Would you?

Orkar inte blogga just nu, tar en liten paus pga mina jävla humörsvängningar och livet i allmänhet. Har så mycket just nu och haront så det gör bara saken ännu värre, måste ta tag i lite saker också. Skriver igen när jag mår bättre. Puss!

Off to school!


Marshal, I'm in love with you


....

"Isn't ironic when someone means so much to you, and has influed you in so many ways. When you don't mean anything at all to him or her? And probably never have."



2 dagar sen.

Har varit en ganska jobbig helg så har inte orkat blogga ett dugg. Men nu ni! Orkar inte ens förklara vad som hät i helgen, men igår satt jag iaf hela dagen och pluggade och har precis mailat lite grejer till Sara för att få mitt arbete fullständigt. Nu ska klass 8B få se på en riktig redovining!

Just nu sitter jag och skypear med Sara. Vi sitter och pratar om absolut ingenting haha...



Friday

Hej bloggen. Glada idag? Nja... Har sjukt ont i knät idag. Haha.. Tråkigt väder också. Men det blir nog bra, ska åka till pappa och bara vila upp mej hela helgen.

I brist på annat

Namn: Annie Östlingsson
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Som om
Längd: Typ 1,55
Skostorlek: 37
Hårfärg: Blondin
Fräknar: Liiite på sommaren
Motto: .....

Kär? Vet inte
Önskar du att du bodde någon annanstans? Helt otroligt, men nynäs
Tycker du att du är attraktiv? Inte ett dugg
Dricker du? Mjölk är det bästa jag vet
Röker du? Nä
Vilket schampo använder du? Gliss
Vilken parfym använder du? Victoria's secret, pure seduction
Vad är du rädd för? Mörker, sprutor, djur, åska
Gillar du att tvätta? Nä
Gillar du berg- och dalbanor? Haha ja?

Senaste...
Filmen du hyrde? I don't remember..
Filmen du köpte? Ingen aning
Låten du hörde? No te Quiero
Låten du laddade ner? Move shake drop
Personen som ringde dig? Pappa
Personen som du ringde? Patrik
TV-program du såg?  16 and pregnant
Person du tänkte på? Anna

Favorit...
Låt: No te Quiero
Sak att göra: Dansa
Sport: Dans
Dryck: Vaniljlatte
Kläder: Dans kläder
Film: Twilight
Bil: Haha ingen
Serie: Desperate Housewifes

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Jag undrar vem som inte har
Varit i slagsmål? Nä
Blivit arresterad? N'
Träffat någon från internet IRL? Yes

Antal...
Gånger du varit kär? One time
Gånger ditt hjärta brustit? Vet inte
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet inte
Tjejer du kysst? Hihi
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ingen
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vem vet?

Senaste...
Boken du läste? Den farliga leken
Personen du fick e-mail av? Skype
Personen du fick brev av? Venne
Personen du fick sms av? Stefan
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Fem år, minst
Saken du köpte? Godis

Vad har du gjort idag? Sovit, vart hos läkarn, vart i skolan, vilat
Var det kul? Nääää
Brukar du svära mycket? Liiite
När stiger du upp på morgonen? 6.20
Vad har du på dig? Mjukisar och tröja
Vad ska du göra ikväll? Vila mitt knä så jag kan dansa
Vad är du allergisk mot? Pälsdjur
Var har du ont? Knät
Använder du hårspray? Aldrig
Kan du stå på händer? Nä
Håkan Hellström eller The Ark? No one
Salt eller socker? Beror på liksom
Gillar du ketchup? Lite
Är du glad nu? Lite
Var du glad igår? Lite
Vad dansar du till? Musik haha
Stockholm är... ? Bra
Göteborg är... ? Konstig
Kan du sjunga? Nä
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? USA

Whey

Är helt slut just nu. Mitt knä alltså... Var ju hos läkaren idag, dom röntga och klämde lite på knät. Och det är legamentet (det som håller ihop knät). Ska gå på kryckor i 2-4 veckor, that means no dance.. FML.

Kommer vara handikapp, stackars kompisar :( Haha.. Men ska ta en smärtstillande och kolla lite på big brother!

Hej ont i knät

Jag orkar inte skriva så mycket nu. Men vi hade ju friidrott idag istället för vanlig skoldag. Dagen lekte på med aktiviteter hela tiden och så. Offrade mej för att springa tjej staffeten så tog det extra lugnt med knät innan. Men vet ni vad som hände 50 meter innan målet? Jo,  mitt knä viker sej.. Jippi! Jag kunde inte gå och kan fortfarande inte gå, bara stötta väääääldigt försiktigt. Bra Annie...

Nu ligger jag i sängen och har ont. Tack alla som hjälpte mej i sätra hallen förresten, och speciellt tack till Antonia som hjälpt mej hela dagen! Ska kolla på film och sova sen, är helt slut. Smärtan snor all min energi.. Måste ta en värktablett också.. Åh orkar inte, ingen dans på ett tag då.. Juste, ska till Liljeholmen och kolla upp det imorgon, mamma tror iaf det är nånting med ledbandet. Man får hoppas att det blir bättre snabbt!

Godnatt ♥



Before I die, godnatt

304219_263381330364371_176101909092314_648911_248410287_n_large
577595_210632625705835_161984060570692_258588_342536551_n_large
Tumblr_m2jnfzka8r1qggcq1o1_500_large
149410_208662645902833_161984060570692_255943_1015266772_n_large

Like a virus

TIIIIISDAG, visste ni att det va det idag...? Nehe... Men nu vet ni!

Hur har den här tisdagen varit? Jo, som alla tisdagar, stressiga och eländiga. Varför är jag alltid så stressad? Det är nåt helt sjukt vad jag är stressad HELA tiden..

Har iaf dansat idag, därför jag inte skrivit någonting alls. Det börjar likna nånting nu, och det är bara 25 dagar kvar till uppvisningen, tagga!

Imorn ska jag ha någon friidrotts grej i sätra hallen, seriöst, döda mej.. Mitt knä orkar inte! Men mamma ska skriva nåt intyg så jag kan få ta det lugnt. Knät är typ överansträngt så jag ska ta det skit lugnt, vem vet vad som kan hända annars?



Kötta!

Har precis gjort övningarna vi fått på dansen, och helvete vad jobbigt... AJ MITT KNÄ. Jag orkar inte, måste gå till doktorn igen asso.... Nu är det dags för en välförtjänt dusch! ♥

Kötta!

Har precis gjort övningarna vi fått på dansen, och helvete vad jobbigt... AJ MITT KNÄ. Jag orkar inte, måste gå till doktorn igen asso.... Nu är det dags för en välförtjänt dusch! ♥

One step closer

Åh herre... Liiite trött jag är just nu. Helt slut! Slutade ju halv fyra idag, nice va? Inte direkt..

Dagen har gått på helt okej, har dock legat med huvudet nere i bänken större delen av tiden. Men idag fick vi se de nya skåpen, as snygga! Och lycklig som jag är så fick jag ett grönt överskåp. För er som inte vet är min favorit färg grön så det passar perfekt! Och vet ni vad som var bäst på hela dagen? Att Anna kom hem med presenter från new york! Fick en body splash från victorias secret och en as snygg tröja från forever21. I'm in love! Går och luktar på mej själv hela tiden...



Think with the head above your shoulders, not the one between your legs.

Är det inte nu jag borde vara trött? Lol... Hur ska jag orka gå upp imorn? Har iaf ställt klockan på 05.50... Jag orkar inte! Jaja, om jag går upp tidigt kommer jag somna tidigt va? Måste vända tillbaka dygnet, bra jobbat Annie!
Känner så just nu, piss... GODNATT

Okok

Jag kommer aldrig kunna somna ikväll, kommer somna runt två troligen. Hur ska jag orka gå upp till skolan imorn?! Åh herregud.. Funtar på att inte ens gå och lägga mej... Blöööö :(

True story


Söndag

Hatar söndagar, ärligt. Men det bästa är att man får sova. Somnade vid två inatt, och vaknade halv två... Hehe, jag kommer ju kunna sova inatt.

Det enda jag har gjort idag är att leta efter kläder jag kan ha på mej. Och det har jag inte hittat än, bra Annie! Plus att mitt rum ser ut som ett bombnedslag med kläder, haha funderar på att gå i pyjamas, jag orkar inte...

Jag är ganska glad idag också, för vet ni? Det är 27 dagar till dansuppvisningen och 81 dagar till danslägret. Live love dance på hög nivå? Egentligen, vad skulle jag göra utan dansen....?

Visst lägger Sara upp fina bilder på mej? Hatar henne ibland asso....


Fan va bäst!


Haha, ville bara berätta att det ALLTID är som på bilden...

Jag har inte träffat en kille på tre år i min ålder som är kortare än mej. Ärligt!

1413597-11-1327936588902_large

3 dagar, oj?

Haha, har inte bloggat på tre dagar. Gud va skönt det känns att ha tagit en paus! Tagit tag i massor och drömt mej bort till min egna fantasi värld. Gud vad jag önskar att allt kunde vara som där..

Vad har jag gjort dom här dagarna då? Dansat, vart med fina vänner, drömt mej bort, skrattat, vart lycklig osv. Tack Andrea, du är verkligen underbar. Vad skulle jag göra utan dej?
Haha, har funderat en hel del på killar. Den här frågan kom upp i huvudet hela tiden: ''Varför skulle han välja just mej?''. Jag har kommit på ett riktigt bra svar, var bara dej själv, om han inte gillar dej så fine. Det kommer fler killar, hela livet går inte under för han inte vill ha dej. Move on! Men nu är det ju så att min drömkille finns och jag smsar med han just nu, gaaaaah!

Iaf, nu ska jag göra nåt helt annat, tänkte äta lite glass som min lillasyster var snäll att fixa när jag och mamma satt och hade ett snack om känslor. Kanske skriver sen? Jag är fett trött så förvänta er ingenting.

Smakprov på vad vi gjort de senaste dagarna... No life.


Ett sista inlägg...

Måste bara dela med mej av den här underbara låten. Kan inte sluta lyssna på den ♥ Det bästa är när man kan aaaociera till låtar, och det kan jag till den här, inte mycket men liiite hihi.

Okok

Jag är sååå trött på folk som trackar ner på andra. Fattar ni inte att när det går tillräckligt långt så får ni nån att må dåligt? Jag pissar på er. Alltså åååååååååååh! Nu ska jag sova bort min ilska, bloggar innan jag åker imorgon bitti. Natti :)

Hur fan lyckas jag?!

Jag sitter och klipper tånaglarna och lite och vet ni vad som händer? Jo, när jag ska lägga tillbaka saxen i burken där den brukar stå så råkar jag riva mej vid knät så nu har jag ett snyggt rött sträck där, nice huh? Jätte. Varför alltid jag?

Mistakes are proof that you are trying


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Hatar det här, hur ska jag kunna välja en?! Jaja.

ANNIE

HEjsan svejsan! Är ni pigga eller? Det kan jag säga att det är absolut inte jag. Haha, jag har sjukt mycket att berätta så nu ni, nu kommer det ett långt inlägg!

Igår var jag ju med Sara, vi chillade hemma hos henne och på eftermiddagen så drog vi och köpte converse till mej. Sen drog vi till Huddinge för att möta Ida, och då fick vi gå runt i Huddinge centrum och vänta i typ en timme? Ida var jätte snabb, vi frös inte alls och va absolut inte hungriga. Men ja, när hon kom åt vi subway och köpte massa godis och energi dricka.

Sen drog vi alla hem till Mickis där vi skulle sova. Jaa, vi satte oss och snacka massor, körde jag har aldrig med cola och sånt. Bara hade det allmänt mysigt! Sen kom vi på att vi hade energi dricka såååå, ni gissar nog på att vi blev pigga va? Då hade ni rätt! Vi blev liiiite  flum. Jag orkar inte... Haha! Juste, vi körde också norsk karaoke och anden i glaset.

Det roligaste var nog att alla försökte hålla sej vakna för den som somnade först skulle få en makeover. Haha, jag orkade va vaken till fem imorse, sen dog jag kan man säga... Sara var vaken till åtta tror jag, lyckat när hon skulle upp tolv för att åka hem. Vet ni? Jag somnade först, som vanligt. Men jag fick ingen makeover! Glad. Mickis sa att när dom försökte sätta plåster för mina ögon inatt hade jag satt mej upp och skrikit att hon va fittig. Jag orkar inte, det är så jag!

Idag när jag drog från Mickis så åkte jag in till stan. Skulle till dance and gym shop för idag hade dom öppet. Köpte mina efterlängtade dans skor! Älskar dom, men har fortfarande lite beslutsångest om att jag köpt fel sort, ville ha båda... Men personalen där tyckte att dom här var bäst, dom gick inte sönde lika lätt och de skyddar trampdynan bättre plus att det inte är några sömmar man trampar på som på tundeez. Juste köpte bloch för er som bryr er. Det dåliga med bloch är att man stoppar in varenda tå i en liten grej, som på tå strumpor. På tundeez är det som flipflop, och de täcker lite på över sidan på foten också.. Jaja, ska fundera!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, är trött som ett as efter igår och inatt. Kan säga att ikväll blir det sova tidigt!



9e bilden: Någon i din släkt.


9e bilden: Någon i din släkt.


Trauma

Blev väckt för ca 20 minuter sen. Vet ni av vad? Jo av att nån satte på larmet i huset. Kul va? Åh helvete, jag börjar gråta och hyperventilera av blotta tanken. Då tänkte man ju, jaha ska jag ligga inne på mitt rum hela dagen eller? Mamma får inte tag på Viktor som satte på larmet så han kunde komma och stänga av det. Jaaa, jag försökte klättra ut genom fönstret, men det gick ju bra när jag bara har en glugg till fönster... Så nyvakna Annie skulle ut och springa. DOck bara uppför trappan men larmet sätts på på ca 1 sekund om man rör sej i hallen på neder våningen.

Då är det ju ganska logiskt om vad som hände, jo larmet sattes igång när jag skulle springa upp. Jaaaaa! Klockan är halv åtta första dagen på lovet, kan det bli bättre?! Nej då ska man vänta på att larm centralen ringer, kul va? Jag är sådär liiite uppskakad nu, har precis börjat lugna ner mej lite... Nu ska bara Sara vakna så jag kan åka till henne snabbt.



FUCK YOU

Tumblr_lydwdgpsix1qbk6flo1_500_large

Pallar inte

Varför behöver man killar? Funderar på att bli lesbisk, pallar inte med att alla ska hålla på. Nu vet ni. I'm out, godnatt, nu ska jag titta på Bert.

Shorts


8e bilden: En person som du saknar.

Kan säga att om jag skulle lägga upp bilder på alla jag saknar så skulle det ta nån timme. Men aa, det finns många!

Folk som kan räkna borde veta att sex inte kommer först.

Haha, kul att jag uppdaterat idag! Sorry, men har ju vart med Sara heeeela dagen :) Bara för det ska jag beskriva hela min dag, och det har hänt en hel del.

Först drog jag och Sara in till stan, det var meningen att vi skulle shoppa men jag kom inte hem med någonting. Ovanligt för att vara jag! Men hittade två par shorts jag SKA köpa, skit fina verkligen! Det ena paret hade jag tänkt ha på skolavslutningen! Ska in till stan på onsdag också, då ska jag köpa ett par jazz skor. Skulle ha gjort dte idag men tydligen var dance and gym shop stängt, då hade jag bara lust att åka hem igen.. Men på onsdag ska jag ha dom! Och vet ni, imorn ska jag köpa converse! Det blir vita höga, kommer bli så bra nu när det börjar bli vår!
När vi var inne i stan fick jag se att Wille Lundsten och Simon Sternberg var på burger king. Jag bah wtf, i stan?! Så jag ringde Wille, men dom var i Farsta.. Men sen kom dom och träffade oss! Vi fick nåt ryck om att vi skulle gå på bio. Vi gick till Sergel och kolla men neeej, där var det inte bra. Då drog vi till Heron men neeej, då fanns det inga platser. Då tog dagen slut och vi drog hem. Hade sjukt kul iaf, fick dock värsta rycket på bussen, vart skit sur...

Ja ni, vad ska jag göra nu? Sitter och snackar med Sara på skype, vi är ju sååå sociala också, not. Haha, men ska göra ett litet collage med kläder osv. Ni får se sen! Puss!



There's nothing more attractive than confidence, once you see your own beauty, so will everyone else.

Goder afton. Alltså jag har jätte svårt att komma på vad jag ska skriva i början och slutet på ett inlägg, vill gå rakt på sak men har ändå inget att säga.
Tänkte iaf dela med mej om att jag ska in till stan och shoppa lite med Sara imorn. Behöver fixa lite grejer till sommaren, som tex shorts och skor. Och måste köpa skol avslutnings kläder snart också, det börjar närma sej..

Sitter och snackar med Sina just nu. Vi håller på och snackar om killar haha, näe men lite varför det tog slut osv.. Jag har glömt skriva det va? Jag och Jonas har gjort slut, jooo. Det känns bra, bättre än förväntat :)

Ska lägga mej och kolla på bb nu. Och sen sova. Jag är riktigt trött idag, mat koma fortfarande tror jag. Blir alltid trött av mat och godis, det har liksom omvänd effekt på mej.



Wiho

Har precis mejlat min psykolog. Känns skönt att skriva av sej ibland, och nu hoppas jag hon kan förstå lite. Jag har väldigt svårt att berätta jobbiga saker öga mot öga. Jag får nästan panik när nånting blir för jobbigt och det handlar om mej, jag börjar gråta och vill bara springa. Jaja, mår bra nu men är sjuukt trött. Ska ladda ner nån film snabbt så mamma kan få datorn sen!

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Hahahaha, jag orkar inte! Visst är min syster bra på paint? :D

Söndag

Hej på er. Bra updatering va? Näe, men jag har helt enkelt inte orkat, somnade tidigt igår. Var as trött efter all mat. Man kan säga att jag hamnade i mat koma! Idag har jag suttit på ett tåg. Så ser det ut! Jag har hunnit med att städa lite också.

Vad händer sen? Ska äta middag med mamma och Moa och sen ta en springtur nånstans. Hatar alla högtider när man äter såå mycket, men ändå så äter jag som en häst... Aja, ska springa iaf, och det ska bli jätte skönt!



Glad påsk!

Hej på er och glad påsk! Hur är det? Jag mår toppen! Är på toppen humör och det är fint väder ute. Det kan inte bli bättre! Är ju hos pappa den här helgen och för ovanlightetens skull utan Moa, hon ville åka hem. Men jag passade på och stanna kvar för jag kommer inte kunna komma hit innan dansen är slut och det är fem veckor..

Vad ska jag göra idag då? Jo, åka på middag hos låtsas mormor och morfar. Bara umgås och äta sej feeeet på all påsk mat. Haha, bra att jag tycker det är så gott så jag inte kan sluta äta också... Men vilken tur att jag fick en as snygg tröja imorse som inte är tajt då. hihi. Näe, men nu är det dags att fixa sej, ser ut som ett kråk bo i håret. Dock så funderar jag på att skippa sminket idag. Natural is beautiful, right?


Juste, följ mej på instagram också! aaannieh troor jag att jag heter, puss!


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Skäms ju inte lite när jag ser den här bilden....

Snabbt

Okej, nu är det så att jag ska gå till bussen om fem minuter så det här blir ett snabbt inlägg!

Klockan elca ska jag och Moa möta pappa i Östertälje för att sedan dra oss vidare mot farmor  för lunch. Det enda jag vet är att Adde och Marcus ska komma! Tror det kommer bli ganska trevligt, saknar pappa och farmor. Har inte träffat nån av dom sen konfirmationen. Men ja, lite så ser min dag ut. Ska försöka uppdatera lite under dagen. Sköt om er, puss!



Tröttis

Haha godnatt bloggen eller? Klockan är halv tolv och jag orkar knappt hålla ögonen öppna... VARFÖR SOVER DU INTE FÖR?!?!?! Jo, för jag är stressad och har ont i huvudet. Tänkte försöka skriva in lite snabbt över vad jag gjort idag, det har varit både min otursdag och min lyckodag eller vad man nu ska kalla det.

Haha, imorse på jobbet så skulle jag och Sara slänga lite kartonger, precis när hon slänger kommer det en vind som tar tag i kartongen. Och ja, ni förstår nog vart den hamnade, joo, rakt i mitt huvud, skönt va? Jag kan säga såhär, don't try this at home! Det gör fysatans ont kan jag lova. Ni bah va, en kartong? Ja en kartong, och dom är hårda att få i huvudet, ni ska se min bula, enligt mej är det mount everest! Sen så blev allt toppen, vi fick ett kilo godis från jobbet, käka mc och bara hade det allmänt bra. Sen drog jag till nynäs, hängde lite i gröndal osv. Stirrade lite på hans rumpa if you know what I mean ;) Näe, men sen var jag med Cicci och Thea en stund. Sen var det dags för DAAANS! Okej, nu är det så att det som hände på dansen inte är intressant alls då tänkte berätta för er vad som hände när jag och Andrea var på väg till tåget.

Alright, det var såhär att jag skulle försöka showa lite och typ öva på hoppet och kicken vi ska ha med i vår koreografi. Då hände det jag absolut inte Ville skulle hända. Jag tänkte inte på att jag hade väskan på mej och tänkte då inte heller på att jag skulle vara bakåt tung när jag hoppade och gjorde kicken. Så såklart ramlar jag bakåt, slår i huvudet och svanskotan + råkade ta sönder min väska. Go Annie! Jag är nog den klantigaste i min kompis krets.. Men som sagt jag slog ju i huvudet, dock tog min väska den värsta smällen för jag ramlade med huvudet på den.. Men efter jag hade slagit mej har jag känt mej yr och väääldigt illamående. Andrea sötisen var rädd för att det kunde vara en hjärnskakning av något slag. Men jag mår fint nu, bara lite yr och illamåendet har inte blivit bättre tyvärr..

Imorn åker jag till farmor på påsk lunch, ska möta pappa i södertälje kl 11. Åh, orkar inte gå upp tidigt mer. Men vet ni? Nästa vecka kan jag sova hur mycket jag vill, för det är looooooooooov!

Säger godnatt till er nu och förlåt för dålig uppdatering. Det är bara så mycket just nu, tiden räcker inte till. Love you!



4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Bilder, dagen


3e bilden: En bild på någon i din familj.


Onsdag

Okeeeej, sent inlägg idag också men aa... Hej iaf! Bara så ni vet så är jag trött idag, då snackar vi verkligen skit trött, klockan är typ halv tio och jag skulle kunnat sova för två timmar sen?!  Jaja, seg dag iaf. Slutade fyra, åkte till fruängen med Sara, tänkte springa hem dårifrån men det slutade med att jag gick hem ist för jag hade så ont i fötterna. Ja, så har min dag sett ut, sen har jag bara duschat och städat lite i rummet. Väldigt intressant va?

Vet ni hur grym jag är på att jobba på Coop? Man måste ju tro att det är min framtid, NOOOOT. Ska bli skönt att jobba sista dagen imorn +att det är halvdag! iiiii! Men jag vet att jag kommer vilja komma tillbaka när skolan börjat igen efter lovet, kommer sakna att jobba sådär extremt praktiskt och träffa alla glada kunder varje dag! Kommer tom sakna alla Converse vi plockar hela tiden...


3e bilden: En bild på någon i din familj.


Sent inlägg

Okok, jag vet att det är sent, men jag är JÄTTE pigg. Skulle nog orka springa ett maraton just i stunden. Hur kan jag alltid va så pigg på kvällen och trött på morgonen? Imorse råkade jag tom somna om, när jag fixat mej, med kläderna på....

Vad gör jag nu? Sitter och försöker skriva ett så intressant inlägg som möjligt. Men jag har inget intressant liv tyvärr. Det enda jag gör är att träna just nu. Jag försöker att få mej själv att trivas i min kropp, men det gör jag inte. Men jag försöker. Får ångest av att se min kropp utan kläder. Måste bli nöjd!







2a bilden: En bild på dig själv.


Jag är hungrig.


1a bilden : Någon du umgås väldigt mycket med.


30 dagar i bilder

1a bilden : Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

A smile is a language that everybody should learn how to speak.

Miss you bebu, ringer dej imorn ♥

Jag har för mycket tid över....

Lovar du att vara ärlig?
Kanske, kanske inte.
Du heter?
Annie Östlingsson
Smeknamn?
Lilla My, tant Annie, Pannie
Låtar som du sörjer till när du är ledsen?
Annies emo lista på min mobil
Vad tror folk om dig?
Har ingen aning, men har många haters där ute. 
Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt leende, mina ögon och mina kurvor
Vad säger du för att imponera på folk?
Tja sexi, ska vi göra nåt äckligt? Näe, men är bara mej själv
Hur imponerar man på dig?
Var den du är.
Brukar du ofta skratta för dig själv?
Ungefär hela tiden, fråga mina vänner
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Vad gör du? ;* <3
Äger du några Converse?
Ja. 
Var bor du?
Hägersten, världens tråkigaste förort. 
Trivs du där?
Nej, vill bort
Är du allergisk mot något?
Djur hahahahaa. 
Har du haft sex idag?
Har det hela tiden?!?!?!?!?
Hur svarar du i mobilen?
Hallå/hej det är Annie
Antal timmar sömn inatt?
6.
Sov du ensam?
Hade ju min mobil. 
Brukar du komma tid?
Jag är tidsoptimist så JA.
När mår du bra?
När jag är med dom jag älskar.
När blev du fotad senast?
Igår.
Hur känner du dig nu?
Trött, stolt, ledsen.
Vanligaste färg på dina kläder?
Black'n white.
Vad tycker du om fötter?
Hatar fötter.
Vad saknar du?
Mina vänner, min pappa, min farmor, mitt liv osv. 
Hade du en bra dag igår?
Suverän!
Favoritdryck på morgonen?
Mjölk
Rakar du benen?
Oftast.
När brukar du oftast gå och lägga dig?
Beror på hur trött jag är, men kan hålla mej vaken hur länge som helst bara jag vill. 
Är du blyg?
Inte ett dugg
Sysslar du med någon idrott?
Dans. 
Vill du hellre ha mail än brev?
Brev, det är mer personligt.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Aldrig.
Vad skulle du göra om du var kille för en dag?
Ragga på brudar fan!
Är du nöjd med ditt liv?
Nja, hade ju kunnat vara 100 gånger bättre
Är du bortskämd?
Lagom
Vad gör du imorgon?
Jobba, träna, duscha, sova
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Beror på
Vad längtar du till?
LOVET, och att träffa en speciell person, hihi.
Har du bra vänner och äkta vänskap?
Jag vet inte, det är INGEN som vet allt om mej, så nja..
Vad använder du för shampoo?
Gliss
Vad är det finaste du har fått?
Min familj och mina vänner.
Hur gammal är du?
14, hehe. Fjortis.
Tycker du om någon just nu?
Vet inte. 
Gröna eller röda äpplen?
Gröna.
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Ingen, håller det inom mej och släpper en bomb på nån oskyldig senare.
Gillar du golf?
Haha, varför liksom?
Vilken tid gick du upp idag?
6.01.
Har du strumpor på dig nu?
Nää
Är det okej att gråta?
När man är ledsen måste man få gråta? Annars blir det bara väre. 
När grät du senast?
Igår, eller kom en tår imorse också. 
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Live my life to the max!
Tycker du att det är viktigt med märkeskläder?
Helt onödiga pengar
När går du upp ur sängen en helgmorgon?
11-12
Vill du gifta dig?
Nej.
Vill du ha barn?
Nej.
Solar du ofta?
På sommaren steker jag, whey
Är du bra på att laga mat?
Alla har sina egna åsikter om min matlagning.
Hur vig är du?
Inte tillräckligt, det ska bli mer. 
Är du musikalisk?
Jag är tondöv
Vad dricker du helst när du är törstig?
Mjölk
Tror du på ett liv efter döden?
Nej, bara andar som stannar kvar.
Tycker du om sushi?
Ibland.
Bor dina föräldrar tillsammans?
Inte ett digg, haha. 
Har du tandläkarskräck?
Nej
Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Oftare och oftare.

Träning

Idag är jag stolt över mej själv. Jag sprang från telefonplan till fruängen på ca 30 minuter, och det är nog 6 km?! Hurtig tjej. Men jag vill nå mitt mål som är att springa å varvet iår (det är som eskilstuna stadslopp) som är 1 mil långt. Jag vet att jag kan klara det om jag bara vill. Och när man väl tränar kanske jag kan bli lite smalare och sluta få sån ångest varje gång jag ser mej i spegeln...?

Just nu ligger jag i sängen, tog nyss en skön välförtjänt dusch och har fixat håret så jag kan sova lite längre imorn. Jag orkar verkligen inte morgonar. Speciellt inte när jag vet att jag ska jobba, saknar skolan, saknar alla vänner, saknar kaos lektionerna?! Men mest av allt saknar jag  my gang in nynäääs. Ska bli skönt att vara med dom så mycket på lovet som jag ska va, vad skulle jag göra utan dom?

Vet ni? Imorgon är det dans! Lite jag längtar? Hela den här veckan är det bara träning, känns underbart! Jag kan göra vad jag vill nu också, och ja, jag ska bränna fett! Ska försöka klara 1 mil på 50 minuter, det är mitt mål, kom på det nyss, bra va?




Right now

Ligger just nu och kollar på glee samtidigt som jag försöker hitta fina sommar bilder på we♥it. Jag har helt plötsligt fått massor av energi, men känner mej för nere för att egentligen ta tag i nånting och göra det. Jaja, jobb imorn och måste vara pigg. Ska göra en grej innan också, måååååste vara pigg! Annars dör jag.

1a april

Hej bloggen! Hur är det? Har ni lurat nån än då? ;) Men hoppas ni har haft en bra dag! Klockan är ju redan halv sex. Vart har dagen tagit vägen?

Kom hem för inte så länge sen, drog till fruängen och mötte upp Lea för vi skulle ut och springa. Oj vad vi sprang, right girl? Haha, men vi har så mycket att prata om. Vi skulle nog ha kunnat gå i flera timmar till om det inte varit så kallt. Men vi har iaf bestämt oss för att träna till beachen i sommar! Har tom tagit fram MASSOR med inspiration, för nu ska jag bli smal.

Just nu borde jag egentligen sitta och skriva min praktik dagbok, skulle egentligen gjort det i fredags men hängde ju med gänget så näe. Men nu MÅSTE jag orka. Jag mår som en jag vet inte vad, jag orkar inte. Har någon sorts av hormonryck eller nåt. Jag satt och tänkte lite när vi åt och helt plötsligt så börjar jag gråta hejdlöst. Jag lovar! Sen när det började lugna ner sej liite så sa jag till mamma att jag skulle se once upon a time klockan sex och då sa hon att det var slut. Haha och mitt svar var helt konstigt, väldigt mycket hormoner inblandade! Men sa iaf att mitt liv var slut för både dubbel liv och once upon a time är slut, och desperate housewives kommer snart ta slut. Tänkte nog på nåt helt annat...

Jag har kommit på att jag har en tendens att skriva jätte långa inlägg som ingen nånsin orkar läsa. Hoppsan, och börjar alltid skriva ännu mer när jag egentligen borde göra nånting helt annat. Men nu så, jag måste börja med min svenska.


HÄR ÄR EN FET LÄNK TILL LEAS BLOGG OCKSÅ!


RSS 2.0