Hehe

Tror inte jag varit såhär trött på länge. Jag har världens tränings värk sen igår och idag har vi dansat järnet. Kroppen känns som spaghetti ;) jag verkligen älskar sommaren hittills. Kanske inte vart bästa vädret men nu har det verkligen ändrats. Strålande sol utanför fönstret när man vaknar. Det e den mest härliga känslan som man kan känna när man vaknar! :) och ännu bättre e det när man sover hos Andrea som precis kom ur duschen. Vi äter om några minuter, efter det ska jag in i duschen. En riktigt kall blir det. Det e fortfarande varmt ute, och jag svettas faktiskt ;) juste jag mobilbloggar så kommer ingen bild idag heller ;) och juste, kommer inte bli många inlägg dom här dagarna som kommer. Jag vill ju ha lite sommarlov med mina kompisar :) och så e det ju dans också! Ska va lite social nu. Puss!

Live love dance

Tjenare! Dagen har varit hur grym som helst hittills. Dans hela tiden! Alla lektioner utom en e klara. Bara koreografi tävlings bidraget vi ska öva på :) sjukt taggad till fredag. Kommer bli grymt att få visa upp vad vi lärt oss :D disco som ingen annan i gruppen dansat förut tycker jag var roligast. Jag e med i grupp fem, där dom som har dansat längst e med. Jag tycker faktiskt vi m ganska grymma ;) haha! Börjar om några minuter tror jag. Drar och badar med Andrea direkt efter dansen. Tror vi behöver det, svettas arslet av mej. Fast jag tycker det e skönt. Känns att vi bränt massa kalorier ;) puss!

.


Ny header eller va tycker ni? ;)


Chillmode

Grymt lyckad dag. Jag och Andrea har dansat järnet och tagit jätte fina in action bilder. Redigerade en, profil bild på fb och kanske ny header ;) just nu sitter vi och kollar på afv och skrattar som Fan! Haha, hoppas ni får/har en lika underbar dag som jag! Puss!

Snabbt inlägg!

Blir en snabbt inlägg för jag ska dra till bussen om nån minu. Iaf ska bli så skönt att komma till nynäs igen! Kan kanske skriva när jag sitter på tåget eller bussen elelr nåt. Puss!

.

Haha, pallr inte lägga upp bild på min shopping xD Sitter och snackar med Andrea på msn. Vi planerar och sånt för i veckan. Ska gå och lägga mej om några minuter också! Uppdaterar innan jag drar t nynäs imorn, puss!

Bra uppdatering fast nej.

Haha, har inte pallat blogga idag.. ;) Gick upp halv elva, käka direkt. Efter det vare bara att fixa sej snabbt för sen skulle vi dra till Skärholmen och handla! Gick runt där i flera timmar. Men gud vilken huvudvärk man fick där. Vilken ljudnivå asso! Rekommenderar inte att shoppa på det stället, affärerna sög också.. Utplockat och bara stora storlekar kvar. Jag skulle liksom drunkna i en tröja som det va st 38 i? :O Haha, depp asso.. Men jag hittade faktiskt lite grejer. En skjorta på JC, shampoo och balsam på HM och en sportbh på Stadium! Blev nöjd med dom grejerna. Mamma och jag satt ju och beställde mass afrån HM på nätet igår. Så den här månaden har jag handlat för  jäklarns mycket... Kommer bild på mina grejer som jag köpte btw! :D Imorn drar jag till mina underbara Andrea, danslägret börjar ju på tisdag så sover där från måndag till fredag. Kommer bli underbart att både få dansa och umgås med en av sina bästa vänner hela tiden! Har längtat sönder till det här asso :D DANAAANS! Haha, känner att jag har både damp och tråkigt.. Önskar mamma kunde bli klar i duschen så jag kan få duscha. Haha... Puss!
Kolla nu att jag tydligen inte tog kort på bhn. Men ni klarar er! Den e iaf rosa ;)

Just nu går dte inte att ladda upp bilder på blogg.se tydligen... Får bli senare! CIAO!

Kääääärlek till er!

Sitter och funderar på livet just nu (fyrtioårs kris eller nåt?!). Jag börjar åttan i höst, i en ny skola. Jag byter skola för att jag inte orkar gå upp fem varje morgon längre. Har gjort det i en termin bara för att jag skulle kunna gå kvar i mitt vackra 7D. Min älskade klass, vi har gått igenom så himla mycket på ett år. Det har vart både helvete och himmel. Jag kommer ihåg i sexan när jag kom dit. Hade på mej ett par vita Converse svart leggings och en rosa stor tjock tröja. Jag hade håret uppsatt i en knut mitt på håret. Alla kallade mej lilla my bara för jag bar kortast i klassen och hade likadan frilla. Första dagen var jag jätte blyg, men blev bara bitchigare och bitchigare med tiden. Men när ni alla kom förbi den där fasaden lärde ni känna mej på riktigt. Jag e inte den där bitchen jag var i början, jag e så mycket mer. Och ni har hjälp mej bli bättre än bäst. Ni har fått mitt självförtroende att bli så mycket bättre än när jag kom dit. Jag e gladare när jag e med er än någon annanstans. Jag bara älskar er! Kommer ihåg från boda borg också, i slutet av sexan. När vi skulle gå upp på spökvinden och alla bara skrek och grät. Vissa vågade såklart inte visa att dom va skit rädda fast dom var det ;) Och andra dagen när vi åkte banan båt. Helt oförglömligt! Och nu i sjuan, för att lära känna klassen åkte vi  ut till sågen och gjorde massa övningar i grupp. Vi tog hundrasjuttioelva bilder eller mer. Vi hade det så bra just då! Sen var dte tillbaka till skolan och alla försökte ta sej igenom alla långa skol dar så gott man kunde.. Nu i slutet har vi kommit varandra jätte nära. Innan varje lektion ahr hela klassen alltid suttit och snackat och bara chillat. Underbart! Det jag vill komma fram till är att jag kommer sakna er, dom här tå åren har varit underbara. Ni har hjälpt mej hitta mej själv. På skolavslutningen grät jag mer än jag nånsin gjort. Tack för alla fina dikter! Tänkte att jag skulle lägga ut nån senare. Just nu orkar jag inte ens se häftet med dom. Jag skulle gråta mer än jag gör nu! Jag älskar hela 7D släkten. Stam föräldrarna Lisan och DL. Hahah, matte lektionen... Älskar eeeeer! ♥




Säger som Amanda, ååh vad seriöst!!

Smeknamn: Annie Pannie Pannkaka
Födelsedag: 29 Augusti
Bor: Hägersten
Arbete: Jag jobbar som slav för min mamma 



FAVORIT…

Färg:
Grön helt klart!
Plats: The bed
Film: Hmm.. Snövit och de sju dvärgerna
Djur: Fina maskar
Affär: Lidl, Coop och Ica kvantum
Serie: Svampbob fyrkant

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Aldrig gjort
Gnälla: Oavbrutet
Skrika: Vad e det ?
Sova: Halva dagarna
Drömma mardrömmar: Höhö, aldrig
Försöka vara annorlunda: E det redan, behöver inte försöka
Klä dig i svart: Sometimes
Ha sex: Nej?! :S
Hata folk: Njaa
Lita på folk: Yes

NÄR…

Åt du senast:
En halv timme sen tror jag 
Läste du en bok senast: Nån gammal skit bok.. 
Var du på konsert senast: Öh, tror det va rix fm förra sommarn ? :O
Köpte du något senast: Vet inte?! :S
Svor du senast: Idag
Sjöng du senast: Imorse
Klagade du senast: Har gjort det oavbrutet hela dagen 
Är det sommar: Vet inte längre.. 

VEM…

Saknar du:
Mina baby's i Nynäshamn! 
Rörde dig sist: Mamma
Fick du sms från senast: Bästa vännen Michaela Eriksson ♥

 

HAR DU...

För många vänner:
Kan man ha det ?
Tvångstankar: Alltid, fast?
Någon annan psykisk sjukdom: DAMP, ADHD osv.. 
Färgat håret: Haha, alltid ;)
Några piercings: Tre i öronen :D
Egen dator: Kind of ;)
Gjort bort dig rejält: Livet skulle inte vara roligt om jag inte ramlar och slår mej oavbrutet
Bra självförtroende: Ibland
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nope
Dumpat någon: Aa. 
Blivit dumpad: Aa.

 

HUR….

Går du:
Vänster ben fram, höger ben fram, vänster ben fram, höger ben fram
Fördriver du tiden: Datan, polare, dans typ
Mycket pengar har du: 21 fucking kronor!!!
Tjänar du pengar: Jag e slav, får ungefär 50 i veckan 
Ofta diskar du: Aldrig typ
Ofta städar du: Max två gånger i månaden :O
Ofta träffar du din familj: Varje dag 
Mycket äter du: Hur mycket mer än jag egentligen orkar

ÄR DU..

Förstående:
När jag vill :)

Öppensinnad: Vet inte ens vad det e..
Arrogant: VAD ÄR DEEEEEEEEET ?
Osäker: Näää :D
Blyg: Det beror lite på faktiskt ;)

Smart: Jag e blond..
Sentimental: Vet inte va det e heller.. IG BARN !
Pratglad: Som fan!


Bästa, nooot

Har precis ätit middag med familjen. Blev bara nånting lätt eftersom vi käka en ganska sen lunch. Efter det drog vi till affären. När vi kom utanför dörren fick vi oss en shock, alla tre! Den låg massa hagel kvar och vissa var lika stora som min hand :O Shit! Har aldrig sett nåt sånt här.. Det kom två cyklister från tunnelbanan också, dom bah snö!? WTF? Haha, kul ju :D Vi har snö i slutet av Juni och det har inte ni :P Har inget att skriva utom att Amanda Molander e bäst i hela rackarns världen! Btw, lägger ut bild på min fina middag också hehe :D Puss!


Min älskade mango juice, kärlek till den! ♥

Vafan..

Godmorgon på er! Vaknade och fxa mej som vanligt. Det va bestämt att jag skulle till nynäs och va men Tine och Pontus men jag vet inte om det händer. Det haglas som fan utanför mitt fönster :O Ser ut som att det poppar popcorn på gräsmattan.. Haha, det åskar också. Om det gör det går jag absolut inte ut! Men jag har inget mer att säga. Ska iakta vädret utanför lite. Puss!


Outside..

Sleep time!

Fan va trött jag e! Fan va skönt det ska bli att lägga sej i en skön säng och bara glömma allt! Dagen har varit awesome men kvällen var inte lika bra faktiskt. Har börjat må väldigt dåligt. Har världens huvudvärk, gränsen till migrän. Så nu ska det bli extra skönt att få sova! Imorn kanske jag ska vara med Tine och Pontus. Men det berorpå om alla orkar! Hehe. Skriver imorn hur jag gör baby's! Thousands kisses! ♥

Awsome

Tja sötnosar! Har precis sjungit Singstar med min mor, syster och mors arbets kamrat. Helt jäääävla awesome! Vi har ätit förrätt och varmrätt så nu e det bara tårtan kvar ;) Ni ska få bild på för drinken som vi fick också! Skit god :D Har inte så jääätte mycket att skriva så kommer upp några videor nu på det vi sjöng! Puss så länge!


Fördrink!


Älskar den!


Tre av låtarna vi sjungit! Ha dte bra så länge!

Höhö..

Som sagt var jag ju lite ledsen igår så orkade inte blogga mer den kvällen ;) Jag var ändå uppe till tre :O Jag försökte titta klart på min Hitler film fast det e en timme kvar också.. :P Seb läste jag lite, låg bara i sängen en stund, sen kolla jag  på film igen osv :D Kul liv man har, noooot. Jag har precis valt klänning jag ska ha på mej idag blir en typ rosa orange? Söt e den iaf. Det e med band som man knyter i halsen. Ni får en dålig cam bild snart ;) Idag ska jag ju chilla hemma och så. Bara umgås. Kommer inte bli så himla mycket bloggande men lite kanske! Nu ska jag sminka mej och fixa håret! Puss på er och ha en glad midsommar!


Dålig cam bild på klänningen, there u go!

Bara för dej fortsätter jag le..

Haha, inte så jääätte bra update idag.. :P Kommer inte bli bra alls nu på sommaren! Ni vet jag har ju ett liv ;) Det enda jag gjort idag e typ att ha gått till coop med mamma.. Jag älskar min mami! ♥ Skön dag att bara chilla framför datan och tvn. Höhö. Precis nu har jag fått reda på en mindre rolig grej som gjort mej väldigt ledsen. Känner att det här blir det sista inlägget idag. Efter att jag fick reda på det här Känner jag mej bara allmänt trött på allt och tårarna kan inte sluta rinna. Jag känner mej vilsen, vet inte längre vem jag e. Jag ska lägga mej i sängen och titta på en film om Hitler (tycker det e skit intressant! :O). Ska försöka somna till den, för att imorgon kunna vakna som den glada Annie. Ni får sova jätte gott fina bloggläsare! Puss på er!


HITLER!



Drog!

Ååååh vad jag tycker om den här låten! Hittade den på min underbara vän Julias spellista på Spotify och fastnade direkt!
Just nu sitter jag och lyssnar på den och dricker läsk! Har inga planer idag, seg dag! ♥
Puss på er underbara läsare!

Mobilinlägg

God morgon sötnosar. Jag vakna för kanske en halv timme sen. Slö dag, skit skönt! Just nu ligger jag i mammas säng framför tvn. Mtv e så klart på ;) haha, imorn e det ju midsommarafton. Vad ska ni göra då? Jag tänkte bara vara hemma och umgås med familjen :) uppdaterar senare, puss!

Good night

Nu ere så att jag tänkte gå och lägga mej. Har absolut inget att göra så det enda man kan göra e att sova, haha! Pussen och sovgott!

Bildbomb!

Eftersom jag inte har nånting alls att göra så kommer det en rejäl bildbomb nurååå. Bara för jag väntar på bättre tider.. Haha, mitt dag har sugit nåt enormt! Haft så jäkla tråkigt. JAG VILL TILL NYNÄSHAMN MEN HAR INGET FUCKING BUSSKOSRT! :'( Btw, kan ni säga vilken av dom bilderna jag lägger ut e bäst? Elin ska hjälpa mej med ny header, och vet inte vilken bild jag ska ha! PUSS!
Blir skit glad om ni svarar!


Bild 1


Bild 2


Bild 3


Bild 4


Bild 5


Bild 6


Bild 7


Bild 8


Bild 9

Bild 10


Sweethearts!

Just nu håller jag på och fixar mej och dunkar musik! Skit mys faktiskt. Efter det ska jag försöka få en bra bild på mej till den nya headern! :D Uppdaterar när jag tagit den snygga bilden ;) Kisses!



Dusch!

Dusch nu, uppdaterar efter! Pussen!

Öhm...

Godmorgon sötnosar! Vaknade för ungefär en kvart sen. Jag har aldrig vaknat av att jag har ont nånstans men nu gjorde jag det. Kändes som det bara ryckte till i magnen :S Men iaf, tänkte kanske ta nåt att äta nu och efter dte fixa mej. Måste ta ny bild till nya headern idag ;)  Hehe, puss så länge!


Kontig bild, där får ni!

RÖSTA!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Life

Åh gud. Ibland känns det bara som att man har lust att ge upp men man kämpar vidare pga av alla underbara vänner!  Jag skulle aldrig ha klarat det här om inte dom funnits för mej. Utan dom skulle jag bara sitta och gråta i ett hör hela tiden, varje dag. Jag har förlorat den personen som betyder världen för mej, jag bråkar hemma, det går sämre i skolan men jag förstår inte varför. Det här med att jag och J skulle gå skilda vägar kom som en shock kan man säga. Vi pratade igenom allt väldigt lugnt, men grabben kunde inte sluta snacka om hur jävla skit hans liv e. Jag har gått igenom det här hundrasjuttioelva gånger i mitt huvud. Nu ere så att en helt fantastisk kille har kommit in i mitt liv. Han har hjälpt mej så himla mycket fast han inte vet det typ. Jag e oerhört tacksam!  Nu ere också så att jag börjat gilla den här andra killen men aa… Han bor flera hundra timmar från Stockholm typ. Ska man satsa eller inte? Jag kan faktiskt inte sluta tänka på honom. Sick asso. Jag önskar han var här och höll om mej hela tiden. E det för jag verkligen vill ha honom eller e det för att jag bara vill känna nåns värme? Det e verkligen för jag gillar honom. Efter J blev allt fel, jag var nästan pålägg ner. Jag vill säga tack till min underbara vänner.♥ Elin Ahlgren, Thea Lindqvist, Cecilia Chatelain, Michaela Eriksson, Andrea Kåhed, Julia Hallström, Felicia Palm och vill absolut säga tack till världens bästa Egron Josefsson Moberg! Ni har hjälpt mej så mäklarns mycket, jag ler när jag tänker på er!  Och det hemma e att jag inte kommer överens med en av mina föräldrar. Där e det som att min lillasyster får föräldern på hennes sida. Att den inte bryr sej lika mycket om mej märks och känns. Jag e sårad, djupt. Det e min förälder också. Nu kanske jag ska ge något exempel om hur det e där.. Min lillasyster kommer fram och ställer sej framför tv skärmen som vi har kopplat in datorn till och börjar skrika på mej att om jag ska sitta vid datan får jag åka hem till mamma där jag har egen. Jag hade frågat om lov innan jag satte mej vid datan. Hon bara kom helt plötsligt och bara skulle hålla på. Då börjar jag skrika på henne att då kommer föräldern in och börjar skrika på mej? I don't get it! Jag säger till den att hålla käften och lyssna på vad jag har att säga, men det e nästan omöjligt. Till slut fick jag förklara att min syster bara håller på för att retas. Jag berätta tom att hon fråga om jag skulle ta mer godis för jag börja bli tjock.. Ibland hatar man sina syskon. Fast ändå inte. Shit va skönt det vara att bara skriva av sej skiten!

Haha, lite uppdate nurå. Ska typ sova nu. Gör fler inlägg imorn, Puss!

Ibland kan man kalla det kärlek, ibland kan man kalla det hat.

.

You can try to push me away from you
Nothing you do will keep us apart
Cause it's too late, there's no escape
Might as well face it, baby we're stuck with each other

Väntan på bättre tider

Hej alla ihop! Hur har eran''fina'' dag varit? Haha, inatt gick jag och la mej runt halv två. Men somna inte förens vid tre och skulle upp åtta?! Så nu e jag skiiiit trött ;) Bra! Runt halv tio imorse drog jag till stallet. Vi skulle rida till nån sand grej, där e det skit mycigt men skit mycket mygg så hästarna håller på hela tiden.. Ett minus ;) Gick ovanligt bra idag, traven sitter nästan perfekt! Wiiiiie, börjar bli grym på skiten! :D Efter stallet drog vi hem och duscha (en i taget). Sen vänta vi på pappa, han skulle hämta mej och syster för han skulle skjutsa hem oss till mamma. ÄNTLIGEN HEMMA, YEAH! Fan va skönt att ha sin egen säng, sina egna kuddar och sitt gosedjur i sängen inatt. Finns inget bättre nästan! JO förresten, om Egron skulle va här :D Han kommer hem från USA på fredag. YES! Snart kommer han till Nynäs och mej, lääääängtar! ♥ Men nu har jag iaf packat upp den mesta ur min väska. Mamma kom nyss i och sa att vi äter om en halv timme typ. Behöver lite energi, e skit trött och har världens huvudvärk. Tänkte lägga mej i sängen nu, bara mysa och dricka vatten. Haha, tröttis just nu... Puss på er!
Btw, tog lite snygga bilder nyss. Kommer en bildbomb nu!













<3!


Världens lyckligaste tjej,
Underbara Cliff, älskar dej fina häst! ♥

Inte orkat blogga...

Haha, har inte orkat blogga. Har vart så himla trött :) Igår köpte jag ju nya skor. Blev röda höga Converse! :D Idag har jag bara legat och kollat på film och sen drog jag, pappa och syster och fika lite. Tog en latte och en bulle, mums! Haha, just nu sitter jag och gör ingenting. Har hur ont i magen som helst så jag ska väl fortsätta dega framför en film? ;) Imorgon bitti blir det sista ridturen på Lutte på fem fucking veckor! Jag kommer dö, helt seriöst :'( Men iaf, får hoppas det blir en bra sista tur imorn! Visste ni att för mej e en ridtur som att få prata ur sej allt skit man har på hjärtat? ;) Haha, jag tror ingen av mina polare vet det! Som sagt ska dega framför en film nu! :D Puss!


I love you baby!

-Haha...

Ehm bra uppdatreing, eller.. ? Jag har inte orkat bry mej, har haft så jäklarns mycket att tänka på. Tex det här med ridningen, jag har vart i stallet ganska mycket. Har snackat med Carro och vi tänkte fixa så att jag kan få rida mer nu när vi har kommit på ett sätt så jag inte får massa skit med allergin. Shit va skönt asso! :D Idag har vi vart i Txinge slott, vi fika där. SKit mysigt :) Just nu sitter jag och funderar på vilken färg jag ska ha på mina Converse som jag ska köpa mej imorn. Ska jag ha höga eller låga? Vad tycker ni e snyggast? :D Skulle vara jätte gulligt om ni kom med tips sötnosar! Nu ska jag fundera vidare i sängen. E något trött... Puss på er!


Repris bild

FÖRLÅT!

Förlåt för jag inte bloggat sötisar! Jag mår bara så jäklarns dåligt just nu. Jag e så himla osäker just nu så jag vet inte vad jag vill göra.. Ähh skit samma! Tänker inte hålla på och deppa här på bloggen ;). Idag gick jag upp vid åtta bara för att åka till stallet halv nio. Red på söta Cliff. Lite jobbigt men kul som fan! Har hur ont som helst i rumpan nu, vi måste köpa ny sadel. Den här som vi har e stenhård. Börjar också känna mej lm i hela kroppen och när jag kom hem la jag mej raklång på soffan och somna. Riktigt härligt, men just nu känner jag mej skit pigg. Jag som tänkte gå och lägga mej i bra tid idag :/ Men iaf, just nu sitter jag och lyssnar på musik och finderar på om jag sak titta på en till film (som jag typ kommer somna till fast jag e pigg).. Haha jag har faktiskt ingen aning.. ;) Tänker fortsätta med mitt nu iaf. Ska försöka få in bilder på datan. Puss!


Kör en bild i repris också!

Uhm..

Dagen har vart chill. Drog ju till kungens kurva, shoppa lite till Cliff och åt. Sen drog vi hem, jag la mej i sängen och kolla en serie som jag absolut fastna för! Sen vare mat och nu sitter jag här efter en fika med familjen Jag hae absolut inget att skriva... :S Men iaf nu ska jag kolla film och inte försöka somna! Puss på er sötnosar!

Mobilinlägg

Just nu sitter jag i bilen med min syster och pappas tjej. Vi ska till kungens kurva och äta och byta en grej till hennes häst. Sen ska vi hem till oss och hämta min lillasysters väska som hon absolut skulle glömma hemma... Jag ska sätta in lurarna i öronen och sätta på högsta volymen på musiken nu. Puss på er!

Fan!?

Jag undrar vad fan jag gör uppe nu egentligen.. Det e liksom sommarlov?! Men min farmor ska tydligen komma och hämta nu runt halv så aa... Vad gör man inte för farmor? :) Jag gick och la mej runt halv nio igår men hade skit svårt att somna för dom som bryr sej! :D Heheh, men nu tänker jag iaf gå och  käka lite stress frukost innan farmor kommer. Btw, kommer bli dålig uppdatering igen. Drar till pappa i två veckor. Puss!




.

Everyday, I try to play, another game
But my heart can’t take it.
I try to find, another boy,
But all the while, I can’t face it.
Why do I miss you so much?
I wanna stop this hurt inside
Oh baby please, give us one more try ♥

Tja babes!

Vakna för en halvtimme sen. Känner mej dålig idag också, har typ feber.. Kul start på sommarn? Men igå blev det ingen dusch.. Som vanligt. Jag gick in till mamma och syster och la mej i mammas säng och somna runt sju. Sen gick jag till min egen, och somna igen. Sen gick jag och la mej på mammas golv?!  Snacka om tröttis. Just nu sitter jag och äter kexchoklad till frukost, inte nyttigt men det är ju sommarlov! Imorn drar jag till farmor, ska bi såååå sjukt skönt! Efter dte blire pappa i två veckor, och när jag kommer hem igen äre dans läger iiiii! Nu ska jag fortsätta med att känna mej dålig i sängen framför en film, puss!


Snygg, eeeeh

Sweethearts

Hej sötnosar! Gud va jag e lycklig just nu, kvällen igår blev sjukt lyckad! Sista kvällen i nynäs och det kunde inte ha blivit bättre alls!  :D Man kan ju säga att jag har ont i fötterna idag, dansade järnet i nästan en timme. Skolavslutningen va också nice, men har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv tror jag.. Men iaf, vi har ju lägret kvar också. Kommer försöka komma och hälsa på så mycket jag kan bara för att jag kommer sakna allihopa.
Just nu e jag hemma och chillar. Kom hem från Andrea för ungefär en kvart sen. Vi blev väckta av min mobil halv tolv idag, track mamma! :* Haha, men då gick vi och käka godis, nyttigt som fan.. Men vi bara chilla. Nu funderar jag på om jag ska hoppa in i duschen, för det var vääääldigt svettigt på bussen. Efter det ska jag nog slänga mej i sängen och somna till en film. E huuuur trött som helst efter igår! Haha, puss på er! ♥



Skolavslutningen!


Fina Felicia och jag, kommer sakna dej!

Sommarlov!

Jag har precis insett att jag aldrig kommer komma tillbaka till mitt vackra Gröndal. Där jag har lärt mej så mycket om mej själv under dom här två åren. Det har vart underbart. Först i 6c och sen i 7d. Jag älskar er mina fina vänner. Ni har lyst upp min dag, varje dag i två år. Det kommer kännas hur konstigt som helst att inte komma tillbaka efter sommaren och se era glada ansikten och höra er skratt. Tack för idag tjejer, att ni vågade gå fram i klassen och läsa upp era fina dikter. Det betyder så himla mycket! Jag kunde inte sluta gråta, tror inte jag gråtit så mycket i hela mitt liv... Vart jag än är, vart jag än bor så kommer jag alltid älska er. Minnena kommer jag aldrig glömma. Har haft en underbar tid med er. Kommer ihåg när nya 7d var på sågen. När vi badade, när vi tog massa kort och när vi gjorde alla samarbets övningar. Kommer alltid komma ihåg det, puss på er allihopa! Btw, det kommer bilder lite senare. Mobilbloggar just nu medans Andrea vågar mitt hår. Det blir jätte fint! Senare ikväll e det fest på nixta, kommer träffa jätte mycket folk och bara ha roligt! Sista kvällen i Nynäshamn.. Känns sorgligt men ändå så roligt. Men ikväll ska vi rocka nixta tjejer, kom igen nu! Love y'all! <3

Tjenare bloggen!

Hej sötisar, just nu sitter jag och lyssnar på musik pch väntar på att mitt nagellack ska torka. Har målat frask manikyr, blev faktiskt riktigt nöjd idag! Har inte hunnit blogga eftersom det var avslutning på mammas dags idag så drog dit direkt efter skolan. Riktigt skönt att vara med alla små barnen, dom e ju såååå himla söta! Har fixat massa idag också, duschat, fixat håret och kläder osv. Imorn e det avslutning. Väldigt sorgligt tycker jag eftersom det är min sista dag i Gröndalsskolan. Kommer sakna alla så himla mycet asso! Men på kvällen är det fest, då ska jag och tjejerna rocka! iiiiii. Hihi, ska bli så sjukt kul! Sitter och taggar sönder :D Haha, lägger upp en ful bild jag tog nyss så får ni ser hur fin jag e just nu och lite hur naglarna blev. Hihi. Puss på er!




-Man kanske ska sova på natten?

Haha, fyfan va trött jag e! Låg uppe till två och messa meden speciell person ;* Det straffar sej idag, har vart övertrött och hyper, hahah! :D Iaf, idag efter skolan va jag med mitt charmtroll Andrea Kåhed! Vi hade det grymt kul, som vanligt. Kommer nog lite bilder sen, snart eller senare :) Eller förresten nu ska jag sova. Blir inga bilder idag. Hehe. Puss!



Godmorgon

Godmorgon sötnosar! :D Sovit gott ? Det har iaf inte jag, kunde inte somna förrän två... Tre timmars sömn e nice, eller? Känner att jag vänt lite på dygnet under dom här lediga dagarna ;) Haha! Jag har fixat mej och allt nu, men vilken otur att jag ska gå om en halv timme, och bra att man vaknar helt skräckslagen att man för sovit sej och stressarsiiiit mkt.. Men nu iaf kommer dom där ego bilderna ;) Puss!






Inte så mycket...

Inte så mycket blogg idag fan.. Blev inte att jag fixa naglarna. Städa ist, klippte mej också :D Mamma klippte bara topparna, men det ser mindre sltete ut nu. Som jag sa förut skulle ni få ego bild men jag pallar inte, haha ;) Bild på hur naglarna blev kommer imorn också. Nu ska jag försöka sova. Puss!

<3

Haha jag börjar känna att jag börjar bli lite dålig på att blogga, :P Men idag har jag faktiskt inte haft tid, har umgåtts med mamma och syrran :) Vi har legat ute i solen, sen gick vi till donken och köpte glass, sen coop där vi bestämde att vi skulle äta Tacos. Mums! Just nu tänker jag fixa naglarna, fransk manikyr here I come! :D Lägger upp nån ful ego bild sen och på naglarna. Kisses!

.

I never thought that love could be so strong, now it's tearing me apart. I miss you. And I don't really know when we went wrong, but you're still inside my heart. Now I am walking on a lonely road again, and it feels like I am lost. But worst of all... To be without you.



FÖRLÅT!

♥♥Förlåt, förlåt, förlåt för jag inte bloggat i helgen! Jag har inte haft nån ork, har vart helt slut i huvet :( Helgen har ju iaf vart skit skön, sol hela tiden! Wiiiie! :D I fredags fira vi pappa, i lördags kolla vi när folk sprang å-varvet. Annars har vi bara tagit det lugnt som vanligt. Juste, jag har solat också, redan nu har jag rand ;) Jag har just börjat bli förkyld, igen... Jag ska försöka lägga mej så tidigt som möjligt idag. Bara för att jag ska palla med dom sista dagarna i Gröndal! :) Kommer lite bilder nu också! Mamma kom precis in med en  kopp te så nu kryper jag ner i sängen med en bra film! Puss!


Fini, inte trött alls, har aldrig vart..


Randen *stolt*





Älslade lillasyster ♥ ♥ ♥



Tjaba

Hej alla söta. Kommer bli grymt dålig uppdatering i helgen för jag drar till farmor idag och på fredag till pappa som fyller 40 år! Gammal gubbe asso ;) Men idag iaf, jag vaknade vid elvaa, gick upp och åt direkt. Sen satte jag och mamma igång och baka bullar direkt och fan va goda dom blev! Efter det gick jag direkt ner och börja packa så strax e jag klar! Har fixat fram förra årets avslutnings klänning också som jag tänkte ha på pappas kalas. Ska faktiskt bli kul att åka till pappa den här helgen för en gångs skull. Kanske e för at jag drar till farmor innan ;) Men n ska jag packa det sista. Kanske skriver lite från mobilen sen ? :) Puss!



Tjenare eller typ godnatt?

Hej sötnosar eller ska jag säga godnatt? Jag tänkte iaf gå och lägga mej nu, e förjävla trött idag asso :O Men just nu funderar jag på att somna i sängen framför en film. Skulle vara jätte mysigt! Men mysigare med nån här som skulle kunna ligga och hålla om en ;) Idag är det en sån där dag när man känner sej extra ensam. Och jag saknar J hur mycket som helst, mer än vanligt. Jag önskar att Andrea kunde vara inne på fb eller nåt så man kunde snacka med henne.. Men nu iaf har jag bestämt mej att jag ska lägga mej i sängen och sätta på nån barnfilm. Tror faktiskt det blir Peter Pan ;) Eller nu kom mamma och sa att vi skulle och handla så följer med till Coop ist. Blir chilla i sängen när jag kommer hem. :D Nu kommer lite bilder från idag. Puss!




Jag älskar dej min fina vän Andrea! ♥

Skolan

Hej nu sitter jag i skolan och snackar lite med Frida och Thea. Vi fick sluta tidigare på bilden för vår grupp blev klara med en bild uppgift. Nu har vi en halv timmes rast och vi har inget att göra. Efter den här rasten har vi no. Vi slutar halv fyra, riktigt segt. När jag kommer hem ska jag bara chilla och kolla film. Riktigt skönt! Men nu ska jag vara lite social. PUss! :)

RSS 2.0