jag fick en av Carro i jul men när jag kommit en bit började den bli läskig, jag menar verkligen as läskig, psyk läskig! Lyckat att jag läste lite av det.. Tja, jag har blivit ännu mer mörkrädd! Det är sjukt, pallar inte, men det vill inte gå bort?




On my way

Sitter just nu med Jonas i min säng, vi har kollat på fiiilm. Jag har ingen som helst blogglust, vet inte ens vad jag ska skriva just nu? Men nu får ni ett snabbt inlägg. Ehhh, jag är sur, riktigt sur. Snart ska jag åka in till stan och fika med Cicci. Snacka om att vi kommer sitta och dampa.. Men nu bryr ni er inte mer. Puss hej.

Pictures

Art-beautiful-black-blue-cute-favim.com-276191_large
422808_246594085418887_100002048934144_638313_1845356511_n_large
Tumblr_luzsx2590p1qfik8to1_400_large
Tumblr_lys1un1nzc1r7fx4jo1_500_large
Tumblr_lyrzmqtfky1r7yff4o1_500_large
Black-clown-clown-fish-film-find-nemo-favim.com-281957_large

Nya planer!

Cicci ringde för bara en liten stund sen, och kom med en riktigt bra idée! Imorn ska hon upp till stan till hennes bonus mammas jobb, tror jag hon sa, så då följer jag med henne hem sen, så får jag massa sovmorgon! Men kom ju på att jag skulle va med Jonas sen, förlåt babe.. Men vi kan va till cirkus fem! Rakastan sinua, and you know that! ♥

Ligger just nu i min lillasysters säng, med min lillasyster. Vi ska titta på once upon a time, som vanligt. Börjar nu, wiiie! Efter det är det myspys i sängen, med tända ljus och en ny bok! Godnatt sötisar, skriver direkt efter skolan imorn, puss!





20 timmar

Jag har inte uppdaterat er på 20 timmar, sorry guys! Jag har gjort massor idag!

Va och simmade med klassen, jätte skönt faktiskt. När jag kom hem städade jag lite, som vanligt. Sen så gick jag till affären med mami, för att köpa fredagsmys och sånt. Det är ungefär det jag gjort idag. Väldigt segt. Jag är seg, och trött, ska börja fixa mej inför kvällen, och kanske packa lite? Jag ska till pappa direkt efter träningen på lördag. Men aa, nog för mej, ska fixa håret. Har inget plugg idag så kan sova tidigt, ska lägga mej och läsa sen också, och tända ljus!

Så mycket jag vill göra, men man inte har tid till, idag är det mitt favorit program också, once upon a time. Nån mer än jag som älskar det? Tycker det är grymt, det är en sorts fortsättning på snövit, fast i verkligheten.
Men har bestämt mej för att byta om till mys nu. Oskönt att ha jeans på sej ju?


Hahaha, skrattar på mej!


Upprörd

Just nu har jag damp, på min dator. Skiten vill inte funka som den ska?! Näe, nu ska jag sova bort allt, och vakna upp som en glad och pigg Annie som ser fram emot att simma med klassen! Sov gott babes, puss!

The boys who..

Tumblr_lu1td7vinc1r5rgkso1_500_large
Tumblr_lvn9glhmk01r5rgkso1_500_large
Tumblr_ltmtddtg1r1r5rgkso1_500_large
Tumblr_ltiy3xyxzd1r5rgkso1_500_large

I brist på annat att göra

OM MIG-
Hur lång är du? - 154
Hur mycket väger du? - 15 ton
Har du några piercingar/tatueringar? - Hål i öronen
Vad vill du bli när du blir äldre? - Rik som ett troll
Är du singel? - Noooope
Har du syskon? - Yäs
Var bor du? - Hägerstenen
Är du nöjd med dig själv? - Till och från, hehe
Din favoritmaträtt? - Grekisk sallad, lätt!
Vilken maträtt kan du verkligen intte äta? - Korv eller potatismos, bläää
Din naturliga hårfärg? - Lite mörkare brun
Har du bra betyg i skolan? - Det beror på vem man jämför med
- SENASTE -
Som ringde dig? - Anna
Som smsa dig? - Pontus
Som du smsa? - Pontus
Som du kramade? - Anna
Som du kysste? - Jonas
Som du slog? - Jonas på skoj, hahah
Som du bråka med? - I've got no idea
Som massera dig? - Ingen aning där heller, får aldrig massage..
Missade samtalet? - Anna
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - Ja
Hur många gånger har du varit kär? - 2 gånger
Har du blivit dumpad? - Ja
Har du dumpat någon? - Ja
Är du romantisk? - När jag vill så
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - Haha, näe
Vad faller du för hos killar? - Hmm.. När det handlar om utseende kollar jag på ögonen och munnen.. Men de jag bryr mej om är att de ska va lätta att prata med, och kunna skratta tillsammans.
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Nja...
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? - JA
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - När man känner sej redo typ
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - Jag älskar dej.
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - Ja
Parfym? - Ja
Kjolar? - Haha ibland
Klänningar? - Typ 4 gånger om året?
Hoodtröjor? - Typ inte ofta
Hårmousse? - Nej
Hårspray? - Nej
Klackskor? - Nej
Body spray? - Aa
Rouge? - Ja
Foundation? - Ja
Ringar? - Ibland
Mössa? - Ibland
Hårband? - Nej
Nagellack? - Inte så ofta längre
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - Nej
Har du druckit alkohol? - Nja
Röker du? - Nej
Snusar du? - Nej
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Nej
Har du tagit droger? - Nej
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - Nej
Ljuger du ofta för dina vänner? - Nej!
Har du varit otrogen? - Ja
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? - Nej
Har du hotat någon? - Njaa
Har du mobbat någon? - Nej
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - Haha, näe
Är du glad just nu? - Sure
Har du en hund? - Nej
Har du en katt? - Mega allergisk
Har du varit utomlands nångång? - Ja
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Ja du vet
Är du blyg? - Nej, inte vad jag tycker iaf
Ska du ta körkort? - Har inte en jävla aning
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Jag vill
Vill du har barn? - Inte nu, ska plugga halva mitt liv innan jag ens ska tänka tanken
Hade du kunnat adoptera? - Ja
Hade du kunnat adoptera bort? - Vet inte, beror lite på situationen
Har du en egen dator? - Nepp
Går du i högstadiet? - Ja
Går du på gymnasie? - Nej
Är dina föräldrar skilda? - Jaa
Mår du bra just nu? - Livet leker när man steker


Rubriks brist

Hej kompisar!  Det kanske ska bli min nya hej fras, eller vad tycker ni?

Just nu är jag trött som ett as.. Det värsta är att jag MÅSTE plugga franska och matte exakt nu egentligen, har matte prov imorgon bitti, och på fredag. Man bah fuuuuck.. Min hjärna vill inte ta in någon info? Och minst matte. Lyckat. Jag måste sätta igång, jag måste få godkänt, jag måste ha godkänt, ärligt. Annars får jag panik. Dags att sätta igång!



Annie Östlingsson


RSS 2.0